- Konu Sahibi eskidenolsa
-
benimki de kırmızı ceket,palto vs. giydirmez bana...çok dikkat çekiyormuşum...etrafım boğa dolu sanki
siz de onu giydiklerine mudahale edin. mesela ona yakisan gomlekleri kazaklari giydirmeyin. bunlar seni daha yakisikli gosteriyor rahat edemiyorum sdiye soyleyin. gidin ona kiyafet alin ama hep dede kiyafeti olsun . o size nasil davraniyorsa siz de oyle davranin.
benimki de kırmızı ceket,palto vs. giydirmez bana...çok dikkat çekiyormuşum...etrafım boğa dolu sanki
Arkadaşlar, benim eşim çok kıskanç. Kıyafetlerime müdahale eder. Ben de mümkün olduğunca özen gösteririm. O istemiyor diye giyemediğim birsürü eteğim, elbisem var. Ancak bugün sinirlerimi tepeme çıkardı bir anda. İşyerinden aradı konuşuyorduk, o ara işyerinden benim de tanıdığım ve arasıra görüştüğümüz bir bayan ordan geçiyordu sanırım aklına geldi. "Bak x hanım da senin eteğinden giymiş dedi."hangi eteğim diye sorarken al kendisiyle konuş dedi verdi kadına neyse hal hatır filan etek muhabbeti. Kız aldı bi kere telefonu konuşmamak olmaz. Bahsettiği etek bana giymeme müsaade etmediği etek! Sinirlerim tepeme çıktı. Hem bana giydirmiyor başkasında görünce de bana söylüyor nispet yapar gibi kakara kikiri aa senin etek filan. Sinirlerim resmen gerildi. Sonrasında aradım "bir daha benim kıyafetlerime karışamayacaksın. ne istersem nereye gidersem canım ne isterse giyicem anladın mı dedim". Çok sinirlendim kızlar haksız mıyım?
hem giydirmiyor hem de senin eteğinden giymiş al konuş diyor dalga geçer gibi.. giyin valla inadına giyin.. Ben de kuzeninin düğününde kolsuz tunik giydim diye surat yaptı.. yahu senin akrabanın düğünü şık olmuşum Bu seni onurlandırır.. hem sadece sıfır kol.. neymiş kış günü giyilirmiymiş dikkat çekermiş.. gördük düğündeki mini giyenleri.. korkumdan mini giyemedim ki sadece salonda oynicaz terlicez diye yünlü ama sıfır kol tunik giydim.. yahu yer yüzünde Bot giydirmeyen Başka erkek varmıdır.. ne heveslerle Bot aldım yok giydirmiyor.. güzel görünüyomuş dikkat çekiyomuş çok kadınsı oluyomusum giyince.. ne istiyor erkek gibi görünme mi anlamıyorum ki.. inadına şalvar giyip dolaşacam Bi de Bıyık çizecem kasket takıp dolaşacam yaaaaaa..
Arkadaşlar, benim eşim çok kıskanç. Kıyafetlerime müdahale eder. Ben de mümkün olduğunca özen gösteririm. O istemiyor diye giyemediğim birsürü eteğim, elbisem var. Ancak bugün sinirlerimi tepeme çıkardı bir anda. İşyerinden aradı konuşuyorduk, o ara işyerinden benim de tanıdığım ve arasıra görüştüğümüz bir bayan ordan geçiyordu sanırım aklına geldi. "Bak x hanım da senin eteğinden giymiş dedi."hangi eteğim diye sorarken al kendisiyle konuş dedi verdi kadına neyse hal hatır filan etek muhabbeti. Kız aldı bi kere telefonu konuşmamak olmaz. Bahsettiği etek bana giymeme müsaade etmediği etek! Sinirlerim tepeme çıktı. Hem bana giydirmiyor başkasında görünce de bana söylüyor nispet yapar gibi kakara kikiri aa senin etek filan. Sinirlerim resmen gerildi. Sonrasında aradım "bir daha benim kıyafetlerime karışamayacaksın. ne istersem nereye gidersem canım ne isterse giyicem anladın mı dedim". Çok sinirlendim kızlar haksız mıyım?
Bence bi bayan eşinin uygun görmediği kıyafeti giymemeli. Benim eşimin hoşlanmadıgı istemediği bir kıyafeti ben giymem şahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?