- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
Yok Allah tan fişim var sinirden bakmadımda ama cüzdanımdadir..mağaza prensibiymiş başlarım dedim sizin prensibinizeElinizde fisiniz yok mu? Iadeyi fisle almak zorundalar. Ama fisiniz yoksa hirsiz durumuna dusmeyin de. Dikkat edin mutlaka. Avm falansa iceri girmeden once guvenlige falan izah edin durumu
Bence haklısınız. O alarm başka mağazadan çıkarken ya da girerken çalabilirdi.insanları zan altında bırakmaya hakları yok. Birkaç kez başıma geldi çok sinir bozucu.Merhaba bugün bir mağazadan kıyafet aldım eve geldim az once poşetten çikarttım alarmını çıkarmamişlar yarın biryere gidicem giymek için aldım..
Bu şekilde giyemiceğime göre mağazayı aradim telefonda tartıştım yarın gelip iadesini yapıcam dedim iade olmuyormuş falanda filan gidip orda bir cıngar çıkartsam çözüm olurmu çok sinirlendim işlerini düzgün yapmıyorlar onlarda mağdur olsun
Aynı şekilde ben ödemeyi yapmadan çıksaydım beni orda hırsız durumuna getirlerdi yarın için almamis olsam sorun değil ama 9 gibi evden çıkicamCıngar çıkaracak bir olay yok bence. Oluyor öyle hatalar. Şanssızlık olmuş.
Kuzenimle çiktık zaten başka bir mağazada unuttum poşeti gittim sordum tekrar kasadaydı çıkarken alarm ötmedi yada ben farketmedim aynı uründen o mağazada da vardı çaldigimi düşünuceklerdiBence haklısınız. O alarm başka mağazadan çıkarken ya da girerken çalabilirdi.insanları zan altında bırakmaya hakları yok. Birkaç kez başıma geldi çok sinir bozucu.
Benim aldığım bir çantanın içinde kalmış, birçok yerde alarm çaldı ama kimse hırsız muamelesi yapmadı.Aynı şekilde ben ödemeyi yapmadan çıksaydım beni orda hırsız durumuna getirlerdi yarın için almamis olsam sorun değil ama 9 gibi evden çıkicam
Sabaj 8.30 9 gibi çıkıcam evden sırf yarın için almiştım sıkışığızda maddi açıdan yarın işime yaramiycak onda iade dedimBen anlamadım.
Yani olmuş bir hata. Gidip alarmı çıkarttırın giymeden önce. İadeye gerek var mı?
Yakın olan mağazaya fişinizle gidin durumu izah edin,aynı durum benimde başıma gelmişti aynı mağazaya gitme imkan yoktu başka bir mağazaya fişimle gidip gösterdim kasadaki kişi müdüre söyledi ve çıkarttılar alarmı,ama fişi götürmeniz şart çünkü yanlış anlayabilirler.Aldığım yer uzak yada yakın olan bir mağaza var sabah oraya gitsem anlatsam ne düşünurler acaba
Evet yarın şanşımi deniyimYakın olan mağazaya fişinizle gidin durumu izah edin,aynı durum benimde başıma gelmişti aynı mağazaya gitme imkan yoktu başka bir mağazaya fişimle gidip gösterdim kasadaki kişi müdüre söyledi ve çıkarttılar alarmı,ama fişi götürmeniz şart çünkü yanlış anlayabilirler.
Sabah 8.30 civarı çikıcam evden o saatte daha açılmamis olur mağaza yakında biyer var gotürücem çıkarırlar belkiBen anlamadım.
Yani olmuş bir hata. Gidip alarmı çıkarttırın giymeden önce. İadeye gerek var mı?
Yoo normalde hiç tepki vermem ama çok sinirlendim bide ustune fişi bulamıyorum ona ayrı sinir oldum fişi bulamassam nasil çıkıcakHep bu kadar abartilimi tepkileriniz insanlik hali olabilir.Su saatte magazalar acik her magaza fisinizle o alarmi cikartir biraz cozumcu olun kendinize yazik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?