Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba ben evliyim 2 çocuğum var yeni dogum yaptım ben kıyafet alamıyorum maddi durumum yok eşimin parasını da öyle gönlümce harcamak mümkün değil keşke hamile kalmadan önce çalışsaydım ikizlerim oldu çalışmam çok imkansız psikolojik olarak sanki güzel kıyafetlerim olsa iyi hissedeceğim instagramda para çekilişkerini hiç aksatmadan katılıyorum yok çıkmıyor yok mu burda Bi hayır sever bana yalnızca 2000 TL maddi yardım yapacak
Kızlar merhaba ben evliyim 2 çocuğum var yeni dogum yaptım ben kıyafet alamıyorum maddi durumum yok eşimin parasını da öyle gönlümce harcamak mümkün değil keşke hamile kalmadan önce çalışsaydım ikizlerim oldu çalışmam çok imkansız psikolojik olarak sanki güzel kıyafetlerim olsa iyi hissedeceğim instagramda para çekilişkerini hiç aksatmadan katılıyorum yok çıkmıyor yok mu burda Bi hayır sever bana yalnızca 2000 TL maddi yardım yapacak
Tek sen degilsin cnm emin ol ben 1 senedir alamiyorum ailem dogum gunumde aliyor o kadar.ama sikayetci degilim.az olsun öz olsun yeterli cok sukur.ac degiliz acikta degiliz.
Dalga geçmek veya ya tutarsa diye açılmış Bi konu bence üstünde bu kadar durmayı gerektirmez. Yeni üye ve ilk yapacağı şey maddi yardım istemek değişikk. O kadar doğal afet göcük evsiz kalan sayamadığım birsürü yardıma ihtiyacı olan varken senin güzel güzel kıyafetlerini düşünecek Bi üye de ne biliyim yani
Akşam akşam ne güldüm ya aklıma ramazan ayında kapıya gelen davulcu geldi Bi gün kapı çaldı eşim açtı ramazan davulcusuyum ben abi 20 lira bahşiş topluyorum dedi eşimle göz göze geldik benim bildiğim bahşiş miktarı söylenmez ev sahibine kalmış birseydir ki zaten pandemi de vardı vermemiştik maalesef herşey değişti bu korona millete iyi gelmedi