kıyafet bağışlama

mstwitter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
61
2
98
Kızlar merhaba,
Yazlık kışlık kıyafetleri ayırıp dolaplara kaldırırken artık giymediğim fakat iyi durumda olan temiz kıyafetlerimi bir kenara ayırdım paketledim. İnternette biraz aradım taradım; ama bağışlayabileceğim bir yer bulamadım. İstanbul'da bu tip bir kıyafet bağışı kabul eden neresi vardır? Sizler ne yapıyorsunuz?

Edit sonrası not: Akrabalarım çok uzakta yaşıyorlar, o sebeple bir kuruma bağışlamayı tercih ederim.

Son düzenleme:
selam ben kıyafetlerimi yakınımdaki kişilere veriyorum ..durumu olmayan çok kişi var ...

yenı zaten sıkıldıgım için giymek istemedıgım için veriyorum

senınde varsa etrfında akraba komşu verebılırsın canım

ayy öyle bir şey varsa ben de düşünürüm çok da iyi olur dolap kalabalığı olacağına aklarım paklarım ütülerim ihtiyaçı olana yarar

çevrende aşevi varsa onlarada verebilirler... bazı aşevleri kıyafet bağışıda kabul ediyorlar.

benimde aynı şeyi yapmam lazım en kısa zamanda..Bizim orda normal pazarda bir bölüm var 1 tl ye falan eski kullanılmış eşyaları satıyorlar ihtiyacı olanlar alıyo hemde birileri para kazanıyor..Bende ayırıp ordakilere vermeyi düşünüyorum..Bazılarının beğenmediği kullanmadığı şeyler bazılarına göre değerli olabiliyor...

Merhaba,

Ben de aynı konuyla ilgili yardım istemiştim.Kızılay'a ve belediyeye mail attım.He ikisi de aldıklarını söylediler.Bir de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi ikinci el gelinlik dahil her tür kıyafeti alıyor.İnternet sitelerinden gerekli bilgileri alabilirsiniz.

Back
X