kıyafet konusu

death_girl_h

aleynam
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
132
0
96
İstanbul
kızlar sevgilm asker fakat askere gittikten sonra biraz huyları değişmeye başladı etek dizime gele bıle giymemı ıstemıyor ama tayt tunik gıyıyorum elbise giyıyorum ama şu etek konusuna bi turlu çözüm bulamıyorum :S anlatamıyorum yada o benı anlamıyor napıcağımı bılmıyorum

giyme canım yaa gerçekten giyme istemiosa yapacak bişey yok zaten..gerçi var dinlemessin aranız bozulur sürekli..askerde hep kıskanç olurlar dinle sende .bu işler fedakarlık istiyor ben 3 yıldan pantolon giymedim uzun etek giyiyorum allaha şükür herşey güzel maşallah seni kısa etekle kıskanıyor demekki...o şekilde kabul etmesini bekleme gerçi seven herşekilde kabul etmeli,değiştirmeye çalışmamalı ama kıskandığını da düşünmek lazım

konu giyim olunca herşekılde kabul etmıyor işte başka erkekler ne gözle bakar diye düşünuyor ama bende aşışmışım süreklı etek gıymeye şimdi kendmı ezdirmeden arayı yapmam lazım gelınce şimdılık onnn dediği olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…