fikri olanlar yazarsa sevinirim. şuan gerçekten fikre ihtiyacım var. dalga geçilmeye değilÇok üzüldüm, vah vah...
zaten öyle yapıyorum hunçlara koyuyorum. ancak onları görünce kenarda boğulma geliyor içime. acaba diyorum bir ben miyim böyle bu kadar kıyafet barındıran evinde. o yüzden sizlerin ne kadar kıyafeti var nasıl kullanırsızın onları öğrenmek istedim. yoksa birine vermeyi de düşünüyorum. ama seve seve vermiş olcamToplayın hepsini bir çantada kıyamıyorsanız kenarda kösede dursunlar
amin. hepimize...allah baska dert vermesin tabi
Birine verin o zaman.Bizde de cok dolap var diye sığıyor ama giymediklerimizide veriyoruzzaten öyle yapıyorum hunçlara koyuyorum. ancak onları görünce kenarda boğulma geliyor içime. acaba diyorum bir ben miyim böyle bu kadar kıyafet barındıran evinde. o yüzden sizlerin ne kadar kıyafeti var nasıl kullanırsızın onları öğrenmek istedim. yoksa birine vermeyi de düşünüyorum. ama seve seve vermiş olcam
evet hepsini kullanamıyorum. haklısın bu kadar kıyafet inan insanı boğuyor bugün bunu anladım. çünkü onları muhafaza etmek ve temiz tutmak da ayrı bir dert. sana katılıyorum. bu kenara koyma hastalığı olabilir bendeki zaten normal mi diye o yüzden konu açma gereği duydumEn katlanamadığım şeydir evi tıka basa kıyafet doldurmak. Eğer bir sezon giymediysem yolcudur o kıyafet. Hem ne kadar çok kıyafete ihtiyacı olabilir ki bir insanın? Bir tane olsun kaliteli olsun kafasındayım ben. Onlarcası gereksiz. Kullanmadığı şeyleri saklayan insanların psikolojik rahatsızlıkları olduğunu okumuştum bir yerlerde. Hepsini kullanıyorum demeyin, zira pek mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?