Kiyafet sorunu

Mutaasip kiyafet aramiyorum. Ben uzerime giyecek hicbir sey bulamiyorum !
Etrafimdaki kizlar ya arap gibi yerleri supuren etekler tesetturler, ya da gobegi acik stretch tayt giyiyorlar

Ikisini de istemiyorum, ben 90 li yillarin kadinlarinin giyim tarzini ve davranislarini begeniyorum.

Bayiliyorum o burda dergisindeki kadinlara
bi dem diyosun bi düm diyosun, senin kafan iyi mi yahu.
tesetture laf soktun; tayta gobegi aciga laf soktun. sanane. sa-na-ne baskalarinin ne giydiginden. derdin bu mu yoksa bol kot bulamaman mi yoksa herkesin sana bakmasi mi (artik nasil bi afetsen?) yoksa ataturkcu insanlarin arasinda yasayamiyor olman mi yoksa 90 li tarzlarda kiyafet bulamaman mi ?

Trendyolda envai çeşit ürün var. Her istediğimi ordan buluyorum. Siz nasıl bulamıyorsunuz ki?
Bir de cidden merak ettim nerde yaşıyor olabilirsiniz ki? Esenyurt Bağcılar falan mı? Gerçi oralara hiç gitmedim ama çok duydum böyle şeyler.
Trendyol guzel gercekten. Yalniz kapida nakit odemeyi kabul etmiyor. Kredi karti kullanmiyorum.
Bir de mesela uzerine uymaz ise degisimde sikinti yasadiginiz oldu mu ? Pantolonlarda denemeden nasil aliyorsunuz

Erkek kotu kesip giyecek kadar yoksunluk yok piyasada . Bin çeşit bol paça kot var . Eskiden bir kaç marka vardı şimdi giyimden geçilmiyor ortalık. Görsellere bakışla bile yüzlerce çeşit var.

Dert nedir anlamadım.

Mutaasip kiyafet aramiyorum. Ben uzerime giyecek hicbir sey bulamiyorum !
Etrafimdaki kizlar ya arap gibi yerleri supuren etekler tesetturler, ya da gobegi acik stretch tayt giyiyorlar

Ikisini de istemiyorum, ben 90 li yillarin kadinlarinin giyim tarzini ve davranislarini begeniyorum.

Bayiliyorum o burda dergisindeki kadinlara

Bu yorum mesela acayip derecede sinir bozucu. Sırf Atatürkçü yazdı diye tepki toplamiyor ama.

Nerde yaşıyorsunuz merak ettim.genç bir kızı bu kadar zor duruma düşürecek bunu bile düşündürecek nasıl bi yer acaba.bende istanbul Ankara gibi bir yerde yaşamıyorum anadolunun bağrında diyelim :) genç kızlar istedikleri gibi giyinebiliyorlar.şaşırdım durumunuza hala böyle yerler kaldı mı diye

İyi de uzun etekler de yakışmıyor,düz pantolon da kısa durur,kısa kadınlar ne yapsın ölsünler mi :deli:
Boyfriend gayet de yakışabilir biraz kalçanız varsa,pantolonun özelliği o zaten.
Ayrıca ben de aşağı yukarı bahsettiğiniz gibi bir yerde oturuyorum,size tavsiyem o sapıklar için kendi isteklerinizden vazgeçmemeniz.Giyin istediğiniz pantolonu,bakan baksın aldırış bile etmeyin.Çünkü şunu fark ettim ki siz ne giyerseniz giyin kadın olduğunuz için yine bakıyorlar.

Bakıyorlar diye herkes kendinden ödün verse bu parazitler dah çok artar.

Görmemek zor değil. Berbat bir durum ancak taviz vermek daha berbat bir hal verir.

Ayrıca yazılan hiç bir yorumu beğenmeyip , erkek kotunu kesip beğenen bir konu sahibi ne beğenecek merak ediyorum.

yazdıklarınıza cok uzuldum :( bız ınsanlar su dunyayı ne hale getırdık rezıllık
sımdı mevsımı geldı kabanlar trenchkotlar gıyılır

dar kesım pantolon ustune tunik gıyebılırsınız
Ekol-büyük-beden-tunik-modelleri1-240x300.webp Ekonomik Wumart kadın BEYMEN COLLECTION TUNİK Hakim yaka düğme kapatmalı tunik j3TQ9fa4_2.webp indir (1).webp Yeni-sezon-ipekyol-tunik-modeli.webp

boyfriend jean pantolonları onerebılırım bırde
sarmıyor onlarboyfriend-kot-pantolon-lacivert-9790-29274-97-O.webp

Nerde yaşıyorsunuz merak ettim.genç bir kızı bu kadar zor duruma düşürecek bunu bile düşündürecek nasıl bi yer acaba.bende istanbul Ankara gibi bir yerde yaşamıyorum anadolunun bağrında diyelim :) genç kızlar istedikleri gibi giyinebiliyorlar.şaşırdım durumunuza hala böyle yerler kaldı mı diye
Suriyeli ve kürtlerin arasindayim maalesef, simdi bu yazdim diye irkciliktan banlanacagim.
Marmara bolgesinde sanayinin oldugu bir sehirde yasiyorum. Mahallemde türk esnaf türk tabela bile kalmadi. Kaldi ki bulundugum yer sehrin merkeziydi yemyesildi nezihti sakindi

Ben cok bunaldim. Kendimi kadin gibi hissetmiyorum. Kipkirmizi rujumu surup topuklu ayakkabimi giyip disari cikmak istiyorum.
Erkek ayakkabisi giyip bol pantolon giymek degil cok daraldim

Etrafınızdaki o göbeği açık hatunlar neden dert etmiyorda erkek pantolonu giyen siz dert ediyorsunuz, sadece size mi bakıyorlar ?

Bana çok abartıyor, kendinize dert arıyorsunuz gibi geldi.

Ruj ne ya,ruj sürmeyen mi kaldı ?

Trendyol guzel gercekten. Yalniz kapida nakit odemeyi kabul etmiyor. Kredi karti kullanmiyorum.
Bir de mesela uzerine uymaz ise degisimde sikinti yasadiginiz oldu mu ? Pantolonlarda denemeden nasil aliyorsunuz
Hayır hiç sorun yaşamadım, değişim yok direk iade ediyorsunuz. Kargoya götürüp iade koduyla vermeniz yeterli.
Sürekli ordak alışveriş yapıyorum çok memnunum.
Kapıda ödemeyi kabul eden pek site yok benim bildiğim.

boyfriend jean pantolonları onerebılırım bırde
sarmıyor onlarEki Görüntüle 2193601
Onlari cok begeniyorum ama , boyu kisa ya altina ayakkabi giyiyorsun ya , corap belli oluyor ...ten corap mi giymek lazim ne bileyim pacalari cok havada, sabah da 6 bucukta evden cikiyorum hava da buz gibi oluyor

Suriyeli ve kürtlerin arasindayim maalesef, simdi bu yazdim diye irkciliktan banlanacagim.
Marmara bolgesinde sanayinin oldugu bir sehirde yasiyorum. Mahallemde türk esnaf türk tabela bile kalmadi. Kaldi ki bulundugum yer sehrin merkeziydi yemyesildi nezihti sakindi
Bence sen fakesin çünkü hiçbir şeyi kabul etmemekle birlikte habire tartışma konusu yaratacak şeyler söylüyorsun.

O zaman işler değişir de, bu kişileri neden takiyorsunuz , akraba değil can değil. Suriyeli farklı düşünüyor, farklı kültür normal ama kürtlük eklemeseydin iyiydi.

Tartışma konusu cikarrmasya çalışıyorsun gibi.

Ayrıca o tabelaları şikayet ettiğinizde değişiyor. Şikayet edin. Ben gördüğümü şikayet ediyorum .

8 senedır trendyoldan alısverıs yaparım ev tekstıl kıyafet oyuncak aksesuar
hıc iade de sorun yasamadım
bedenımı bılıyorum ben dar kalıp 38 beden gıyıyorum hangı marka olsa oluyor ustume
olmazsa ıade veya degısım yaptırıyorum

Spor tesettür mağazalarına bir bakın, rahat jean modeller bulabilirsiniz. Kapalı değilim ama birkaç kez bende aldım bol ve rahat diye.
Lcw gibi mağazalarda da var.

Şimdi erkeği kadını kalmadı; siz erkek pantolonu ile rahat ettiyseniz giyin.

Onlari cok begeniyorum ama , boyu kisa ya altina ayakkabi giyiyorsun ya , corap belli oluyor ...ten corap mi giymek lazim ne bileyim pacalari cok havada, sabah da 6 bucukta evden cikiyorum hava da buz gibi oluyor
bunun boyu bılekte bıten
uzunlarıda var :)

Back
X