Kıyafetim yüzünden çıkan tartışma...

sensizlink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
686
146
33
Kızlar ya sinirden elim ayağım titriyor..
Eşimle dışarı hava almaya çıkacaktık, üzerimde eşofman ve polar vardı.. Üzerime mont alıyordum.. Bana arkanı kapatacak uzun bişey giy dedi..
Kıyafetime uyacak uzun bişeyim yok dedim, o Zaman çıkar değiştir dedi.. Üşüyorum zaten uğraştırma beni dedim..
Öyle çıkamazsın gitmiyoruz o Zaman dedi.. Tamam dedim kendi de üstünü çıkarıp her zamanki gibi kavga edince yaptığı hareket gitti salona oturdu benim yanıma gelmedi.. Acayip sinirlendim senin derdin ne ya bunun için mi evlendin benle dedim.. Altımızda dedemnler oturuyor yaşlı insanlar.. Onları üzmemek için uzatmadım.. Evden git ya çık dışarı dedim..
Bugün dışarıda yatacağım bu soğukta dedi bi hışımla gitti üstünü değiştirdi çıktı..
Ada'm gibi konuşmuyorsun oturup konuşalım dedim.. Öfkene yenilip beni kovmayacağın Zaman haber ver o zaman gelcem eve dedi.. Gitti ses yok.. Ne yapayım ben ya çok sinirliyim çok kötüyüm ne olur akıl verin..

Eşim arabada kalmış, nerden anladın diyecekseniz namazını kılan bir insan kendisi ve sabah namazı vaktinde uyandım sırf arabada olduğunu sadece tahmin ettiğim için ve bir süre sonra kapı açıldı çıktı gitti.. Camiye gitti sanırım..

Son düzenleme:
Daha önce kıyafet yüzünden tartışma çıkıyor muydu? Bir de anlamadım eşofman zaten hatları belli etmez. Ne diye üzerine bişi daha alman gereksin ki?

Daha önce kıyafet yüzünden tartışma çıkıyor muydu? Bir de anlamadım eşofman zaten hatları belli etmez. Ne diye üzerine bişi daha alman gereksin ki?
Ya üzerimdeki eşofman kışlık yünlü eşofman.. Önceden dar giymeme felan razı olmazdı pek ama ben abartmazdım zaten.. Bu kadar müdahale etmesine asla izin vermezdim..

Söylenecek çok şey var da neyse burada bile bazı yorumlar görüyorum sevgilim kıyafetime karışıyor dediğinde biri "daha eşin değil karışamaz." bu yorumun altında eşi olunca karışabileceği var işte. Sevgiliyken de şimdi de siz ayrı bir bireysiniz. Tavrınızı çok yapıcı bulmadım ama hatalı olan eşiniz. Karşılıklı olarak sakinleştiğinizde ona neden giyinmeyi bilmeyen biriyle evlendiğini sorun bence, aklından zorun mu var deyin. Yani bu kadar kendinizi bilmiyor musunuz sanki? Bu yapılan size ayıp farkına varsın.

Su kıyafet sorunsalı benım de basıma gelecek galıba trsyorum :))) Ama esofman dıosunuz ya sız hatlarınızı bellı etmez bir de dedgnz gibi bazen uyacak bıse bulunmuyor ..

Söylenecek çok şey var da neyse burada bile bazı yorumlar görüyorum sevgilim kıyafetime karışıyor dediğinde biri "daha eşin değil karışamaz." bu yorumun altında eşi olunca karışabileceği var işte. Sevgiliyken de şimdi de siz ayrı bir bireysiniz. Tavrınızı çok yapıcı bulmadım ama hatalı olan eşiniz. Karşılıklı olarak sakinleştiğinizde ona neden giyinmeyi bilmeyen biriyle evlendiğini sorun bence, aklından zorun mu var deyin. Yani bu kadar kendinizi bilmiyor musunuz sanki? Bu yapılan size ayıp farkına varsın.
Yok ben sevgiliyken karışır mıydı sorusuna eğer evet cevabı verseydi keşke zamanında verseydin ağzının payını diye sordum.

Konu sahibi sana gelirsek şimdi geri adım atma. Sakinleşince konuşun.

Yok ben sevgiliyken karışır mıydı sorusuna eğer evet cevabı verseydi keşke zamanında verseydin ağzının payını diye sordum.

Sizin sorunuz üzerine demedim zaten aman yanlış anlama olmasın :) Kadınlardaki genel kafa yapısı bu ondan söz ediyuorum yoksa sizin sorunuzu ben de sorardım. Zaten size verdiği cevaba istinaden yazdım ben de.

Geri adım atmak bana göre birşey değil zaten.. Dediğim birşeyden caymam kolay kolay da.. Bu ufak gibi görünen şeyler bile çok yıpratıyor...

Eşiniz tamamen haksız da herkes eşofman belli etmez demiş

Neden etmesin ki benim nerede ise tüm eşofmanlarım oturur vücuduma üstteki polar da kısa ise popo çıkar

Uyumlu olmayan mont nasıl oluyor ama ben onu bilemedim zira iki montum bir de kabanım var her şeye de uyar

Bence kıyafetimde sorun yok demek yerine uyumlu değil değiş o zaman deyince üşüyorum vs dediğiniz anda sen haklısın ama şimdi istemiyorum imajı çizilir

Ya açıkça ne var kıyafetimde deyin ki konu aydınlansın ya da istediği gibi giyinin arada kalınca iletişim sorunu daha da büyüyor

Eşiniz tamamen haksız da herkes eşofman belli etmez demiş

Neden etmesin ki benim nerede ise tüm eşofmanlarım oturur vücuduma üstteki polar da kısa ise popo çıkar

Uyumlu olmayan mont nasıl oluyor ama ben onu bilemedim zira iki montum bir de kabanım var her şeye de uyar

Bence kıyafetimde sorun yok demek yerine uyumlu değil değiş o zaman deyince üşüyorum vs dediğiniz anda sen haklısın ama şimdi istemiyorum imajı çizilir

Ya açıkça ne var kıyafetimde deyin ki konu aydınlansın ya da istediği gibi giyinin arada kalınca iletişim sorunu daha da büyüyor

Ya canım üzerime giyeceğim mont gayet uyumlu gitmiş dolabımdan bana rengi üzerine hiç uymayacak yada modeli uymayacak uzun hırkalar çıkarıyor poların üstüne hırka giyecekmişim..

Back
X