kıyafet sorunu..

papatyam78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
6
0
36
İstanbul
6 aylık evliyiz eşimin kıyafetlerime karışma gibi bir durumu var yani b u yeni çıkmadı tabi..nişanlıykende biliyordum bende elbette bazı şeyleri göze alarak evlendim.oda hiç kırıcı değil bu konuda öyle olunca bişeyde diyemiyorum.şimdiye kadar sorun yoktu.ama malum havalar ısınmaya başlayınca acaba çok sorun olurmu diyorum..bugüne kadar etrafımdan hep duyduğum 'ilk başlarda öyle olur sonra karışmaz' diyorlar..sizce en baştan tavrımı koyup 'hayır böyle giyinicem' mi demeliyim.yoksa biraz sabır mı göstermeliyim.aslından baştan tavır koyarsam oda daha çok inatlaşır ilerde daha sert olur diyede korkuyorum.sabır gösterip susarsamda 'nasılsa benim istediğim gibi giyiniyor' diye düşünüp hiç esnek davranmamasındanda..siz pekii.böyle bişey yaşayan varmı??

Bikere sonradan değişme diye bişey olmuyor
benim eşimde serttir bu konularda sözlüken sevgiliken
hep aynı tavırdaydı çizgisi hala daha değişmedi
birlikte ortak nokta bulduk...ne onun istediği nede benim
normal olan oldu..saten oda bilir benim açık seçik dolaşmayacağımı
adabında giyineceğimi,sende orta yolu bul bunu ona göster derim
mesela askılı giymem yazlık dışında...kısa kollu bluzlar giyerim
minicik etek yerine dizlerde giyerim...
sizde orta yolu bulun ne o üsülsün nede sen..
sonuçta önceden de bölemiş sonradan deişmemiş...
herkesin bakış açısı farklıdır kimi karışmaz kimi karışır...
öneml olan ortak nokta değilmi

erkekler kadınlarla değişmezler diye evlenirler ama kadınlar değişir..

kadınlarda erkeklerle değişir diye evlenirler ama erkekler değişmezler...

böyle bir söz vardı:)

eşini olduğu gibi kabul etmişsin başta..
şimdi değişmesini beklemen haksızlık olur...
başta sende ona isteklerini kabul ettirseydin keşke..

bir kıyafet yüzünden eşimle tartışmaya değmez diye düşünüyorum banada dar giyme der bir bildiği varki bunu söylüyor giymiyorum bende böylelikle ikimizde huzurlu oluyoruz...

yani aslında çok uçlarda değilz ben dah önce askılı filan giyierdim kolsuz giyerdim şimd o biraz daha kısa kollu bişeyler diyor.biraz kol biraz yaka derken orta yolu bulacağız galiba :))

yani aslında çok uçlarda değilz ben dah önce askılı filan giyierdim kolsuz giyerdim şimd o biraz daha kısa kollu bişeyler diyor.biraz kol biraz yaka derken orta yolu bulacağız galiba :))

evet en güslei orta yolu bulaktır
sonuçta olduğu gibin kabullenmişiz değilmi
kii benim eşim olduundan taviz veriyor okadar yani şakkıdı

Benim eşimde bana karışır ama benimki biraz şaşkın delikafadulden
Çok dar bi çevrede kapalı insanların arasında yaşadığımız halde
O askılı bluzları renkli çook ama çooook hafif dekolteli sever
Herkese memnun edemezsin boşver onlar sana alışsın der
Gezerken bi yere giderken sokağın ortasında zart diye durur çekiştirir beni
Baak ne güzel hadi bi dene diye zorla denetir beğenirsek alır
Bende istemem yan cebime koy derim
Bizim derdimiz de eşimin sürekli bana bişeyler aldırması alması
Ama bekarken annemden dolayı bu sorunu her yaz yaşardık
Sana gelince madem tavır koyunca inatlaşabilir sende azar azar alıştır eşini
Baştan böyle olur sonra karışmaz sözünün içeriği şu
Sen ona ayak uydurmaya başlayınca karışacak bişey kalmaz ortada
Eğer kıyafetinden taviz vermek istemiyorsan iyilikle azar azar
Yani önce yetim kol sonra kısa derken sıfır hatta belki askı kaydirigubbakcemile3
Annemde bu yöntem az biraz işe yarıyordu
Bi süre sonra uğraşmaktan yorulup vazgeçiyordu

sizce en baştan tavrımı koyup 'hayır böyle giyinicem' mi demeliyim.yoksa biraz sabır mı göstermeliyim.

canım bahsettıgın gıbı bır konusma bastan tavır olmuyor
zıra bastan tavrını kabullenerek kullanmıssın zaten

ha bu saatten sonra ne yapılabılırı ıse
asla ınatlasarak bu benım tercıhım dıyerek degıl baslarda tepkısı almayacak tarzda gıyınerek senı ızlemesını saglayabılırsın
sonrasında vazgecemeyecegın bır gıyım tarzın varsa ve esın problem cıkarıyorsa yıne konusarak orta yolu bulabılırsın

orta yolu bulmak en güzeliii..ne çok açık ne çok kapalııı...ozman sana bşy demez cnmm..egerr sen orta yolu bulmuşken yineee begenmiyorsa eşiniz fazla kıskanç demekki kimi insanlar türbanlı hatta kara çarşaf tabirii caiizse o halde bile dışarı çıkarmaz kıskanırrrr..dozunu ayarla cnmmm baktın olmuyo oturup konuşursunnn..

ben eşimin istemediği şeyleri giymem zaten. açık saçık giyinmem yani. yalnız gömlek içine askılı badi giyerim göğüs çizgisini gördüğü zaman yukarı kaldrı açmışsın yine degajeni der. bende hemen çekerim yada gömleğimi kapatırım. eşinin istemediği şeyleri giyme sende

Yanlis birsey dememis esin
her erkegin bir cizgisi var
izin verdikleri var sineye cektikleri var
kavgasiz orta yolu bulmak en güzeli
bu yüzden huzurunu bozma
6 aylik cok yeni evlisin
ilk baslardan orta yolu bul kolay olur...

canım sakın inatlaşma istediği giBi giyin yavaş yavaş alıştıra alıştıra giyin karıstığı seyleri. Ben öyle yapiyorum. göğüs dekoltesine kızıyor, altından çıtçıtlı Badi giyiyorum, inatlaşmıyorum, ipliye kızıyodu giyecem diye tutturmadım yavaş yavaş alıştırdım. önce kolsuz giydim sonra ipli giydim yavaş yavaş..

kesinlikle sana cok karismamasi konusunda tavrini korumali ve onu uyarmalisin
yoksa kiskanclik dozunu abartiyorlar
ayni seyi esim yapti vallahi ben ok dedikce abartti kiyafet sorununu
off her seye karisirlar zaten alsanaalsanasmile

ben karıştırmam kıyafetime, ben ayrı bir kişiliksem ondan, belirli bir yaşa gelmiş, belirli bir eğitimden geçmşsem nerede ne giyeceğime de ben karar veririm. babam bunca yıl bana karışmamışken evlendim diye eşimin karışmasınada müsade etmem.
sende arkadaşım eşinin huyunu suyunu bilerek evlenmişsin. tavrından rahatsız oluyorsan artık konuş derim.

kıyafet konusunda eşten izin almak fazlasıyla gereksiz bence. beğenir ya da beğenmez, yorum yapabilir ama giymeceksin/şunu giymelisin deme lüksüne sahip değil.

Nasıl giyiniyorsunuzki siz ...
zaten evlilik aşamasına kadar gördü nasıl giyindiğinizi ...
Asıl problem giyim tarzınımı değiştirmeni istemesii...

Seni olduğun gibi kabullenmeli.Kısıtlama getirmek hoş değil.Hayatı karartarak eline ne geçecek eşinizin?Onla açıkça konuşun.Askılılarınızdan vs taviz verirseniz bir daha hiç giyemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…