Kiyafet sorunu

Ben cok bunaldim. Kendimi kadin gibi hissetmiyorum. Kipkirmizi rujumu surup topuklu ayakkabimi giyip disari cikmak istiyorum.
Erkek ayakkabisi giyip bol pantolon giymek degil cok daraldim
Senin giyiminle alakasi yok ama bu durumun. Carsafla gezsen de onlarin beyinleri ayni. Kendinden, kadinligindan utandirmislar resmen.

Trençkot giyseniz? Tesettür mağazlarında ya da internette bulabilirsiniz ince kalın her tarz var üzerinize trençkot giyip altına yine kendi pantolonlarınızı giyebilirsiniz. Rahat edemezseniz işe gidince çıkarırsınız hem.

Giyimle kusamla alakasi yokki.pislikler yapacaksa herturlu yapiyor.bigun isten gelirken gayet paspal bol kumas pantolonla oldugum halde binamin icine girip beni sıkıstırdi pisligin serefsizin biri.hala unutamiyorum korkudan isten cikmistim

Kizlar Gunaydin.
Benim bir sorunum var. Bu da dert mi diyebilirsiniz ama fikirlerinize ihtiyacim var.

Fiziksel olarak ince yapiliyim. Sanayi ortaminda calisiyorum. Yasadigim mahallenin etnik yapisi tamamen degisti. Amacim tartisma cikarmak degil , sadece ayni mahallede oturdugum ve komsu oldugum kulturun erkekleri kadinlara tacizvari davranislar sergiliyor, cok defa da laf atiyorlar.

Ailemle defalarca konustum. Kadinlarin rahatsiz edilmedigi, aydin ve Ataturkcu kesimin ikamet ettigi diger ilcelere tasinmamiz maddi manevi mumkun degil. Maddi olarak mumkum degil cunku orada oturmamiz icin benim maasimin 2000 TL degil en az 4000 olmasi gerek. Kaldi ki kardesim ile benim calistigim yerlere gercekten cok uzak. Sehrin trafigi cekilebilir degil, dolayisiyla biz metroyu kullanmak ve metroya yakin olan yerlerde oturmak zorundayiz. Evimiz de metroya gercekten cok yakin. Manevi olarak da dedem cok yasli, babaannem vefat etti. Evimizin bir arka sokaginda oturuyor. Onu yalniz birakamayiz.

Her sabah ne giyersem daha az dikkat cekerim laf yemem diye dusunmekten psikolojim bozuldu. En iyisi bol pantolon ve uzerine yine bol tisort veya penye diye dusundum.

Bir aydan fazladir ariyorum. Yok yok ! Butun pantolonlar strech ve dar paça. Benim pantolonlarim da dar kesim ve ne calistigim yer ne de oturdugum mahalle bunu kaldirmiyor.

Bol siyah pantolon aradim, kumas pantolon gosterdiler. Her sabah kumas pantolon utuleyemem ben. Ustelik calistigim yerde dalga gecerler. Abarti olur.

Erkek kardesimin bir kot pantolonu vardi. Onun pacalarini dün terzide kestirdim. Arka kismi dar olmadigi icin gercekten begendim. Kisa kazak giysem bile sorun olmayacak.

Ama bariz belli erkek pantolonu oldugu. Ustelik bacaklarim icinde kayboldu. Yine de o pantolonu giydigimde kendimi guvende hissettim.

Erkek pantolonu giysem dalga geceler mi ?
Eğer çevredeki davranışlar başınıza bela açmayacak düzeydeyse hiç takmayın onların sizi değiştirmesine müsade etmeyin, böyle iğrenç kafalar rezillikleriyle bizim gibi düzgün insanları asimile etmemeli

Kizlar Gunaydin.
Benim bir sorunum var. Bu da dert mi diyebilirsiniz ama fikirlerinize ihtiyacim var.

Fiziksel olarak ince yapiliyim. Sanayi ortaminda calisiyorum. Yasadigim mahallenin etnik yapisi tamamen degisti. Amacim tartisma cikarmak degil , sadece ayni mahallede oturdugum ve komsu oldugum kulturun erkekleri kadinlara tacizvari davranislar sergiliyor, cok defa da laf atiyorlar.

Ailemle defalarca konustum. Kadinlarin rahatsiz edilmedigi, aydin ve Ataturkcu kesimin ikamet ettigi diger ilcelere tasinmamiz maddi manevi mumkun degil. Maddi olarak mumkum degil cunku orada oturmamiz icin benim maasimin 2000 TL degil en az 4000 olmasi gerek. Kaldi ki kardesim ile benim calistigim yerlere gercekten cok uzak. Sehrin trafigi cekilebilir degil, dolayisiyla biz metroyu kullanmak ve metroya yakin olan yerlerde oturmak zorundayiz. Evimiz de metroya gercekten cok yakin. Manevi olarak da dedem cok yasli, babaannem vefat etti. Evimizin bir arka sokaginda oturuyor. Onu yalniz birakamayiz.

Her sabah ne giyersem daha az dikkat cekerim laf yemem diye dusunmekten psikolojim bozuldu. En iyisi bol pantolon ve uzerine yine bol tisort veya penye diye dusundum.

Bir aydan fazladir ariyorum. Yok yok ! Butun pantolonlar strech ve dar paça. Benim pantolonlarim da dar kesim ve ne calistigim yer ne de oturdugum mahalle bunu kaldirmiyor.

Bol siyah pantolon aradim, kumas pantolon gosterdiler. Her sabah kumas pantolon utuleyemem ben. Ustelik calistigim yerde dalga gecerler. Abarti olur.

Erkek kardesimin bir kot pantolonu vardi. Onun pacalarini dün terzide kestirdim. Arka kismi dar olmadigi icin gercekten begendim. Kisa kazak giysem bile sorun olmayacak.

Ama bariz belli erkek pantolonu oldugu. Ustelik bacaklarim icinde kayboldu. Yine de o pantolonu giydigimde kendimi guvende hissettim.

Kadinlar icin bol, ispanyol paça pantolon nasil bulamiyorsunuz anlamadim doğrusu, nerde yasiyorsunuz Allah askina?
Mağaza değil de internete bakin bence, Allday magazasinda ozellikle cok guzel seyler var.. Tesetturlu hanimlar icin spor şıklık sunuyor artik cogu yer.. Bi arastirin derim..
(tesetturlu, bol salaş ve spor giyinen biriyim, tesetturlu degilken de oyle giyinmeyi severdim)

Kadinlar icin bol, ispanyol paça pantolon nasil bulamiyorsunuz anlamadim doğrusu, nerde yasiyorsunuz Allah askina?
Mağaza değil de internete bakin bence, Allday magazasinda ozellikle cok guzel seyler var.. Tesetturlu hanimlar icin spor şıklık sunuyor artik cogu yer.. Bi arastirin derim..
(tesetturlu, bol salaş ve spor giyinen biriyim, tesetturlu degilken de oyle giyinmeyi severdim)
Ispanyol paca istemiyorum. Asiri itici. Popo kismi cok dar.
Bahsettiginiz sitedeki tuniklere baktim. Ama cok uzun elbise gibi.

Kizlar Gunaydin.

Boyfriend jeansler cok moda her yerde var, nasil bulamadiniz anlamadim.

Şok cihazi taşiyin .Cok rahat ve guvende hissediyorsunuz
Degisik bir bakis açısiylan yorum yaptim :KK70:.
Iki üç carparsaniz belki toplumsal bir fayda ile ve de ögrenilmis caresizlik sendromuylan bidaha kimseye laubali olmazlar :KK70:

Boyfriend jeans in komik bir sekilde paçasi havada !
1.60 boyundaki kizlara ( ben de dahil ) yakismiyor iste

İyi de uzun etekler de yakışmıyor,düz pantolon da kısa durur,kısa kadınlar ne yapsın ölsünler mi :deli:
Boyfriend gayet de yakışabilir biraz kalçanız varsa,pantolonun özelliği o zaten.
Ayrıca ben de aşağı yukarı bahsettiğiniz gibi bir yerde oturuyorum,size tavsiyem o sapıklar için kendi isteklerinizden vazgeçmemeniz.Giyin istediğiniz pantolonu,bakan baksın aldırış bile etmeyin.Çünkü şunu fark ettim ki siz ne giyerseniz giyin kadın olduğunuz için yine bakıyorlar.

Oxxo magazasina daha dun aksam gittim. Oxxo rezalet ! Bol pantalonlarin hepsinin popo kismi dar bacak kismi asiri bol. Ustelik giydigim pantolondan camasirim gozukuyor
Oxxo daki uzun tuniklerin arkasi yok! Kafayi yemis oxxo

ben aşırı bol seviyorum ondandır belki, 1 beden de büyük alıp pantolon etek modunda giyiyorum :KK53:

bu mu derdin gercekten, mutaasip kiyafet arayip bulamiyosun???
Mutaasip kiyafet aramiyorum. Ben uzerime giyecek hicbir sey bulamiyorum !
Etrafimdaki kizlar ya arap gibi yerleri supuren etekler tesetturler, ya da gobegi acik stretch tayt giyiyorlar

Ikisini de istemiyorum, ben 90 li yillarin kadinlarinin giyim tarzini ve davranislarini begeniyorum.

Bayiliyorum o burda dergisindeki kadinlara

156C3A4C-A399-49D1-BF68-BAB585A173C3.webp
156C3A4C-A399-49D1-BF68-BAB585A173C3.webp
2ADE9672-96E4-42FC-A55A-8FDF7A5A3ED9.webp
E92E945D-F896-4A8C-9C0B-F73B79F4D900.webp

Trendyolda envai çeşit ürün var. Her istediğimi ordan buluyorum. Siz nasıl bulamıyorsunuz ki?
Bir de cidden merak ettim nerde yaşıyor olabilirsiniz ki? Esenyurt Bağcılar falan mı? Gerçi oralara hiç gitmedim ama çok duydum böyle şeyler.

Back
X