- 24 Temmuz 2018
- 101
- 45
- 13
- 40
- Konu Sahibi beautyqueen17
Ya mesela eskiden de bişi begenirdi ama pahalı gelirdi, ya beğendim ama pahalı der anlatirdi. Hemen gider hediye alirdim ona. Sanki ben erkeğim evde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esnaf , geliri düşük gösterir çok nafaka vermez yani zatenBunu niye kabul ediyorsunuz ki? Nafaka isteyin ya! Niye cengaverlik yapıyorsunuz, anlamadım ki![]()
Çocuğuma herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum kendi capimda ama şuan zaten aşırı masrafı yok . Asil masraf okula gidince,özel okulu, su bu derken.. zaten evli kalsam da ödemezdi , bosansam da odemez. En azından ona bakmamis olmak bile kardir .Esnaf , geliri düşük gösterir çok nafaka vermez yani zaten
İşte bunları eleştiriyor olmanız nedeni ile yazdım. Tam da ihtiyacım olan şey bu. Başka kime anlatsam deli diye bakacak.Bence siz boşanmak istemiyorsunuz alışmışsiniz somurulmeye normal yaşamak size göre değil böyle devam edin.
Birde yine bu şekilde konu acmaniza gerçekten çok şaşırdım. İnsan kendi safligini hala yazar mi. Siz bosanmayin böyle bu adamı kambur gibi sirtinizda taşımaya devam edin.
Ozur dilerim ama ben olsam ben de nafaka vermem size.Esnaf , geliri düşük gösterir çok nafaka vermez yani zaten
ayyy ne olur yazmayın artık adamı boğacağım elime geçse resmen iğrendim yav.kaliteli başarılı kadınsınız o belli ama nıye bu tavizzz niyeYa mesela eskiden de bişi begenirdi ama pahalı gelirdi, ya beğendim ama pahalı der anlatirdi. Hemen gider hediye alirdim ona. Sanki ben erkeğim evde.
İşte bunları eleştiriyor olmanız nedeni ile yazdım. Tam da ihtiyacım olan şey bu. Başka kime anlatsam deli diye bakacak.
Zaten ülke ekonomik krizde, kutusu kuruşuna paranın kıymetini bilmek lazimken çok saf davrandığımin farkındayım . Ama kartla aldığı için onu da mahkemede kullanirim diye düşünüyorum.
Ahahahahhaha 2 tane yemişti bir deBuna çok güldüm ya, dürümcü abi![]()
Olsun, ne alsanız kârdır. Annemlerin eski bir komşusu esnaf olan eski eşinin iliğini sömürüyordu, çok yaman bir kadındı.Esnaf , geliri düşük gösterir çok nafaka vermez yani zaten
Ohaaaa arap yağı bol bulunca totosuna sürermiş. O misal olmuş bu da bence siz bundan ayrilirken biseyler isteyin nafaka tazminat vs adamın barışma çabası da yok bir de hala sizden para alıyor herhalde şeytan tüyü de var patronunuz sevmis onu yemege çağırmış750 gitmiş
Evet, dondurma da yemişti hahahahaAhahahahhaha 2 tane yemişti bir de![]()
![]()
![]()
Ayakkabı , pantolon ve gömlek almışOhaaaa arap yağı bol bulunca totosuna sürermiş. O misal olmuş bu da bence siz bundan ayrilirken biseyler isteyin nafaka tazminat vs adamın barışma çabası da yok bir de hala sizden para alıyor herhalde şeytan tüyü de var patronunuz sevmis onu yemege çağırmış
İçine tazmanya canavarı kaçmış gibi benle dışarı çıkınca , ağzı 5 dakika boş durmuyorEvet, dondurma da yemişti hahahaha![]()