sevgilimin hep küçüklükten beri giysilerini annesi alırmış ve 22 yaşında halaa daha annesi alıp o giyiyor diyorum güzel bi ifadeyle 22 yaşındasın artık kendin begenip al biara alıcam diyo 1,5 yıldır beraberiz sallıo hep.tamam durumları da çok çok iyi değil ama gecen gün annesi bi kazak almış onu giymiş ya resmen yaşlılar gibi olmuş.insanları,sevdigimi dış görünüşüyle yargılamam ama kim istemezki göze güzel görünsün.ayda yılda bi kere kıyafet konusu açılınca diyorum çarşıda çok çok uygun fiyata çok güzel şeyler var diye evet diyo geçiştiriyor. ya kısacası sevdigimi kırmadan bu durumu nasıl anlatabilirim çıkıp kendi alıp giyinmiyo bugune kadar hep annem alıır ben giyerim diyo :S
tarzini begenmedigini yumusak bille soyleyebilirsin yada ona bikac kazakta sen al kendi zevkine gore
giydiginde aa ne kdr yakisikli olmussun fln diye iltifat et o zmn onunda hosuna gider o tarz giyinmeye
baslar
aynen buna benzer bişey yapmıştım kışın kazak almıştım çok yakıştı falan dedim.gecenler de uzun kollu bi gömlekk aldım oo hayran kaldım süper yakıştı falan dedim hoşuna gitti.beraber geziyoruz falan magazada bak bu çok yakışır sana falan diyorum o an gülüyo hoşuna gidiyo ama sonra yine aynı
aynen buna benzer bişey yapmıştım kışın kazak almıştım çok yakıştı falan dedim.gecenler de uzun kollu bi gömlekk aldım oo hayran kaldım süper yakıştı falan dedim hoşuna gitti.beraber geziyoruz falan magazada bak bu çok yakışır sana falan diyorum o an gülüyo hoşuna gidiyo ama sonra yine aynı
bu zamana kadar hep annesi giydirdigi icin bu ona cok normal geliyo demekki,
e isinede geliyodur. aliskanliklardan cok zor vazgecilir bu uzun zaman alabilir.
ne zamandir sevgilisiniz?
ona begenmediginiz biseyi giydiginde begenmedim bunu deseniz ??
yada sizde onun iistemedigi sekilde giyinin anlasin
Sevgiline birlikte alışverişe çıkmayı teklif et... hem ona fikirde verirsin.. ayrıca güzel giyinmek için illa çok paralar dökmeye gerek yok.. tamamen zevk meselesi bu işler...
bu zamana kadar hep annesi giydirdigi icin bu ona cok normal geliyo demekki,
e isinede geliyodur. aliskanliklardan cok zor vazgecilir bu uzun zaman alabilir.
ne zamandir sevgilisiniz?
ona begenmediginiz biseyi giydiginde begenmedim bunu deseniz ??
yada sizde onun iistemedigi sekilde giyinin anlasin
1,5 yıldır beraberiz. bgenmedim diyemiorum işte onu yapamıyorumm sadece bunu giyecegine çok uygun şeyler vr çıkıp kndin alabilirsin diyorum..benim her giydigimi begenioki :S
Sevgiline birlikte alışverişe çıkmayı teklif et... hem ona fikirde verirsin.. ayrıca güzel giyinmek için illa çok paralar dökmeye gerek yok.. tamamen zevk meselesi bu işler...
teklif ettm bikaç sefer tamam bidahaki buluştugumuzda olur dedi.gittik bi gömlek begendim ona çok da uygundu 15 tl sonra alırız ya dedi gidip parfüüm aldı ve yemek yiyelm dedi :S e dedm madem almıcaktın niye geldik
teklif ettm bikaç sefer tamam bidahaki buluştugumuzda olur dedi.gittik bi gömlek begendim ona çok da uygundu 15 tl sonra alırız ya dedi gidip yemek yieyelm dedi :S e dedm madem almıcaktın niye geldik
canım demek ki giyimine kuşamına önem vermeyen biri.. istese gidip alırdı üstüne bişeyler... böyle insanları değiştirmek zordur, onun içinden gelmesi lazım
Annesi yerıne sen al o zaman.
bi kac kazak hedıye et bunların sana cok yakısacagını dusunuyorum de.
emri vaki yap gerekirse birlikte bıse gordugunuzde bunu alıyoruz de.
teklif ettm bikaç sefer tamam bidahaki buluştugumuzda olur dedi.gittik bi gömlek begendim ona çok da uygundu 15 tl sonra alırız ya dedi gidip parfüüm aldı ve yemek yiyelm dedi :S e dedm madem almıcaktın niye geldik
Bence israr et bu zorla olabilcek birsey yani. Beraber gidin bir magazaya birseyi begenirseniz almaya zorla onu. Maddi durumu pek iyi degil dedigin icin biraz cekindim acikcasi ilk, ama gördüm ki elindeki parayi farkli seylere kullaniyor.
Bence mutlaka beraber alisverise gidin ve onu birsey almaya zorla. Cok yakisti falan de, bu tarz sana daha cok yakisiyor de. Veya arkadaslariyla tanisiyorsan onlarda sana yardimci olabilirler
bazi anneler boyle alistiriyor donuna,corabina kadar aliyorlar yasi kac olursa olsun..tamam alsinlar ama bu kadar peslerinden kosulmaz ki...
bu seferbeyler useniyor almaya nasilsa annem aliyor,ne gerek var benim almama diye dusunuyorlar.tek olduklarinda da almayi bilmiyorlar yada ilk onune geleni parasina bakmadan aliyorlar..
kadinlarla alisverise ciktiklarinda da bir an once bitsin istiyorlar..:80:
senin durumunda buna benzer birsey olabilir..ve kiyafetin uzerinde nasil durduguna onem vermiyordur..bir ara konu arasinda boyle seylerden hoslanmadigina deginebilirsin..dediklerini uzerine alinmiyor olabilir..