• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıyafeti de kitledi :(

Hanımlar ,
Geçen hafta sizin fikirlerinize başvurmuştum . Davalık eş beni kullanıyor diye . İl dışı toplantıya gotur, çocuğa bakayım ama otel , uçak parası falan karşılarsan demişti . Goturdum , 2 gün kaldık . Yolda patronumla karşılaştık , israrla eşimi de bir öğlen yemeğine getirmemi istedi , eşim imalı imalı ben istersem gelebilecegini söyledi bu iş gezisinde iken. Ben de olur falan dedim artık battı balık yan gider .. Ama görseniz öyle kötü giyinmiş ki, tüm kıyafetler eski püskü .. (bu arada mahkemede olduğumuzu boşanma sürecini iş yerim bilmiyor , iş yerinde yeniyim , dedikodular ile gündeme oturmak istemedim .) Her neyse . Eşim olacak pinti şahıs dedi ki , kıyafet alırım ama sen odersen.... El mahkum kabul ettim . Kredi kartımı verdim ( zaten içinde bin liralık limit kalmıştı ) gitti kendine kıyafet alıp yemeğime katıldı . Artık işler o kadar kontrolden çıktı ki.. evli desen evli gibi değilim , davaligiz ama saçma sapan takılıyoruz .. sanki para ile tuttugum kiralık bir koca gibiydi :KK43: ama bebekle ilgilendi. İş seyahati kazasız belasız halloldu . Bedava tatil ve aktivite oldu ona..
Artik banlanmayi goze aldim. Esinizi bosayip beni alin. Gercekten sizin gibi bir bayan bulunmaz. Tam esimin ve ailesinin istedigi bir bayansin.hep ver hep ver masalalhin var canim :nazar:

ne demek ya ekonomik şiddet??adamı götürüp çocuğa baktırmışsınız.belki parası yok ya da takım elbise almak istemiyor.sizin isteğinizle, izninizle ve sizin için almış.evlilikte böyle şeylerin lafı olmamalı.madem bunları dert edecektiniz çocuk da baba da sizinle gelmeyecekti.

Sizin yorumlarınızı hep kk da mantıklı güzel bulurum . Öyle dimi dıştan bakan göz olarak

Şu kadar söyleyeyim dalga geçtiğinizi ve gerçek dışı olduğunu düşündürecek kadar saçma...

Siz boşanıyorsunuz. Üstelik çekişmeli diye hatırlıyorum?
Zaten bu şekilde yaşayabiliyorsanız hiç değilse evli kalsaydınız da adam sizi taşısaydı..

Ya boşanmayı tekrar gözden geçirin, hazır olduğunuzda boşanın.
Yada şu adamı etrafınızda tutacağınıza yatılı bir bakıcı bulun, mahkemenin belirlediği şekilde çocukla görüşmeye başlasın.

Boşanma sonuçlandığında nasıl devam edecek bu haliniz? Ne hayal ediyorsunuz?

Ya haklısınız ama bi yandan bakınca adam da haklı. Sizin iş gezinize gelmek, masraf yapmak, siz beğenmediniz diye iş yemeğiniz için kıyafet almak zorunda değil ki. Sadece çocuğa bakmak zorunda, onu da bırakmak istemedeniz. Bi yandan siz de haklısınız insan çocuğunun babasından böyle ince hrsaplar beklemiyor ama, boşanmaya kalkınca el olunuyor işte.

Ha bu arada bu mantıkla bakarsak kıyafetleri geri alıp, sadece sizin işiniz düşyüğünde verme hakkınız da var.:KK53:

Çok tatlisiniz :))
l
bu kadar sakin saf olunamaz özür dılerım ama ben size gıcık oldum ya gerçek değilsiniz gerçekseniz de umarım aklınızı kullanırsınız artık zira çalışmayan eğitimsiz bayanlar sizden daha akıllı davranırdı

Zaten ülke ekonomik krizde, kutusu kuruşuna paranın kıymetini bilmek lazimken çok saf davrandığımin farkındayım . Ama kartla aldığı için onu da mahkemede kullanirim diye düşünüyorum.

Kendi rizanla vermişsin , adam calmamis.

Ben olsam, " istediğin kıyafetle gelebilirsin , sonucta koluma taktığım bir canta değilsin. Herkes kendini yansıtır. " der asla bir kuruş vermezdim.

Hem saf saf davranıp hem üstüne konu açmak çok saçma.

O kadar yazılıp çizildi size. Ya resti çekin ya da sikayetlenmeyin.

l
bu kadar sakin saf olunamaz özür dılerım ama ben size gıcık oldum ya gerçek değilsiniz gerçekseniz de umarım aklınızı kullanırsınız artık zira çalışmayan eğitimsiz bayanlar sizden daha akıllı davranırdı
Gerçek olmamayı çok isterdim. Nitekim o zaman arabam olurdu,birikimim olurdu . Herkese karşı verici biriyim ama bir şekilde el olacak bir adama para kaptırdığım için kendime sinir oluyorum. Eskiden bu kadar koymazdi da artık dava falan .. koyuyor

Gerçek olmamayı çok isterdim. Nitekim o zaman arabam olurdu,birikimim olurdu . Herkese karşı verici biriyim ama bir şekilde el olacak bir adama para kaptırdığım için kendime sinir oluyorum. Eskiden bu kadar koymazdi da artık dava falan .. koyuyor
e sonuçta paranızı yıyen adam size kul köle olmamış psıkolojık şiddet ekonomik şiddet ne varsa uygulamış yani fadakarlığınız anlamsız olmuş silkinin bari bundan sonra değişin

e sonuçta paranızı yıyen adam size kul köle olmamış psıkolojık şiddet ekonomik şiddet ne varsa uygulamış yani fadakarlığınız anlamsız olmuş silkinin bari bundan sonra değişin
Tabi haklisiniz. Kul köle olmayıp saf yerine koyup kullandı sadece. Bı de ona para harcamasam bile çocuğun ana yükümlülüğü hep bende olacak. Yani ilerde özel okula göndersem , kursa , yurt dışına ,.. para mı verecek .. hayır tabi ki .. kendi kendime söz verdim ,ona verecegime bebeğe hesap açıp biriktirecegim.

Tabi haklisiniz. Kul köle olmayıp saf yerine koyup kullandı sadece. Bı de ona para harcamasam bile çocuğun ana yükümlülüğü hep bende olacak. Yani ilerde özel okula göndersem , kursa , yurt dışına ,.. para mı verecek .. hayır tabi ki .. kendi kendime söz verdim ,ona verecegime bebeğe hesap açıp biriktirecegim.
Bunu niye kabul ediyorsunuz ki? Nafaka isteyin ya! Niye cengaverlik yapıyorsunuz, anlamadım ki:KK12:

Back
X