- Konu Sahibi beautyqueen17
-
Bana da oyle geliyorSiz anlamayacaksınız ama yazayım
Eşinizin her ay size maddi yükü+ tedbir nafakası
=yatılı bakıcı parası
Siz bu adamı resmen bile isteye hayatınızda tutmaya çalışıyorsunuz.
Çocuk falan işin bahanesi.
Böyle saçma bir boşanma süreci olabilir mi ya?
Niye felaket intiba olsun?Evet çünkü mevcut giydikleri ile gelmesi benim için felaket bir intiba olurdu
Siz de onun erkek arkadaşı gibi davranıyorsunuz ama, yapmayın nolur. Benim bile burdan içim acıyor giden paralarınıza. Ne emeklerle kazanıyorsunuz o parayı. Emeğiniz bu kadar değersiz olmamalı!İçine tazmanya canavarı kaçmış gibi benle dışarı çıkınca , ağzı 5 dakika boş durmuyor
Bana da oyle geliyor
Resmen adam hayatindan ciksin istemiyor gibi
Yedireyim icireyim giydireyim yeter ki yanimizda olsun.der gibi
Nasil bir bosanma sureci ben de anlamadim
Surekli de benzer konular acilip..bugun de bunu harcadim bugun de sunu yedirdim..diye bize rapor vermesine de gerek yok ki
Anladik adam seni yiyor
Devam et ne diyelim
Bulmus senin gibi safiİçine tazmanya canavarı kaçmış gibi benle dışarı çıkınca , ağzı 5 dakika boş durmuyor
Çocuğumun babası ve benim yanımda ise boşandığımda bile yanımda perişan dolaşmasını istememNiye felaket intiba olsun?
Sana ne eski kocanin kiyafetinden?
Senin kocan degil ki artik o?
Ya da sen hala kocan olarak goruyirsun da kabul edemiyorsun
Evet tatli oldugumu soyler herkes.Çok tatlısınız :) rapor gibi oldu cidden ..Mesela bugün ablamla konuştum anlattım o gayet doğal karşıladı , beni ve eş kişisini tanıdığı için.. İnanın sarsılmaya ihtiyacım var.
Neden bosancaktiniz canim.siz ben onu merak ettim gecimsizlik mi.Çok tatlısınız :) rapor gibi oldu cidden ..Mesela bugün ablamla konuştum anlattım o gayet doğal karşıladı , beni ve eş kişisini tanıdığı için.. İnanın sarsılmaya ihtiyacım var.
O yuzden veririm kredi kartini giydirirm bastan asagi diyorsun yani.Çocuğumun babası ve benim yanımda ise boşandığımda bile yanımda perişan dolaşmasını istemem
Çocuğumun babası ve benim yanımda ise boşandığımda bile yanımda perişan dolaşmasını istemem
Bana konu fake geldiŞu kadar söyleyeyim dalga geçtiğinizi ve gerçek dışı olduğunu düşündürecek kadar saçma...
Siz boşanıyorsunuz. Üstelik çekişmeli diye hatırlıyorum?
Zaten bu şekilde yaşayabiliyorsanız hiç değilse evli kalsaydınız da adam sizi taşısaydı..
Ya boşanmayı tekrar gözden geçirin, hazır olduğunuzda boşanın.
Yada şu adamı etrafınızda tutacağınıza yatılı bir bakıcı bulun, mahkemenin belirlediği şekilde çocukla görüşmeye başlasın.
Boşanma sonuçlandığında nasıl devam edecek bu haliniz? Ne hayal ediyorsunuz?
Evet geçinemiyoruz , sürekli kavgaNeden bosancaktiniz canim.siz ben onu merak ettim gecimsizlik mi.
fake gelecek kadar imkansız diyorsunuz galiba.. Ama kadınları sömüren çok erkek var maalesef . Aynı şey diğer cinsiyet için de geçerli olabilirBana konu fake geldi
Artik banlanmayi goze aldim. Esinizi bosayip beni alin. Gercekten sizin gibi bir bayan bulunmaz. Tam esimin ve ailesinin istedigi bir bayansin.hep ver hep ver masalalhin var canim
.Bosanmisim benim için bitmis isterse poposunda donu olmasın umrumda olmazdi. 250yi niye bırakmış acaba kartta ben oraya takıldim nedense
Puhahahaha bende otururu aglarim eski takilarima kaynanam atladi kondu bunada lacasadepapel derimDüğününüzde halay başı olur, kaparım ben de biraz harçlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?