• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıyafeti de kitledi :(

Ya mesela eskiden de bişi begenirdi ama pahalı gelirdi, ya beğendim ama pahalı der anlatirdi. Hemen gider hediye alirdim ona. Sanki ben erkeğim evde.

Esnaf , geliri düşük gösterir çok nafaka vermez yani zaten
Çocuğuma herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum kendi capimda ama şuan zaten aşırı masrafı yok . Asil masraf okula gidince,özel okulu, su bu derken.. zaten evli kalsam da ödemezdi , bosansam da odemez. En azından ona bakmamis olmak bile kardir .

Bence siz boşanmak istemiyorsunuz alışmışsiniz somurulmeye normal yaşamak size göre değil böyle devam edin.

Birde yine bu şekilde konu acmaniza gerçekten çok şaşırdım. İnsan kendi safligini hala yazar mi. Siz bosanmayin böyle bu adamı kambur gibi sirtinizda taşımaya devam edin.

Bence siz boşanmak istemiyorsunuz alışmışsiniz somurulmeye normal yaşamak size göre değil böyle devam edin.

Birde yine bu şekilde konu acmaniza gerçekten çok şaşırdım. İnsan kendi safligini hala yazar mi. Siz bosanmayin böyle bu adamı kambur gibi sirtinizda taşımaya devam edin.
İşte bunları eleştiriyor olmanız nedeni ile yazdım. Tam da ihtiyacım olan şey bu. Başka kime anlatsam deli diye bakacak.

Esnaf , geliri düşük gösterir çok nafaka vermez yani zaten
Ozur dilerim ama ben olsam ben de nafaka vermem size.
Bence bir psikologa gidin. Bu davranışlarınızın altinda mutlaka bir sebep vardır. Yalniz kalmaktan korkmak, boşanmak, kızınızı yalniz buyutmek vs vs bir suru sebebi olabilir. Bence tedavi olmalısınız :( gerçekten hic normal değil. Insan boşandığı adamla bu kadar görüşür mü

Ya mesela eskiden de bişi begenirdi ama pahalı gelirdi, ya beğendim ama pahalı der anlatirdi. Hemen gider hediye alirdim ona. Sanki ben erkeğim evde.
ayyy ne olur yazmayın artık adamı boğacağım elime geçse resmen iğrendim yav.kaliteli başarılı kadınsınız o belli ama nıye bu tavizzz niye

İşte bunları eleştiriyor olmanız nedeni ile yazdım. Tam da ihtiyacım olan şey bu. Başka kime anlatsam deli diye bakacak.

Sizde maşallah hala aynı devam ediyorsunuz bir gelişme yok biz yazsak ne olacak acaba. İnsan kendini bile isteye bu kadar ziyan eder mi kafam almıyor benim.

Zaten ülke ekonomik krizde, kutusu kuruşuna paranın kıymetini bilmek lazimken çok saf davrandığımin farkındayım . Ama kartla aldığı için onu da mahkemede kullanirim diye düşünüyorum.

O da bizzat elinizle kartı ona verdiğinizin kamera kayıtlarını kullanmasında :))

Nasıl bu kadar saçma sapan davranabiliyorsunuz ya.bir bakıcı tutun ve kurtulun bu kan emici vampirden, yazarken bile daha geçen gün yazdık aynısını dedim içimden.
siz anlamak istemiyorsunuz demek ki

Bir insan zorla ya da sizin haberiniz olmadan kartınızdan harcama yaparsa bankayı arayıp durumu hemen ihbar etmeniz ve kartı kapattırmanız gerekir. Kartı kendi elinizle verip yapılan harcamaları da kuzu gibi ödedikten sonra mahkemede ekonomik şiddet diye sızlanırsanız size hakim bile güler. Bu arada siz bence adamdan boşanmak falan istemiyorsunuz, ona tuhaf bir zaafınız var.

Ohaaaa arap yağı bol bulunca totosuna sürermiş. O misal olmuş bu da bence siz bundan ayrilirken biseyler isteyin nafaka tazminat vs adamın barışma çabası da yok bir de hala sizden para alıyor herhalde şeytan tüyü de var patronunuz sevmis onu yemege çağırmış

Ohaaaa arap yağı bol bulunca totosuna sürermiş. O misal olmuş bu da bence siz bundan ayrilirken biseyler isteyin nafaka tazminat vs adamın barışma çabası da yok bir de hala sizden para alıyor herhalde şeytan tüyü de var patronunuz sevmis onu yemege çağırmış
Ayakkabı , pantolon ve gömlek almış

Ay sistim yeminle
Valla hata sizde
Muglada oturan bir kuzenim var,esi vefat etti,kucuk cocugu var,aynen sizin gibi is seyahatine giderken oyun ablasi ile anlasti. Universite ogrencisi bir kizcagiz geldi seyahat boyunca ilgilendi bebekle. Bir siz yapamadiniz :( o yuzden beslemeye devam edin bu kakalak herifi

Ay sistim yeminle
Valla hata sizde
Muglada oturan bir kuzenim var,esi vefat etti,kucuk cocugu var,aynen sizin gibi is seyahatine giderken oyun ablasi ile anlasti. Universite ogrencisi bir kizcagiz geldi seyahat boyunca ilgilendi bebekle. Bir siz yapamadiniz :( o yuzden beslemeye devam edin bu kakalak herifi

Back
X