• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıyafeti de kitledi :(

beautyqueen17

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
101
45
13
40
Hanımlar ,
Geçen hafta sizin fikirlerinize başvurmuştum . Davalık eş beni kullanıyor diye . İl dışı toplantıya gotur, çocuğa bakayım ama otel , uçak parası falan karşılarsan demişti . Goturdum , 2 gün kaldık . Yolda patronumla karşılaştık , israrla eşimi de bir öğlen yemeğine getirmemi istedi , eşim imalı imalı ben istersem gelebilecegini söyledi bu iş gezisinde iken. Ben de olur falan dedim artık battı balık yan gider .. Ama görseniz öyle kötü giyinmiş ki, tüm kıyafetler eski püskü .. (bu arada mahkemede olduğumuzu boşanma sürecini iş yerim bilmiyor , iş yerinde yeniyim , dedikodular ile gündeme oturmak istemedim .) Her neyse . Eşim olacak pinti şahıs dedi ki , kıyafet alırım ama sen odersen.... El mahkum kabul ettim . Kredi kartımı verdim ( zaten içinde bin liralık limit kalmıştı ) gitti kendine kıyafet alıp yemeğime katıldı . Artık işler o kadar kontrolden çıktı ki.. evli desen evli gibi değilim , davaligiz ama saçma sapan takılıyoruz .. sanki para ile tuttugum kiralık bir koca gibiydi :KK43: ama bebekle ilgilendi. İş seyahati kazasız belasız halloldu . Bedava tatil ve aktivite oldu ona..

Eee ne diyelim simdi size?
.gecen konunuzda bir suru uye yazdik adamin sizi kullandigini
Kendini kullandirma dedik

Aynen devam ediyorsun kendini kullandirmaya

Daha ne dememizi bekliyorsun?

Haa günlük gibi buraya konu acip yazio rahatliyorsan kolay gelsin
Ben kacar:KK66:
Evet çok doğru .. üstüne soğuk bir su içtim kayıplarımin .. neyse ki yakın tarihte başka bir gezi falan yok

Zaten ülke ekonomik krizde, kutusu kuruşuna paranın kıymetini bilmek lazimken çok saf davrandığımin farkındayım . Ama kartla aldığı için onu da mahkemede kullanirim diye düşünüyorum.

Zaten ülke ekonomik krizde, kutusu kuruşuna paranın kıymetini bilmek lazimken çok saf davrandığımin farkındayım . Ama kartla aldığı için onu da mahkemede kullanirim diye düşünüyorum.
Kendi elinizle veriyorsunuz kartı. Nesini kullanacaksiniz mahkemede

He yakin tarihte gezi olsa yine aynilari yaşanacak yani?
İstemiyorum ama bu adam evlendigimizden beri beni sömürüyor. Bir şekilde hiç param kalmıyor, ya hesabı odetiyor , ya tatili.. bunu çözmem lazım. Yoksa o bana değil ben ona nafaka verebilirim

İyi de kendin vermişsin ne kullanması? Zorla aldı kullandı diyecek halin yok ya. Bu kadar saf olma lütfen, bakıcı tutsan ya da bir aktivite merkezine vs bıraksan daha az tutardı emin ol.

Hanımlar ,
Geçen hafta sizin fikirlerinize başvurmuştum . Davalık eş beni kullanıyor diye . İl dışı toplantıya gotur, çocuğa bakayım ama otel , uçak parası falan karşılarsan demişti . Goturdum , 2 gün kaldık . Yolda patronumla karşılaştık , israrla eşimi de bir öğlen yemeğine getirmemi istedi , eşim imalı imalı ben istersem gelebilecegini söyledi bu iş gezisinde iken. Ben de olur falan dedim artık battı balık yan gider .. Ama görseniz öyle kötü giyinmiş ki, tüm kıyafetler eski püskü .. (bu arada mahkemede olduğumuzu boşanma sürecini iş yerim bilmiyor , iş yerinde yeniyim , dedikodular ile gündeme oturmak istemedim .) Her neyse . Eşim olacak pinti şahıs dedi ki , kıyafet alırım ama sen odersen.... El mahkum kabul ettim . Kredi kartımı verdim ( zaten içinde bin liralık limit kalmıştı ) gitti kendine kıyafet alıp yemeğime katıldı . Artık işler o kadar kontrolden çıktı ki.. evli desen evli gibi değilim , davaligiz ama saçma sapan takılıyoruz .. sanki para ile tuttugum kiralık bir koca gibiydi :KK43: ama bebekle ilgilendi. İş seyahati kazasız belasız halloldu . Bedava tatil ve aktivite oldu ona..
Adamla ayrıldığınızı niye kabul etmiyorsunuz ?
Bu kadar iletişim halinde olmanız hiç normal değil.

Siz anlamayacaksınız ama yazayım

Eşinizin her ay size maddi yükü+ tedbir nafakası
=yatılı bakıcı parası

Siz bu adamı resmen bile isteye hayatınızda tutmaya çalışıyorsunuz.
Çocuk falan işin bahanesi.
Böyle saçma bir boşanma süreci olabilir mi ya?
Sizin yorumlarınızı hep kk da mantıklı güzel bulurum . Öyle dimi dıştan bakan göz olarak

Back
X