- Konu Sahibi papatyam78
-
yani aslında çok uçlarda değilz ben dah önce askılı filan giyierdim kolsuz giyerdim şimd o biraz daha kısa kollu bişeyler diyor.biraz kol biraz yaka derken orta yolu bulacağız galiba :))
sizce en baştan tavrımı koyup 'hayır böyle giyinicem' mi demeliyim.yoksa biraz sabır mı göstermeliyim.
yani aslında çok uçlarda değilz ben dah önce askılı filan giyierdim kolsuz giyerdim şimd o biraz daha kısa kollu bişeyler diyor.biraz kol biraz yaka derken orta yolu bulacağız galiba :))
6 aylık evliyiz eşimin kıyafetlerime karışma gibi bir durumu var yani b u yeni çıkmadı tabi..nişanlıykende biliyordum bende elbette bazı şeyleri göze alarak evlendim.oda hiç kırıcı değil bu konuda öyle olunca bişeyde diyemiyorum.şimdiye kadar sorun yoktu.ama malum havalar ısınmaya başlayınca acaba çok sorun olurmu diyorum..bugüne kadar etrafımdan hep duyduğum 'ilk başlarda öyle olur sonra karışmaz' diyorlar..sizce en baştan tavrımı koyup 'hayır böyle giyinicem' mi demeliyim.yoksa biraz sabır mı göstermeliyim.aslından baştan tavır koyarsam oda daha çok inatlaşır ilerde daha sert olur diyede korkuyorum.sabır gösterip susarsamda 'nasılsa benim istediğim gibi giyiniyor' diye düşünüp hiç esnek davranmamasındanda..siz pekii.böyle bişey yaşayan varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?