kıyafet sorunu..

Benim eşimde kıskanır..Sorun yapar..Ama orta yolu bulmaya çalışıyoruz..Değişeceğini sanmam ama yumuşatabilirsin..Bende severim dekolteyi..Ne onun istediği gibi ne benim istediğim gibi..Kıvamını ayarlamak lazım..Askılı giyerim,sırtı açık giyerim,straplez giyerim,mini etek,şort giyerim ama altına renkli çoraplar ya da tayt giyiyorum çok kısa olduğunda..Benim ki göğsüm görününce çıldırıyor:) Tatilde farklı tabi..Gelinliğim konusundada kesinlikle bir yerinde dekoltesi olucak dedim ben ilk kez gelinlik giyicem istediğim olucak dedim ve öyle de oldu derin sırt dekolteli gelinlik aldım :) ohh mis oldu:))

Bu durumu bilerek evlenmişsin. kabul etmişsin bu durumu şimdi birden itiraz etmek ne kadar doğru olur bilemiyorum canım

Bu kıyafetlere karışan erkeklere sinir oluyorum.
Yani kolsuz askılı giysen ne yarım kol giysen ne yaa ne değişiyo.Askılıda giyerim minide.Benim sevgilimde bana tepki gösteriyo ama ben o istiyo diye neden istediğim şeyleri giymeyeyim.Karışamaz karıştırtmam:umursamaz:

Şahsınız adına söylerken benim giydiğim eteği,şortu da eleştiriyorsunuz çaktırmadan.:roflol:Ben yakıştırdıktan sonra gerisi beni ilgilendirmez.Ben insanlar için yaşamıyorum.Kendim için yaşıyorum.Yakışan giyer seviyorsa bu kadar basit.Eşim de modern bir insan zaten.
Sizin birkaç mesaj önceki dar kot meseleniz...Giyiyorum eşim artık karışmıyor ,demişsiniz. Başka aile yapısındaki bir insan için bana söylediğiniz şeylerin aynısını ifade ediyor o giydiğiniz dar kot.Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.Şahsen siz...:dilcikar:

Arkadaslar tartisma ortamina girmesin su konu...

her erkek izin vermiyor kadinda
zaten kocasinin huyuna suyuna gidip
sorun cikarmak istemiyorsa
dediklerini yapiyor...

Benim kocamda izin vermez
ne yapayim simdi kavgami edeyim
ortami germemek icin zaten kendi isteyimlede
kiyafetime dikkat ediyorum ...

kocasi izin verende giysin madem
sorun yoksa ...

yok anacım karışmayınca da sinir olurum Ben ne öyle karısacak kıskanacak sahiplenecek hee Ben gene Bildiğimi okuyacam o ayrı koskoca kadınım ne giyeceğime kimse karışamaz mini etek de giyerim göğüs dekolteli de. kendime de acayip yakıstırırım istersem 10 çocuk anası olayım fiziğim müsade ettiği sürece de giyerim, ama gene de sevdiceğim iki de Bir "aşkım eğilirken dikkat et memelerin görünmesin" diyince de hoşuma gitmiyor değil. Benim sevgilim Bu konularda çok dengeli. Beni ne kısıtlar ne yasaklar getirir, ne de kıskanmamazlık yapar. kıskanır, çekiştirir Blüzümü aşkım dikkat et der, ama gene de giymiceksin demez. dudak Büker, aşkım ama kıskanıyorum der, kıskan Ben seninim Bitanem derim susar. içimde kalmasını istemez hiç Bişeyin. Ben ne yapacaksam onun haBeri olsun karışmaz. ama hiç kıskanmasa gene hoşuma gitmezdi. tam dozunda kıskanan Bi sevgilim var Bu konuda çok şanslıyım. Bi daha giymiceksin dediği taytı Bi hafta sonra gene giydim ses etmedi, Baktı Ben seviyorum yakısıyor da, sırf kendi egoları için giyme demedim mi diye tutturmadı. ama Bu aralar alttan giydiğim çıtçıtlı Badinin danteline taktı. ne giyersen giy ama dantel istemiyorum çok seksi duruyor hiç hoşuma gitmiyor ne o öyle dantelli dantelli diye kızdı. ilginç valla. tamam aşkım dedim ama yarın giyip gitsem neden giydin demez, sıkmaz Beni yani

alkisalkisalkisvereliniortak

Eşiniz sizi ilk nasıl görüp beğendiyse o şekilde giyinmeye devam edin
Taviz vermeyen , sizden değişmenizi beklemesi asıl sorun
Nasıl giyindiğiniz değil..

Beni eşim de karışırdı bana giyimime kuşamıma makyajıma rujuma herşeyime...

Eşimin annesi kapalı daha doğrusu ailesinde açık olan insan sayısı çok ama çok az.

2 yada 3 tane vardır sanırım.

Ben evlenmeden önce açıktım.Askılı badi,kapri pantol felan giyerdim.

Evlendim ,eşim zaten kapanmamı isterdi ama baskı yapmadı asla.

Ben içimden gelerek kapandım evliliğimizin 1.yılında.

Şimdi kapalıyım.Gene badilerimin felan dar olmasını istemez ki zaten ben dar giymeyi sevmem kapalıyım sonuçta...

Etek alırken felan da kalçamın fazla çıkmamasına çok dikkat eder.

Bekarken de ruj sürdürmezdi mesela.

Askılı giymeyim diye hep yarım kol yada uzun kol alırdı ...

İlk zamanlar çok karışılıyor doğru buna katılıyorum ama sen biraz anlayışlı olursan o da yola gelecektir.

Her iki taraf da biraz fedakar olması gerek bu gibi durumlarda.

bence evlenmeden önce de böyleydi madem orta yolu bulun acık acık ne istediğini konuş onunla sende de şu tamam şunu yapamam olsun bitsin ama yok ben istediğim gibi giyinirim dersen o zaman sen ona hakszılık etmiş olursun çünkü demez mi evlenmeden önce uyuyordun şimdi ne oldu die

valla bu erkekleri hiç anlamıyorum eşlerini kısıtlarlar giyim konusunda ama dışarda şık giyimli açık giyimli bayanlardan da kendilerini alamazlar...madem hoşalnmıyorsun açık giyimden dışarda da kadınlara yicek gibi bakmayın mademmm

canım işte öyle yiyecek gibi bakıldığı için eşlerinin giymelerini istemiyolar
sebep bu zaten.erkek erkeği biliyo kendi bakmasa bile başkasının bakacağını neler düşüneceğini biliyo ve bu nedenle istemiyosempatiksalakcinni

bir kez olsun alttan alıp taviz verirsen,mini etekler bol pantolonlara,askılı bodyler boğazlı bodylere dönüşecektir.

ben çok soğudum kıskanç erkeklerden.şimdiki sevgilimde yavaş yavaş ortayı buldu,baktı ben mutsuzum böyle,fazla karışmamaya başladı.ama tövbeler olsun birdaha başkasıyla beraber olursam dengeli,hafif kıskanç falan değil,bildiğiniz ''geniş,light'' diye tabir edilen bir erkek istiyorum

orta yolu bulursanız sorun olmaz mini etek giymiyorsunuzdur zaten e güveniyorsa eşiniz oturup kalkmayı da biliyorsanz(kı emınım bundan) o zaman büyütmesin cokk

orta yolu bulmak önemli..:))birde tatlı bir dille konusunca hallolmucak bişi yok die dusunuyorum

valla benim en büyük şartımdı gezdiğime giydiğime karışmayacak bir adam istiyordum öyle bir adamla flört ettim ve onunla evlendim sonuçta evlendiğimde de 28 yaşında 4 yıldır avukatlık yapan bir insandım o yaşa kadar giyinmeyi öğrenmedim de ondan mı öğrenecektim ne giyeceğimi

ama canım sen bile bile lades demişsin sonradan değişir mi dersen zor benim görümceme de eşi karışırmış çıkarken başlamış karışmaya hatta eşim der ben abisiyim ben karışmazsam sen hiç karışamazsın çok demiş damada ama görümce bile isteye evlendi 5 yıldır evliler halen karışıyor arada da 4 kere evleriniş ayırdılar belki son barışmalarında karışmayacaksın bana diye şart koymuştur vbilmem ama sen durup duruken vazgeçeceğini sanma eşinin bu tavırlardan

ben anlamıyorum zaten üzerinde askılı varken beğendiğin kıza ne diye kollu giydirmeye çalışırsin ki git kollu giyeni beğen hayret bişi

valla bana aşkım bişi demiyor en fazla dekoltem çok açıldıysa fln çek yukarı biraz der
amaaaa gel gör kiii ne giyersem giyeyim biri bana baktı mı onu dövmemek için zor tutuyorb kendini
tabi ben böle mini fln giydiimde bakan daha çok olduğu için sürekli bi sinir harbi oluyor
eee ne oluyor ben huzurumuz kaçmasın diye giyemiyorum yine ne zamandır ya öf ne anladım ben bu işten :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…