Kıskançlık erkeklerin ruhunda var zatenBakımsız kadın sevmıyor ama dısarda suslu gezmemide istemıyor
Yani güzel olacaksın kımse bakmayacsk
Böyle bi funya var mı
Sende onun kıyafetlerine karış canımDinliyor mu bari :)
Gercı o brnı gıydırıyor ben cıkartıyorum
Ama sonra trıp atıyor durmadan gunlerce
Ben 7 yıldır yapamadım :)Mecbur dinleyecek,4 .yılımıza giriyoruz.
Doğruyu söylediğim için susuyor ama surat illa asılıyor.
Kolunda taşımayı bilmiyorsa güzel kadın almayacaktı ,sory.
Siyah çok yakışıyor olmazSende onun kıyafetlerine karış canım
Bunu giyemezsin de daha çok siyah renkli kıyafetler giydir
Var aslında cok daha acık gıyınen ama evet kucuk yerKucuk biyerde mi yasiyorsunuz? Taciz, bakislar sadece kiyafetle olmaz ama normal kot, tisortlu olan birinede butun herkes donup donup bakmaz cunku. Ustelik tisortu uzunda giyiyormussunuz.
Kucukbiyerde yasiyorsaniz ve etrafta kot pantolon giyen filan yoksa haklidir belki.
O zaman pembe mor giydir bunlar çirkin renkler yakışmazSiyah çok yakışıyor olmaz
Öyle degıl işteBenimki karışmazdı bilerek dikkat çekici şeyler giydim şimdi gözü patlıyo kızdığı şeyi giymiyorum çıkarıyorum amacıma ulaştım nasılsasende çok takıntı yapmışsın giymeyince bir yerin mi eksiliyo kıskanıyo işte adam haklı bence
En iyisi çuval :)O zaman pembe mor giydir bunlar çirkin renkler yakışmaz
Büyük şehirlerBaska kadinlara bakan erkekler genelde kendi eslerine gelince boyle yaparlar, kiyafetlerine karisip eslerini kısıtlarlar. Bence bu kiskanclik degil, ozguven eksikligi.
Napıcam benşöyle karşısına dikilip yatak bakmaya kiminle gittiysen git onun kıyafetine karış deseydin ya..
Napıcam ben
Artık benı resmen kıdıtlıyor
Mecbur katlanacaksınNapıcam ben
Artık benı resmen kıdıtlıyor
Cevre bozuk o konuda hakkı varvalla bilemedim. çevreyle ilintili yazdıklarınızdan o çıkıyor.
bu erkek milleti birbirinin ciğerini bilir..kim bilir neler konuşuluyor sizinde o muhabbetlerin konusu olmanızı istemiyor sanırım ama ertesi gün kombinini hazırlamak falan abartmış cidden.
Var aslında cok daha acık gıyınen ama evet kucuk yer
Tacıze vs ugradım bır cok kez belkıde ondan korumak ıstıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?