Kıyafet sorunu

Paretooptimal

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
305
222
18
31
Merhaba Arkadaşlar

Biliyorum buradaki bir çok derdin yanında bu dert sayılmaz ama gene de fikir danışmak istedim.

Bir sürü kıyafetim var yepyeni ve çok güzel ama giyemiyorum artık rahat etmiyorum onların içinde .

Sebep ise kıyafetlerimin hep omuz kısmı açık, yakası derin , kolları dirsek altı, veya beli biraz kısa çok değil ama eğilsen açılacak türden.

Artık yakamı çekirtirmekten vs sıkıldım rahat edemiyorum.

Nasıl aldım bunları bilmiyorum ama göğüs dekoltesi yada göbek açık giyinen biri değilim. Galiba önceden giyinmeyi pek bilmiyordum sadece beğendiğim için alıyordum rahatlığa yeni yeni önem vermeye başladım.

Bunların yanında biraz kilo verdim on kg kadar normal kıyafetlerimde bollaştı onların yakası bile düşüyor.

Yepyeniler kimseye vermeyede kıyamıyorum zaten hepsini versem kıyafetim kalmaz :) görseniz dünya kadar kıyafet var giymeye gelince hepsine bir kulp buluyorum.

Sizler nasıl değerlendiriyorsunuz bu tarz kıyafetlerinizi. İlla ki dolap yenilemek şart mı elimdekileri istediğim şekle getirme imkanın var mı.

Biraz araştırdım ama çok güzel dönüşüm fikirleri de bulamadım.

Uzun olduysa kusura bakmayın . Şimdiden teşekkürler ederim.

Pek cok uygulama var eskilerinizi satabileceginiz. Onlari kullanip satip yerine yenileri alabilirsiniz.
Satilmayanlari hm magazasina goturup poset basina 10 lira indirim kazanabilirsiniz. Gunde 2 posetten fazla goturulmuyor aklinizda olsun

2. El kiyafet satan uygulamalar bu is icin var. Hem cok kullanisli hem de gercekten ise yariyor. Dediginiz tarz kiyafetler kapis kapis gidiyor bir bakin derim.

Pek cok uygulama var eskilerinizi satabileceginiz. Onlari kullanip satip yerine yenileri alabilirsiniz.
Satilmayanlari hm magazasina goturup poset basina 10 lira indirim kazanabilirsiniz. Gunde 2 posetten fazla goturulmuyor aklinizda olsun
Çok iyiymiş. ilk defa duydum araştıracağım teşekkür ederim.

Back
X