• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıyafet alarmı

Mağaza prensibi miymiş bak bak tüketici hakem heyetine başvurun da görsünler prensibi. Aklıma gelen marka ise nedense adliısık denen marka oldu ben de böyle bir sorun yaşamıştım o marka ile. :sinirli:

Olabiliyor öyle şeyler bin tane insanla muhattap oluyorlar çalışanlar.

Fişiniz ve kartla ödediyseniz slip verilir bir de küçük bir kağıt onunla iade edebilirsiniz hakkınız bu.

Ters bir durum olsa zan altında kalma olayınız olurdu evet ama olmamış. İnsanlık hali diye bakarım olaya, dalgınlıklarına gelmiş insanlar zor şartlarda çalışıyor gerçekten, kafa kalmıyor bir süre sonra. Bence büyütmeyin.

Benim de basima gelmisti esim cikartti alarmi, evde alet edevat varsa hic gitmekle ugrasmayin kesin gitsin.

Çok büyütecek birşey yok. Eğer ille de onu giymenin gerekiyorsa alarmını çıkardıktan sonra mağazada değiştirirsin üzerini.

O mağazalarda çalışan insanlar robot değil ..yoğunluk sebebiyle unutulmuş olabilir ..neden bu cingar merakı ? İnsanların ekmeğiyle oynamaktır bu .. varsa bir ihmal ,uygun bir dille anlatılıp çözüm yoluna gidilir ..

Back
X