Kıyafet sorunu

Aynen öyle ...
Ve kızları bu kadar baskılayan toplum ne hikmetse mini etek giyen kıza saygı göstermiyor ya da acık giyinen kızı kötü ilan ediyor rahatsız ediyor çok mide bulandırıcı . Ve asırı rahatsız edici .
Ben okullarda liselerde eskiden öğrencinin Saçı açıksa ya toplayacaktı ya da saçını erkek gibi kestirecekti bunu bizzat yaşadım buna da çok karşıyım .
Okuldan eğitim sistemine kadsr çok ilkel bir düzen hakim . Insanların kılık Kıyafetine saçına basına odaklanmış saçmalıklar bütünü

Aynen.. Konu sahibi önce kendi durusunu belirlemeli. Ondan sonra kocasina karsi daha dik durur. Cocuklari bile cinsellestiren insanlardanda mümkünse uzak dursunlar

Aynen.. Konu sahibi önce kendi durusunu belirlemeli. Ondan sonra kocasina karsi daha dik durur. Cocuklari bile cinsellestiren insanlardanda mümkünse uzak dursunlar
Tabi ki ya daha küçücük çocuklar giysinler ilerde zaten giyilmiyor pek Kocasının ailesine de müdehale ettirmemeyi öğrensin.

Giydirilen kiyafete gore degisir. Bu sene calistigim anaokuluna oyle kiyafetlerle geldi ki cocuklar sanirsiniz annesinin 10 boy kucugu. Nedir yani o coraplar o sacma sapan elbiseler. Deri yirtik pantolonlar. Cocuk dedigin cocuk gibi giyinmeli. Calisanlarimizin cogu erkek ve ben bu devirde kimseye guvenemedigim icin Hemen el attim olaya. Annelere cocuklara esofman giydirin rahat olsunlar dedim. Tuvalet sorun oluyor cikaramiyorlar altlarina kaciriyolar falan filan dedim. Ama nafile asla anlamiyorlar. 3 yasinda cocuga ruj surmek oje surmek far surmek nedir Allah askina. Cocuk o ya icim gidiyor boyle insanlari gordukce dovesim geliyor. Pedofili gibi aci bir gercek varken neden yaparlar bunu anlayamiyorum.

Back
X