saçımı yıkadıktan sonra kurumasına izin vermeden bol köpük uyguluyorum ve hiç saç kurutma makinesi ile değil kendi kendine kurumaya bırakıyorum tabi bu kuruma esnasında biraz hareketsiz kalmak gerekiyor yani eylem gerektiren bir işle uğraşmamanız gerekiyor o esnada kurumasını beklerken dergi falan okuyorum denemenizden ne çıkar çok kullanışlı oluyor yerimsenibencnm köpükle nasıl düz yapabiliorsun ilk defa duyuyorum
benimde saçlarım kıvırcık genellikle jole yapıorum güzel oluo ama diğer güne kalmıo tülerio yıkayıp tekrar yapmak gerekio :1closedeyes:
ImageShack - Image Hosting :: saig1.jpg
bahsettiğin düzleştirici şampuan hangisi? ismini yazarsan çok sevinirim a.s.Benimde kıvırcık, üstelik de kuruydu saçlarım. Deli olurdum. EE çokda süslüyüm ben ya. Saçım bozuk olsa dışarı bile çıkmam ben. Fön hayatımın bir parçasıydı. Şimdi düzleştirci şampuan kullanıyorum. Yıkadıktan sonra kurutup rahatlıkla çıkabiliyorum. Yok parlasın da diyosanız zaten banyoda son durulama suyuna sirke koyuyorum. Düzleştiricimle üstünden gittin mi süper oluyor. Postişlerim de var bazen de onları maşalayıp öyle kullanıyorum. Su dalgası gibi iri,iri. Müthiş havalı, yoğun,estetik,seksi çok güzel duruyor. Teknolojiyi SEVİYORUMMMMMMMM
Benimde kıvırcık genelde jöle sürüyorum, saçlarım uzun ve bol katlı modelde hem kabarmıyor hemde uzadıkça bukleleri taşıyamadığı için üstler düzleşmiyor.
Valla kıvırcıklarını benim kadar çok seven biri daha yoktur eminim.. Bence doğal saçı kıvırcık olanlar fön çektirince kafaları basık gibi duruyor.. Yani ben öyle düşünüyorum ve senede 1 sefer bile anca fön çektiriyorumdur... Otacının saç şekillendiricisini sürüp bırakıyorum ne hali varsa görsün diye mükemmel oluyor burda yaptığım bakımlarla da iyice güzelleşti...
Kıvırcık saçlarınızı ne kadar çok severseniz o kadar uysal olur
azıcık saçım var,yoksa bayılıyorum saçlarımı kabarık kullanmaya,kısa olduğun için tepeme çıkıyorlar:) neden kabarık saçtan şikayet edilir onu bile anlamam. tigi şekillendirici kullanıyorum çoooook memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?