kıyafeti de kitledi :(

Ben fake olduğunuzu düşünmüyorum eski konularınızı da okumadım ama bence adamı seviyorsunuz. Aksi mümkün değil.

.
İhtiyaç fazlası da almaz tamam pintidir , aç gözlüdür ama yine de ufacık da olsa bir etiği vardır kendi içinde 250 tl bırakmış

Dondurma parası vermez durum senden olunca iki tane götürür çocuğa tek kuruş harcamaz uçak parası otel parası sizden. Donuna kadar giyinir kusanir beleş ama 250 lira bıraktı diye etik öyle mi kendini çok güzel kandırıyorsun konu sahibi

Puhahahaha bende otururu aglarim eski takilarima kaynanam atladi kondu bunada lacasadepapel derim
Kiz o degil konu sahibi beni delirtecek.normalde kimse kalmaz aklimda ama bu hep safligiyla aklimda kalmis.bugunku konuyuda gorunce cildirdim

İçim şişti valla benim de. Konu sahibinin annesi olsam, şiddete çok karşı olduğum hâlde, kızımı eşşek sudan gelene kadar döverdim. Elin herifine paralarını kaptır diye mi doğurdum seni diye!

Ya bir örnek daha
Aklıma geldikçe ben de yaşlı teyzeler gibi ahh etmeye başladım.
Bu adam bayram seyran , tatilde falan benim memleketime gelirken hep uçak paralarını benim kartımla alır ve ödemezdi. Sorduğumda bir kere " senin memlekete giderken sen ödemelisin, benim ailem yok , senin ailem için geliyorum " demişti . Ben de bir daha gelme o zaman dedim. Sonra da hiç gelmedi zaten. Yanı cimrilikte oscar alabilecek bir şahıs.

Tovbe estaggurullah. Kiz anam kesin bosandiysan gel bana elti ol. En azindan bana fena diyolar benden bisey koparamiyolar. Sen gel elti ol bana ben kurtulurum en azindan. Kaynanam seni el ustunde tutar. Bayilir snein gibi eli acik gelinlere .

Çok tatlısınız :) rapor gibi oldu cidden ..Mesela bugün ablamla konuştum anlattım o gayet doğal karşıladı , beni ve eş kişisini tanıdığı için.. İnanın sarsılmaya ihtiyacım var.

Cidden ben bir daha okumayayım senin konularını.
Şurada çok az kişiye bu kadar sinirlenmişimdir.
Yahu adam özverili falan biri olsa yine anlarım. Fırsatçı bencilin teki.
Ablanızın size garezi var bence
Yada o da sizin gibi böyle değişik...

yorum tam yerinde olmuş

cimrılıkte değil beleşçilikte uyanıklıkta adam sömürmede:the Oscar goes to sizin koca ahaaa haa

Siz kullanılmaya, sömürülmeye alışmışsınız, hoşunuza mı gidiyor evin direği rolü yapmak, anlamadım. Başka açıklaması olamaz bu olanların. Aklı başında hangi insan çocuğunun, kendinin rızkını bir adama böyle savurur, yedirir? Adamı zorla baba yapmaya çalışıyorsunuz, böyle bir insanı(adam değil) çocuğunuza yakın tutarak çocuğunuza, geleceğine zarar verdiğinizin farkındasınızdır umarım. Yazık. Baba yiyici de anne evladının hakkını bile savunamıyor, adamı yedirip gezdirip giydiriyor.

Bir de şu var, boşanma davanız sürdüğüne göre O, sizin için yalnızca elin herifi ve çocuğunuzun babası olarak kalmalı idi. Dışarıdan bakınca öyle görünmüyor.

Bence davanızı geri çekin. Resmî resmî kullansın sizi.

Keşke kendinize gelebilseniz.

Adama bak iyi yolunu bulmuş . Kendi çocuğuna parayla dadılık yapıyor resmen . Oldu olcak maaş bağlayın . Hiç birşeye şaşırmıyorum artık .

Ben önceki konuyu da okumuştum da yazmadım herhalde bişey. Bu nasıl bir durum? Şaka gibi resmen inanasım gelmiyor.
Yanımda olmasın diye dava açıp boşayacağım adamı yanımda iş gezisine bile taşıyo olabileceğim ihtimali yüzde -98478286263783 !
Boşanmak istemiyorsanız davanızı geri çekin konu sahibi. İnsanlar davaları görülsün diye sıra bekliyor. Meşgul etmeyin devletin memurunu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…