- 11 Ekim 2017
- 1.368
- 2.781
- 133
- Konu Sahibi beautyqueen17
-
.
İhtiyaç fazlası da almaz tamam pintidir , aç gözlüdür ama yine de ufacık da olsa bir etiği vardır kendi içinde250 tl bırakmış
Puhahahaha bende otururu aglarim eski takilarima kaynanam atladi kondu bunada lacasadepapel derim
Kiz o degil konu sahibi beni delirtecek.normalde kimse kalmaz aklimda ama bu hep safligiyla aklimda kalmis.bugunku konuyuda gorunce cildirdim
Tovbe estaggurullah. Kiz anam kesin bosandiysan gel bana elti ol. En azindan bana fena diyolar benden bisey koparamiyolar. Sen gel elti ol bana ben kurtulurum en azindan. Kaynanam seni el ustunde tutar. Bayilir snein gibi eli acik gelinlere .Ya bir örnek daha
Aklıma geldikçe ben de yaşlı teyzeler gibi ahh etmeye başladım.
Bu adam bayram seyran , tatilde falan benim memleketime gelirken hep uçak paralarını benim kartımla alır ve ödemezdi. Sorduğumda bir kere " senin memlekete giderken sen ödemelisin, benim ailem yok , senin ailem için geliyorum " demişti . Ben de bir daha gelme o zaman dedim. Sonra da hiç gelmedi zaten. Yanı cimrilikte oscar alabilecek bir şahıs.
Çok tatlısınız :) rapor gibi oldu cidden ..Mesela bugün ablamla konuştum anlattım o gayet doğal karşıladı , beni ve eş kişisini tanıdığı için.. İnanın sarsılmaya ihtiyacım var.
pinti adam bir ayakkabı pantolon gömleğe 750 tl vermez ki başkasının parasını harcarken gayet cömert ne pintisi.
İhtiyaç fazlası da almaz tamam pintidir , aç gözlüdür ama yine de ufacık da olsa bir etiği vardır kendi içinde250 tl bırakmış
yorum tam yerinde olmuşCidden ben bir daha okumayayım senin konularını.
Şurada çok az kişiye bu kadar sinirlenmişimdir.
Yahu adam özverili falan biri olsa yine anlarım. Fırsatçı bencilin teki.
Ablanızın size garezi var bence
Yada o da sizin gibi böyle değişik...
cimrılıkte değil beleşçilikte uyanıklıkta adam sömürmede:the Oscar goes to sizin koca ahaaa haaYa bir örnek daha
Aklıma geldikçe ben de yaşlı teyzeler gibi ahh etmeye başladım.
Bu adam bayram seyran , tatilde falan benim memleketime gelirken hep uçak paralarını benim kartımla alır ve ödemezdi. Sorduğumda bir kere " senin memlekete giderken sen ödemelisin, benim ailem yok , senin ailem için geliyorum " demişti . Ben de bir daha gelme o zaman dedim. Sonra da hiç gelmedi zaten. Yanı cimrilikte oscar alabilecek bir şahıs.
Adama bak iyi yolunu bulmuş . Kendi çocuğuna parayla dadılık yapıyor resmen . Oldu olcak maaş bağlayın . Hiç birşeye şaşırmıyorum artık .Hanımlar ,
Geçen hafta sizin fikirlerinize başvurmuştum . Davalık eş beni kullanıyor diye . İl dışı toplantıya gotur, çocuğa bakayım ama otel , uçak parası falan karşılarsan demişti . Goturdum , 2 gün kaldık . Yolda patronumla karşılaştık , israrla eşimi de bir öğlen yemeğine getirmemi istedi , eşim imalı imalı ben istersem gelebilecegini söyledi bu iş gezisinde iken. Ben de olur falan dedim artık battı balık yan gider .. Ama görseniz öyle kötü giyinmiş ki, tüm kıyafetler eski püskü .. (bu arada mahkemede olduğumuzu boşanma sürecini iş yerim bilmiyor , iş yerinde yeniyim , dedikodular ile gündeme oturmak istemedim .) Her neyse . Eşim olacak pinti şahıs dedi ki , kıyafet alırım ama sen odersen.... El mahkum kabul ettim . Kredi kartımı verdim ( zaten içinde bin liralık limit kalmıştı ) gitti kendine kıyafet alıp yemeğime katıldı . Artık işler o kadar kontrolden çıktı ki.. evli desen evli gibi değilim , davaligiz ama saçma sapan takılıyoruz .. sanki para ile tuttugum kiralık bir koca gibiydiama bebekle ilgilendi. İş seyahati kazasız belasız halloldu . Bedava tatil ve aktivite oldu ona..
Gercekten tam bir yamyam,dürümcü abimiz. Napcaksiniz siz bu adamla durusma ne zamandı? 1000 tlyi hepsini harcamış mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?