Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saçlarımı düzleştireyim derken çok yıprattım.Çözüm?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

doroty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
30
0
86
35
İstanbul
Merhaba, benim saclarımın üstleri düz geri kalan kısmı kıvır kıvır.. Bende kıvırcık saçları sevmediğim için sürekli düzlestiriyorum. Kuaföre gitmekten ve kuaförlerin saçımı çekiştire çekiştire fön çekmelerinden bıktığım için saç düzleştiricilerde aradım çareyi. Ama saçlarım feci yıprandı kestirmeye kalksam kısacık kalıcak. Omuzlarımdan 1.5 karış falan aşağıda ve kısacıkken 2 senede bu boya geldiler. Şimdi kısalmasını istemiyorum ama kırıklardan kurtulmam lazım ve kıvırcık sacı da sevmiyorum. Bana bişeyler önerin yoksa sonunda kafayı yicem :(

Merhaba, benim saclarımın üstleri düz geri kalan kısmı kıvır kıvır.. Bende kıvırcık saçları sevmediğim için sürekli düzlestiriyorum. Kuaföre gitmekten ve kuaförlerin saçımı çekiştire çekiştire fön çekmelerinden bıktığım için saç düzleştiricilerde aradım çareyi. Ama saçlarım feci yıprandı kestirmeye kalksam kısacık kalıcak. Omuzlarımdan 1.5 karış falan aşağıda ve kısacıkken 2 senede bu boya geldiler. Şimdi kısalmasını istemiyorum ama kırıklardan kurtulmam lazım ve kıvırcık sacı da sevmiyorum. Bana bişeyler önerin yoksa sonunda kafayı yicem :(

tatlım saçlarını düzleştirmeden önce bakım uygula saç tipine göre.. sonra düzleştiricinin ayarı vardır mutlaka ısısını düşür ve saçlarını kısa değil uçlarından aldırarak mutlaka kestirmelisin cünkü cok kırık varsa uçlar diplere kadar açılır cok tehlikeli canım ya keşke bu kadar yıpranmasına izin vermeseydin ama dediğim gibi saçlarını bakım maskeleriyle toparlayabilirsin ..yerimseniben

sanki beni tarif ettin....tek fark benim dipleride kıvırcık...hani böyle merdiven merdiven derler ya..öyle beniim...ve aşırı gür....bende yıllardır fön çektiririm en son 2 sene oluyor sanırım düzleştirici aldım...ve 180 derecede düzleştiriyorum kafamçokkarıştı çünkü anca 180 derecede oluyor...aynı senin gibi çok yıprandı çok kurudu...benimde senin boylarda ve asla kestiremem bonus gibi olurum yoksa..kısacası aynı dertten müzdaribim...kelin merhemi olsa başına sürermiş hesabı...sana yardımcı olamıyorum :çok üzgünüm:ama başlığı takip edicem senin sayende bende belki faydalanırım yorumlardan gamyoncuiremsu

bencede eğer kestirmek istemiyorsan bakım yapları var aktarlarda satılan.. özellikle badem yağı çok ii geliyor. ayrıca ben saçım kızıldan sarıya dönücem derken öle bi yandı ki 5 gün önce resmen işkence çekiorum.. boşwer kırık bunun yanında çerez kalır. sadece uçlarından 1-2 parmak kestirip yağlarla bakım yap.saçın toparlar

arkadaşlar benimde saçlarım kıvırcık. günlerdir kendime uygun düzleştirici arıyorum. philips ve babyliss arasında kaldım. kıvırcık saçlarımı şöyle dümdüz ve parlak yapmak istiyorum. siz hangi düzleştiriciyi kullanıyorsunuz markasını, modelini ve yöntemlerinizi söylerseniz çooooooooook sevinirim.

Üstleri düz ise düz olan yere kadar saçlarını kestir bence....
Hem senin içinde daha iyi olur saçı yıpratmazsın... Hemde zorluk çekmezsin..

ben şuan philips kullanıorum ama pek de memnun deilim ne yazıkki.. gecenlerde bybiless in bi düzleştiricisini gördüm arkadaşımda denedim de şahane derecede düm yapıyo saçı.. ama tam olarak modelini bilmiorum ince siyah bişeydi dışı..

ayyy benimde saçım bi garip
bi ara kazıttırmak moda idi bende ense taraını kazıttrmışdım sonra ordan lüle lüle çıktı,
diger yerler dalgalı sonuç ütü veya düzleştirici tabi yıranma
aslında elidorun falan saç bakımını kullnıyorum ama faydası yok
en iyisi aktarlardaki yaglardan alıp karışım yapacan

yıpranmış saç için kesmek dışında çözüm yok
şu saç düzleştiriciler sadece saçın kalitesini bozuyorrr

evet ne yazıkki düzleştiriciler saçı mahvediyor kızlar hiç tavsiye etmem

arkadaşlar benimde saçlarım kıvırcık. günlerdir kendime uygun düzleştirici arıyorum. philips ve babyliss arasında kaldım. kıvırcık saçlarımı şöyle dümdüz ve parlak yapmak istiyorum. siz hangi düzleştiriciyi kullanıyorsunuz markasını, modelini ve yöntemlerinizi söylerseniz çooooooooook sevinirim.

benim kullandığım bu..phılıps HP 4667 INFLUENCE

sgphhp4667.jpg

ama hakikaten saçı yıpratıyor saç düzleştirici kullanmak...benim zaten kuru saçlarım düzleştiriciden dolayı iyice kurudu sertleşti:çok üzgünüm:

mrB bayanLar sıZe tv'de gorDugum bıRının saCını nasıL yapTıqını soRmak ıstıoRum ..

yıLdız asyaLı'nın evcıLık oyununDa saCı dıkkaTımı cekTı sanıRım tepeDen topLuyoR ama baNa daha ayRıntıLı sekıLde anlaTAbıLcek var mı .. TşkrLer :) opuyorumnanaktan

benim de saçlarım kıvırcık arçelik marka bi düzleştirici var kalın tabanlı.o iyi geliyor,tabi haliyle saçın kırılmasına ve yıpranmasına yol açıyor.160 dereceyle yapıyorum ben ve 10-15 dk da gayet iyi oluyor ama kırıyor işte neyse bugünlerde ben de uçlarını kestirmeyi düşünüyorum.sonra da bakım yaparım saçlarıma ondan sonra kullanırım düzleştiriciyi

Son düzenleme:
benımde saclarım kıvırcık ve çok gür bende sureklı duzlestırıyorum ve yumusacıklar buaralar sureklı boyadım saclarımı ondan heralde yumusaklar ve kırık falanda kalmadı ve sıksık yıkıyorum cok memenum halımden laelaelaelaelae

benmde saçlarım seyrek ve kıvırck.çokda iii kullanabiliyorum.bnde2 yıl boyunca hep düzleştirdm saçlarım çok yıprandı bir süredir zeytinyağı sürüyorum biraz kendide geldi gibi

Back
X