Kıyafetim yüzünden çıkan tartışma...

o kavga bizde hersabah oluyor onu giyme sunu giyme kıcını ört bende dınlıyorum.onlarda haklı gecen bır sosyal medyada habersın kadınların arkalarından video cekmısler ve altına terbıyesız seks icerici laflar yazmıslar.bence üstüne gıtme su devirde haklılar canım msj at güzel bir msj hıc tartısmayı karıstırma

Olayı tam olmasa da hallettik.. Ama hala bana trip atıyor evden çık git dediğim için. Eğer bir daha bir olayda bu lafı dersem gidermiş ve bir daha gelmezmiş ..

seni ilk gördüğü günlerde ne giyiyordun?
o zamanlar sorun yokmuş da şimdi mi sorun oluyormuş?

Tayt giyip tşört giyerdim yazları, pantolonlarım hep dar paçadır ve düşük beldir..
Kışın ise yine tayt kazak, pantolon kazak o tarz giyerdim..
Demek istediğim de bu zaten, sonradan bu denli değiştirilmeye müsaade etmem.. Bir yere kadar.

Tayt giyip tşört giyerdim yazları, pantolonlarım hep dar paçadır ve düşük beldir..
Kışın ise yine tayt kazak, pantolon kazak o tarz giyerdim..
Demek istediğim de bu zaten, sonradan bu denli değiştirilmeye müsaade etmem.. Bir yere kadar.

bu kadar değil hiç izin vermemen lazım.
beğenmiyorsa neden evlendi. biliyordu sonuçta ne giydiğini.
erkeklere bu kadar taviz verilince sonu kötü oluyor.

bu kadar değil hiç izin vermemen lazım.
beğenmiyorsa neden evlendi. biliyordu sonuçta ne giydiğini.
erkeklere bu kadar taviz verilince sonu kötü oluyor.

Ben sana karışıyor muyum deyince sende bana karış diyor.. Zaten ne kadar seçenek varki erkekler için, hangi pantolonumu giyiyim hangi gömleğimi giyiyim diye soruyor bana.. Bende hangisini giyersen giy diyorum. Benim de ondan beklediğim bu, ben zaten bilinçsiz bir insan değilim nerde nasıl davranmam, nerde nasıl giyinmem gerektiğini çok iyi bilen bir insanım..

Böyle adamlara pabuç bırakmayın. Gelmiyorsa siz çıksaydınız keşke. Çok saçma!

Altta senin deden oturduguna gore oturdugunuz ev senin sanirim. Kendi evin diye mi adami evden kovdun? Yerinde olsam sen yalvarana kadar donmezdim. Gerci onun yerinde olsam arabada degil otelde kalirdim o da ayri

Böyle adamlara pabuç bırakmayın. Gelmiyorsa siz çıksaydınız keşke. Çok saçma!

Oturduğum çevre çocukluğumun geçtiği çevre, dedemlerle aynı apt. Oturıyoruz olay daha fazla büyümesin diye üstelemedim.. Ve çok tekin bir yer değil, 21.30 gibi tek başıma çıkmaya da tırstım açıkçası..

Altta senin deden oturduguna gore oturdugunuz ev senin sanirim. Kendi evin diye mi adami evden kovdun? Yerinde olsam sen yalvarana kadar donmezdim. Gerci onun yerinde olsam arabada degil otelde kalirdim o da ayri
Borcumuz olduğu için babam bizim evde oturun , kira ödemeyin dedi..
Ama bu mantıkla evden kovmadım, hani bir laf vardır ya bir damla bir bardağı doldurmaz ama o bir damla dolu bardağı taşırabilir diye.. O hesap, daha önceki müdahaleleri ve o akşamki hepsi bir anda patlak verdi..

Borcumuz olduğu için babam bizim evde oturun , kira ödemeyin dedi..
Ama bu mantıkla evden kovmadım, hani bir laf vardır ya bir damla bir bardağı doldurmaz ama o bir damla dolu bardağı taşırabilir diye.. O hesap, daha önceki müdahaleleri ve o akşamki hepsi bir anda patlak verdi..
O mantikla kovmamissindir ama sonucta o ev senin babanin zaten zor oturuyodur orada adam, bi de babanin evinden kovman cok agir bir erkek icin. Ben kadin halimle kaldiramazdim cunku onurlu bi insanim. Kiyafet konusunda sen haklisin ama kovmak seni hakliyken haksiz duruma dusurmus

O mantikla kovmamissindir ama sonucta o ev senin babanin zaten zor oturuyodur orada adam, bi de babanin evinden kovman cok agir bir erkek icin. Ben kadin halimle kaldiramazdim cunku onurlu bi insanim. Kiyafet konusunda sen haklisin ama kovmak seni hakliyken haksiz duruma dusurmus
Aynen tek hatam o zaten ve onun için de özürümü diledim.. Bayağı kırılmış :(

Back
X