Kıyafet alarmı

Kun fe yekunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
1.234
799
123
Merhaba bugün bir mağazadan kıyafet aldım eve geldim az once poşetten çikarttım alarmını çıkarmamişlar yarın biryere gidicem giymek için aldım..
Bu şekilde giyemiceğime göre mağazayı aradim telefonda tartıştım yarın gelip iadesini yapıcam dedim iade olmuyormuş falanda filan gidip orda bir cıngar çıkartsam çözüm olurmu çok sinirlendim işlerini düzgün yapmıyorlar onlarda mağdur olsun

İade kuralı 15 gün geçerlidir değişim yapıyorlarsa iade de yapmaları gerekiyor
Ama cıngar çıkarsanız çözüm olur mu bilmiyorum haklısınız gıcık bir durum

Elinizde fisiniz yok mu? Iadeyi fisle almak zorundalar. Ama fisiniz yoksa hirsiz durumuna dusmeyin de. Dikkat edin mutlaka. Avm falansa iceri girmeden once guvenlige falan izah edin durumu
Yok Allah tan fişim var sinirden bakmadımda ama cüzdanımdadir..mağaza prensibiymiş başlarım dedim sizin prensibinize

Bence haklısınız. O alarm başka mağazadan çıkarken ya da girerken çalabilirdi.insanları zan altında bırakmaya hakları yok. Birkaç kez başıma geldi çok sinir bozucu.

Olur öyle arada bende ötmüştüm bikere allahım resmen hırsız gibi göründüm . Gittim iki fırça kaydım .sonra üzüldüm insanlık hali

Bence haklısınız. O alarm başka mağazadan çıkarken ya da girerken çalabilirdi.insanları zan altında bırakmaya hakları yok. Birkaç kez başıma geldi çok sinir bozucu.
Kuzenimle çiktık zaten başka bir mağazada unuttum poşeti gittim sordum tekrar kasadaydı çıkarken alarm ötmedi yada ben farketmedim aynı uründen o mağazada da vardı çaldigimi düşünuceklerdi

Aynı şekilde ben ödemeyi yapmadan çıksaydım beni orda hırsız durumuna getirlerdi yarın için almamis olsam sorun değil ama 9 gibi evden çıkicam
Benim aldığım bir çantanın içinde kalmış, birçok yerde alarm çaldı ama kimse hırsız muamelesi yapmadı.
Kıyafeti sevdiyseniz gidip alarmı çıkarttırırsınız, fişiniz vardır zaten, yanınızda taşırsınız.
Sitem edebilirsiniz belki işimi görmedi diye ama hala cıngar çıkarmanın abartılı bir tepki olduğunu düşünüyorum.
İade almayan mağazalar hediye çeki veriyor yerine.

Ben anlamadım.
Yani olmuş bir hata. Gidip alarmı çıkarttırın giymeden önce. İadeye gerek var mı?

Alarm nasil calmamis hayret
Erkenden gidip cikarttirabilirsin.

Aldığım yer uzak yada yakın olan bir mağaza var sabah oraya gitsem anlatsam ne düşünurler acaba
Yakın olan mağazaya fişinizle gidin durumu izah edin,aynı durum benimde başıma gelmişti aynı mağazaya gitme imkan yoktu başka bir mağazaya fişimle gidip gösterdim kasadaki kişi müdüre söyledi ve çıkarttılar alarmı,ama fişi götürmeniz şart çünkü yanlış anlayabilirler.

Evet yarın şanşımi deniyim

Hep bu kadar abartilimi tepkileriniz insanlik hali olabilir.Su saatte magazalar acik her magaza fisinizle o alarmi cikartir biraz cozumcu olun kendinize yazik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…