- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
- 113
iyi akşamlar kızlar.
ben hazır giyimde doğru düzgün hiçbir şey bulamıyorum,zevkime göre.
tesettürlüyüm ve çoğu blogu takip ediyorum.beğendiğim bi çok model çıktı hepsini yükledim pc ye.
mesela yüksek bel maksi etek istiyorum ama çuval gibi dursun istemiyorum,dar kesimli olmalı.
zira kalçalı bir bayan olduğum için,kabarık veya pileli etekler daha büyük gösteriyor arkamı.
bir diğer hususta pelerin...
yazın genelde kalçamı örtecek bir dış kıyafet giyiyorum ama bu yaz bunu pelerinle yapmak istiyorum
belki kulağa garip gelecek,nihayetinde pelerin genelde kışlık kullanılır.
ben ince bir kumaştan,hem rahat hemde şık bir pelerin diktirmek istiyorum,arkadaşım bi yer önerdi,bu hafta gideceğim inşallah.
peki aranızda var mı hazır giyimde istediğini bulamayıp terzi yollarına düşen
memnun kaldınız mı?
götürdüğünüz bir foto ya da modelin aynısını çıkarabiliyorlar mı?
kaça mal oluyor?
ha birde ben ankarada oturuyorum,bildiğiniz güzel diken bir yer varsa önerilerede açığım
ben hazır giyimde doğru düzgün hiçbir şey bulamıyorum,zevkime göre.
tesettürlüyüm ve çoğu blogu takip ediyorum.beğendiğim bi çok model çıktı hepsini yükledim pc ye.
mesela yüksek bel maksi etek istiyorum ama çuval gibi dursun istemiyorum,dar kesimli olmalı.
zira kalçalı bir bayan olduğum için,kabarık veya pileli etekler daha büyük gösteriyor arkamı.
bir diğer hususta pelerin...
yazın genelde kalçamı örtecek bir dış kıyafet giyiyorum ama bu yaz bunu pelerinle yapmak istiyorum
belki kulağa garip gelecek,nihayetinde pelerin genelde kışlık kullanılır.
ben ince bir kumaştan,hem rahat hemde şık bir pelerin diktirmek istiyorum,arkadaşım bi yer önerdi,bu hafta gideceğim inşallah.
peki aranızda var mı hazır giyimde istediğini bulamayıp terzi yollarına düşen

memnun kaldınız mı?
götürdüğünüz bir foto ya da modelin aynısını çıkarabiliyorlar mı?
kaça mal oluyor?
ha birde ben ankarada oturuyorum,bildiğiniz güzel diken bir yer varsa önerilerede açığım

Son düzenleme: