Merhaba hanımlar benim sıkıntım şu ki makineden çıkan siyah kıyafetler esofman gömlek vs kuruduktan sonra tüy doluyor.Oysa boş bir odam var orda kurutuyorum ve kurur kurumaz alıyorum yani bu kadar kıl tüy toplamasını gerektirecek bir durum yok.Makine de mi detarjanda mı bir sorun var bileniniz var mı?Ve bu şekildeki giysileri nasıl düzeltebilirim
Merhaba hanımlar benim sıkıntım şu ki makineden çıkan siyah kıyafetler esofman gömlek vs kuruduktan sonra tüy doluyor.Oysa boş bir odam var orda kurutuyorum ve kurur kurumaz alıyorum yani bu kadar kıl tüy toplamasını gerektirecek bir durum yok.Makine de mi detarjanda mı bir sorun var bileniniz var mı?Ve bu şekildeki giysileri nasıl düzeltebilirim
:) Tozlu değil zaten boş oda akşam serdiysem sabah mutlaka topluyorum odaya giren çıkan da yok kapalı kapısı anlamadım neden böyle Ama dediğiniz sabunu da deneyeceğim çok teşekkürler
kıyafetleri karışık mı koyuyorsun yünlü sentetik vs. ayarlarda bir sorun olabilir
bi de bazı kıyafetlerin yapısı tüylenmeye müsait oluyor elde yıkamak gerekiyor
kıyafetleri karışık mı koyuyorsun yünlü sentetik vs. ayarlarda bir sorun olabilir
bi de bazı kıyafetlerin yapısı tüylenmeye müsait oluyor elde yıkamak gerekiyor
İlk tavsiyem evde yer varsa kurutucu makine kuruturken bütün tüyü tozu ayrı bir haznede topluyor. HAzneyi temizlediğinde şaşırıyorsun zaten bütün bunlar benim kıyafetlerimden mi çıktı diye? Evde yer varsa mutlaka tavsiye ederim, fiyatları da oldukça uygun, kırışıklığı da azaltıyor.
Eğer bunu düşünmüyorsanız, markette satılan kedi/köpek tüyü toplayıcı yapışkanlı fırçalardan da alabilirsiniz.