Kıyafete karışan eş kişisi..

Kucuk biyerde mi yasiyorsunuz? Taciz, bakislar sadece kiyafetle olmaz ama normal kot, tisortlu olan birinede butun herkes donup donup bakmaz cunku. Ustelik tisortu uzunda giyiyormussunuz.
Kucukbiyerde yasiyorsaniz ve etrafta kot pantolon giyen filan yoksa haklidir belki.

Var aslında cok daha acık gıyınen ama evet kucuk yer
Tacıze vs ugradım bır cok kez belkıde ondan korumak ıstıyordur

Benimki karışmazdı bilerek dikkat çekici şeyler giydim şimdi gözü patlıyo kızdığı şeyi giymiyorum çıkarıyorum amacıma ulaştım nasılsa sende çok takıntı yapmışsın giymeyince bir yerin mi eksiliyo kıskanıyo işte adam haklı bence

Ben kapalı olmama rağmen eşim herseyime karışır ama bende ona karışırım kaslarini benden başkası göremez
Klasik kıskanan erkek işte

Öyle degıl işte
Hepımızın hakları var
Ben beyim ne derse odur diye yasamak istemiyorum
Fikrini soruyorum , hoslanmadıysa cıkarıyorum
Ama bır yere kadar o abartıyor

Baska kadinlara bakan erkekler genelde kendi eslerine gelince boyle yaparlar, kiyafetlerine karisip eslerini kısıtlarlar. Bence bu kiskanclik degil, ozguven eksikligi.
Büyük şehirler
Tatıllerde bıkini vs gıydirıyor
Ama bulundugumuz sehırde. Herseye katısıyor

Napıcam ben
Artık benı resmen kıdıtlıyor

valla bilemedim. çevreyle ilintili yazdıklarınızdan o çıkıyor.
bu erkek milleti birbirinin ciğerini bilir..kim bilir neler konuşuluyor sizinde o muhabbetlerin konusu olmanızı istemiyor sanırım ama ertesi gün kombinini hazırlamak falan abartmış cidden.

Cevre bozuk o konuda hakkı var
Zaten. Gıyılebılecek yerlerde ıstedıgımı gıyıyorum
Fakat normal kıyafette bıle sorun yaratır oldu

Var aslında cok daha acık gıyınen ama evet kucuk yer
Tacıze vs ugradım bır cok kez belkıde ondan korumak ıstıyordur

Buyuk yerde yada tatilde karismadigini yazmissiniz simdi gordum demekki asiri kiskancliktan degil, yasadiginiz yerden dolayi boyle olmaya baslamis. Kucuk, mahalle tipi yerde bekarken bende oturdum kot pantolonu birak esofmanla bakkala gitsen illa birsey diyen cikardi ki ben kot pantolonla mahallede dolanmazdim bile anca merkeze giderken giyinirdim kot pantolonu.
Şimdi oturdugum yerde hafif dizustu, askılı elbisemle markete vs gayet rahat gidiyorum. Malesef yasadigimiz yere gore giyinmek gerekebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…