Kıyafetlerimi giyememek

Perihosseini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
1.006
1.547
63
Kızlar buradaki dertlerden biraz içim şişti. Bende ufak bir dertle konu açmak istedim. Kıyafetlerimi giyemiyorum. Evet! Alışverişlerimi özenle yaparım ve çoğu kişi tarzımı beğenir beğenmeyen de çıkıyor gerçi Daha çok vintage giyinmeye çalıştığım için herkes sevmeyebiliyor. Neyse sorunum şu kombinlerimi hep özel bir gün için saklıyorum
Ve o özel gün aslaaa gelmiyor:KK70:bunu şimdi giymeyim bugün önemli bir gün değil diye diye bir bakıyorum bir sene geçmiş ben çok beğenerek aldığım şeyleri hiç giymemişim. Bir diğer sorunumda giydiğim şeyi yıkamadan 2. Kez giymem. Kotlar hariç. Sanırım o yüzden de giymek istemiyorum yıkadıkca eskiyecek diye kıyamıyorum:KK70: var mı benim gibi böyle deliler? Bunu nasıl aşabilirim.
Mesela çalışırken şık ceketler almıştım. Bunu önemli bir toplantıda vs giyerim diye diye toplasanız yılda 1 anca giymişimdir.

‘E biz napalım giy o zaman :işsiz:’ cılar gelmeden söylenmesi gerekeni söyleyeyim de rahat etsinler:KK48: ben de sen gibiydim. Sonra dedim ki Birgün ölüp gidicem herşey pırıl pırıl kalacak. O günden beri hergün tak takıştır moduna girdim. Ve yine senin gibi bir kıyafeti denesem bile yıkarım (evet azcık obsesyonum var )

Kızlar buradaki dertlerden biraz içim şişti. Bende ufak bir dertle konu açmak istedim. Kıyafetlerimi giyemiyorum. Evet! Alışverişlerimi özenle yaparım ve çoğu kişi tarzımı beğenir beğenmeyen de çıkıyor gerçi Daha çok vintage giyinmeye çalıştığım için herkes sevmeyebiliyor. Neyse sorunum şu kombinlerimi hep özel bir gün için saklıyorum
Ve o özel gün aslaaa gelmiyor:KK70:bunu şimdi giymeyim bugün önemli bir gün değil diye diye bir bakıyorum bir sene geçmiş ben çok beğenerek aldığım şeyleri hiç giymemişim. Bir diğer sorunumda giydiğim şeyi yıkamadan 2. Kez giymem. Kotlar hariç. Sanırım o yüzden de giymek istemiyorum yıkadıkca eskiyecek diye kıyamıyorum:KK70: var mı benim gibi böyle deliler? Bunu nasıl aşabilirim.
Mesela çalışırken şık ceketler almıştım. Bunu önemli bir toplantıda vs giyerim diye diye toplasanız yılda 1 anca giymişimdir.
Bu hafta sonu için onları giyebilecegin planlar yap👌
Korkma eskimezler. Korkunla yüzleş 😄

Dolabımda 7463636262 tane etiketli ürün var.
Hep şunu şu gün bunu buraya giderken giyerim diye diye erteliyorum. Ayyy hatta 2 kış önce kayak merkezine gidersem diye güzel bir kışlık elbise almıştım, 2 kıştır yüzüne bakmamıştım. Geçen hafta dolabımda durmasın diye utancımdan giydim artık düşün :D
Ve aynı şekilde bir kıyafeti 2 kez üst üste giymem. 2. Kez giyiyorsam o gün modum düşük oluyor kendimi pis paçoz hissediyorum. Genelde giydiğimde de anneme kardeşime çemkiriyorum "al işte paçoz oldum yıkatmadın mutlu oldun mu" diye carlıyorum evin içinde. Evin çamaşır makinesi bana çalışıyor ve annem bu konuda çoookk mutsuz. :D

sımdı dolapda bazı parcaların olması lazım gıymesenızde bırgun mutlala lazım olacak seyler mesela sıyah blazer ceket, camel trenchkot, sıyah tek parca kolsuz kalem elbıse, trıko bogazlı uzun salas elbıse, tayt, kumas pantolon ,ekru gomlek veya sıfon bluz ve kaban . bunlar gıymesenızde dolapda olmalı bunun dısında gıymedıklerınız daha coksa sıze sunu hatırlatayım . kendınız kıyafetlerınızden daha degerlı oldugunu kabul ettgınızde gıyıyorsunuz

benım evde nasıl gıyındıgımı gorsenız, az sonra sahneye cıkacakmıs gıbıyım :KK70: nerdeyse ıncılerımle uyuyacagım ama cok eskıden sızın gıbıydım baktım alıyorum alıyorum gıymıyorum gıymeden sıkılıp ıhtıyac sahıbıne verıyorum yazık dedım ya gıymeyecegım ya almayacagım. gıymeyı tercıh ettım

bende bır kere bıle gıysem yıkamadan dolaba asla koymam ama bu usenılecek bırsey degıl kı

Bu da değişik bir takıntı galiba :D Önemli bir günde giyerim diyip giyememe :D
Çözüm basit hepsini sırayla giyebilirsin :D

Yeni bi hayat felsefesi edinmeyi deneyin bence. Nefes aldıgınız her an önemli bi an, çünkü bir sonraki soluğunuzun garantisini verebilecek hic kimse ve hicbir sey yok.

"O an", "O yer" "O kişi" tamamen bizim yarattıgımız kavramlar, ve beklerseniz asla gelmezler. Her anınız o an, her an hayatınızı iş, aşk ya da başka bi anlamda degiştirecek o kişiyle karsılasabilirsiniz. O nedenle elinizden geldigi sürece hep iyi hissedin, hep iyi görünün.

Ceketler de dolapta 5 yılda eskiyeceklerine varsın üstünüzde 2 yılda eskisinler, yenisini alırsınız.

Not : Bende de bunun farklı bi üst modeli var mesela, hani insanların eskimiş ev kıyafetleri olur, nasıl olsa kimse görmüyo ama hala giyilir kumaş degil mi neticede diye evde tuttugu, uyumlu uyumsuz hiç takmadan üstüne geçirdiği giysiler olur. Bense uykumda ölsem en azından güzel bi pijamayla ölücem diye uyurken bile iyi göründügüm güzel bi takım giyer öyle uyurum. Paspal bi seyle evde dolaşmak beni mutsuz eder. Konaklı diziler gibi evde abiyeyle gezmiyorum elbette ama spor ve salaş giyinirken bile her sey uyumludur, yenidir, şıktır. Deli miyim neyim bilmiyorum ki.:confused:

Son düzenleme:
‘E biz napalım giy o zaman :işsiz:’ cılar gelmeden söylenmesi gerekeni söyleyeyim de rahat etsinler:KK48: ben de sen gibiydim. Sonra dedim ki Birgün ölüp gidicem herşey pırıl pırıl kalacak. O günden beri hergün tak takıştır moduna girdim. Ve yine senin gibi bir kıyafeti denesem bile yıkarım (evet azcık obsesyonum var )
Amaaan artık onları sallamiyorum:) bide herşeye psikolojik bakanlar var.psikologa görün'culer de damlar şimdi :KK70:

Valla benim yaşadığım her gün önemli.
Markete bile giderken düzgün giyinirim.
Bazen arkadaşlarımızla görüşürken tayt😂
Moduma ve isteğime göre şekillenir, kalite ya da fiyatına göre değil.
Eşyanın esiri olmak bana çok değersizce geliyor, bu açıdan düşünün.
Ve gerçekten giymiyorsanız da verin gitsin, başkası değerlendirir.

Dolabımda 7463636262 tane etiketli ürün var.
Hep şunu şu gün bunu buraya giderken giyerim diye diye erteliyorum. Ayyy hatta 2 kış önce kayak merkezine gidersem diye güzel bir kışlık elbise almıştım, 2 kıştır yüzüne bakmamıştım. Geçen hafta dolabımda durmasın diye utancımdan giydim artık düşün :KK70:
Ve aynı şekilde bir kıyafeti 2 kez üst üste giymem. 2. Kez giyiyorsam o gün modum düşük oluyor kendimi pis paçoz hissediyorum. Genelde giydiğimde de anneme kardeşime çemkiriyorum "al işte paçoz oldum yıkatmadın mutlu oldun mu" diye carlıyorum evin içinde. Evin çamaşır makinesi bana çalışıyor ve annem bu konuda çoookk mutsuz. :KK70:
Aynen beni anlatmışsın yaa :KK70:

Ben de giyinmezsem neye yarar diyip kombinleyip giyiyorum ama benim de sorunum asla 2. Gün giyemem çıkarttığım kıyafeti. 2 saat dışarı çıkıyoruz geliyoruz hoop gömlek bluz her neyse sepete gidiyor malesef.

sımdı dolapda bazı parcaların olması lazım gıymesenızde bırgun mutlala lazım olacak seyler mesela sıyah blazer ceket, camel trenchkot, sıyah tek parca kolsuz kalem elbıse, trıko bogazlı uzun salas elbıse, tayt, kumas pantolon ,ekru gomlek veya sıfon bluz ve kaban . bunlar gıymesenızde dolapda olmalı bunun dısında gıymedıklerınız daha coksa sıze sunu hatırlatayım . kendınız kıyafetlerınızden daha degerlı oldugunu kabul ettgınızde gıyıyorsunuz

benım evde nasıl gıyındıgımı gorsenız, az sonra sahneye cıkacakmıs gıbıyım :KK70: nerdeyse ıncılerımle uyuyacagım ama cok eskıden sızın gıbıydım baktım alıyorum alıyorum gıymıyorum gıymeden sıkılıp ıhtıyac sahıbıne verıyorum yazık dedım ya gıymeyecegım ya almayacagım. gıymeyı tercıh ettım

bende bır kere bıle gıysem yıkamadan dolaba asla koymam ama bu usenılecek bırsey degıl kı
Yok yıkamaya üşenmiyorum eskir diye düşünüyorum. Bu da böyle bir manyak düşünce:KK70: sizin yorumunuza bayıldım ama cidden evde o kadar süslü müsünüz

Bu da değişik bir takıntı galiba :KK70: Önemli bir günde giyerim diyip giyememe :KK70:
Çözüm basit hepsini sırayla giyebilirsin :KK70:
Bunu deneyeceğim gerçekten haftalık planlayacagim ve ne olursa olsun giyicem. Valla hem verdiğim paralara hem onca kıyafet kalabalığına acıyorum

Biliyor musun acil bir durumda bulmuş gibi oluyorsun herkes ne giysem o gün için diye vızır vızır alışveriş yaparken sen zaten kafanda kombinlemiş oluyorsun bu mükemmel bir rahatlık dert değil ki 😁 Ya da baktın almışsın giymiyorsun öyle duruyor ikinci el satış uygulamaları var sat gitsin 😁

Ya galiba bi ben hep evde giyerim
Gercekden aldigim herseyi cok şık cok ozel gun istemeyen parcalar disinda evde giyinmek icin aliyorum
Benim hic oyle gezmeye giderken giyeyim disari cikarken giyerim diye ayirdigum bise yok 😁
Evde guzel gorunmeyi daha cok seviyorum
Pantolonlarida her giymende yikaman cok yanlis rengi soluyo yipraniyo yumusaticida kullanmamak gerek
Ben diz izi yaptikca yikiyorum ve elimde yikayip sonra makinaya atip sıkmaya verip suyunu sıktırıp seriyorum
En az bi 4 5 giyinmeden sonra yikiyorum yoksa yazik oluyo

Ben de her giydiğimi yıkıyorum, çünkü zaten sabah akşam toplu taşıma, yürüyerek gidip gelme, otur kalk terle et derken yıkanması gerektiğini düşünüyorum.

Ben de eskiden biraz sizin gibiydim, şimdi insan içinde çalışınca giyiyorum ve çok da memnunum bu halimden, bence alışınca bırakamayacaksınız :)

Back
X