Yanlış anlaşılmak istemem, çok haklısınız. Ama evet bir kot pantolon çok çekici olabilir :) eğer dik bir poponuz biçimli bacaklarınız ve sizi saran bir pantolonunuz varsa mini etekten daha çekici durabilir :) Ama sizin için sıradan bir kot pantolondur, bedeninize uyan.Konustuk
Tartıştık
Çekiştik ama anlamıyor
Herkes bana bakarmış
Kot pantolon yahu
Ne kadar çekici olabılır ki
Bak bu yuzden buyuk ihtimalle. Benim eşimde yasadığımız yerde tayt bile gıydırmez ama tatile gttğmzde denize gıderken mayokini kendi beğenir alır der oda arkadaslarım gorunce çok şaşırmıştı mayokini fantazi gecelik gibi aynı bide parlak renkli her tarafından ip sallanıyor düşün. Mini etek gyerdim şortlar vs.. yasadığımız yerden kaynaklı demin dışardan geldik bidaha bu pantolonu gydiğini gormeyim dedi. Ben hak verıyorum ki sen tacizede ugramıssın kocanın gozunden bakarsan daha iyi anlar ve ılımlı olursun binevi empati :)Bu arada kızlar buyuk bir yerde ya da tatıl beldelerınde gıyımıme karışmıyor
Cevresını tanıyormuş , yamyam gibilermiş
Tamam erkek olarak kıskanabilir ama ben öyle aman aman giyinen biri değilim
Benim eşim hiç karışmıyor üzülüyorym bazen inat olsun diye açık giyiyorum kızıo geçio çok o kadarİyi akşamlar kızlar
Derdim dert gibi görünmesede bana dert oldu artık .
Eşimin gereksiz kıskançlıklarından bıktım , yenimi farkettin derseniz bu kadar değildi .
Yani istediğimi giyerdim çok absürt olmadığı sürece.
Kızım dünyaya geldikten ve emmeyi kestikten sonra daha çok üstüne düştüm kişisel bakımımın , tamam kendine neyi yakıştırıyorsan dekolte olmadığı sürece giy diyen adam şimdi herşeye parlıyor.
Mesela yanına gittiğimde yanında erkek varsa beni karşıda görür görmez koşarak yanıma gelip beni uzaklaştırıyor .
Akşamları arkadaşımka yürüyüşe çıkıyoruz bende ona göre giyiniyorum başlıyor söylenmeye.
Üstelik açık bir yerimde yok .
Dün alışverişe gittik ve beni bildiğiniz erkek gibi giydirdi
Ne kadar eski çirkin kıyafetim varsa üstüme geçirdi
Bende çıkardım attım " buna karışamazsın " diyerek .
Konuşmuyor benimle şimdi
Üzüyormuşum onu.
Ben çevreme nazaran gayet üsluplu giyindiğimi düşünüyorum
Zayıfladığımı gördükçe adam beni çuvallara sokmaya çalışıyor resmen
Bir yere gideceksem şayet yarın için konbinimi dğzenlemek istiyor
Kafasınca eliyor birde
Napıcam ben bununla
Ya da çevreye karşı onu mahçup ettiğimi düşünmüyorum
Bende bir bireyim ve bunuunutup göz ardı etmemesini öğrensin istiyorum
Lütfen fikir istiyorum
Atsın dursun yahu. Sizinki öyledir demiyorum ama bazı erkekler evlenecekleri kadını süslü püslü, bakımlı, çekici görünürken beğenip alıyorlar. SOnra saçma bir kıskançlık işine giriyorlar, kendilerini kaybediyorlar. O kadını olabildiğince çirkinleştirip, beğendikleri ve beğenecekleri kişi olmaktan çıkarıyorlar. Başkası bakmasın diye yapıyorlar ama bir süre sonra kendilerinin de bakası gelmiyor zaten. Sonra bakacak başkalarını aramaya başlıyor gözleri tabi.Dinliyor mu bari :)
Gercı o brnı gıydırıyor ben cıkartıyorum
Ama sonra trıp atıyor durmadan gunlerce
Benim esimde böyle ne giyeceksin diye sorar her yere gideceğim zaman ve ben tesetturluyun tunik dahi giysem üzerine yelek giyeceksin dimi der.İyi akşamlar kızlar
Derdim dert gibi görünmesede bana dert oldu artık .
Eşimin gereksiz kıskançlıklarından bıktım , yenimi farkettin derseniz bu kadar değildi .
Yani istediğimi giyerdim çok absürt olmadığı sürece.
Kızım dünyaya geldikten ve emmeyi kestikten sonra daha çok üstüne düştüm kişisel bakımımın , tamam kendine neyi yakıştırıyorsan dekolte olmadığı sürece giy diyen adam şimdi herşeye parlıyor.
Mesela yanına gittiğimde yanında erkek varsa beni karşıda görür görmez koşarak yanıma gelip beni uzaklaştırıyor .
Akşamları arkadaşımka yürüyüşe çıkıyoruz bende ona göre giyiniyorum başlıyor söylenmeye.
Üstelik açık bir yerimde yok .
Dün alışverişe gittik ve beni bildiğiniz erkek gibi giydirdi
Ne kadar eski çirkin kıyafetim varsa üstüme geçirdi
Bende çıkardım attım " buna karışamazsın " diyerek .
Konuşmuyor benimle şimdi
Üzüyormuşum onu.
Ben çevreme nazaran gayet üsluplu giyindiğimi düşünüyorum
Zayıfladığımı gördükçe adam beni çuvallara sokmaya çalışıyor resmen
Bir yere gideceksem şayet yarın için konbinimi dğzenlemek istiyor
Kafasınca eliyor birde
Napıcam ben bununla
Ya da çevreye karşı onu mahçup ettiğimi düşünmüyorum
Bende bir bireyim ve bunuunutup göz ardı etmemesini öğrensin istiyorum
Lütfen fikir istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?