Kıyafetlerimi giyememek

Aaa forumun pasaklısı benmişim demek :KK70:

Böyle birkaç saatliğine arkadaşlarla buluşmaya gittiysem eve gelince giysimi çıkarır bi koklarım :KK70:Temiz bu temiz deyip dolaba asarım sonra :KK70:Yıkadıkça eskiyor giysiler çünkü. Biraz giymekle kirlenmez canım aaaaa diye içimi rahatlatırım hemen:KK53:

Satın aldığım kıyafeti de hemen ertesi gün giyiyorum ya. Bence özel gün beklemek saçma. Mesela bugün belki de özel bir gündü ama seneler sonra anlayacağım. Giyin gitsin :KK53:

Hayat çok kısa arkadaşlar. Gençlik çok hızlı geçiyor. Lütfen giyinin istediğiniz kıyafeti. Çekin o kıyafetle resminizi telefonunuzda olsun. Ne güzel hatıra. Sağlıklı güzel bir yaşlılık dönemi geçirirsiniz umarım. O günler gelince niye yapmadım niye giymedim diye içinize batacak.

Pantolon hariç bende ev kıyafetim dışında olan şeyleri 2 kez yıkamadan giymem.
Senin yine iyiymiş benim ben bunu giyerim deyip aldığım sonrada nerede giyecegim yaa deyip 3 4 yil dolabimda bekleyenlerim var.
Evlendikten sonra daha rahat giyinir oldum sanırım 😀

Benim gibilerde varmış.3 yıl önce zara dan çok şık bir bot aldım bir kere giymedim :KK70:çocuklar ufak evden çok çıkamıyorum günlüğe giyersem mahvolur buralarda mantığıyla dolapta eskiticem onu ve birçok kıyafetimi ayrıca yıkama sıkıntısı bendede var dolaptan çıkarıp giyerim eve geldiğim gibi hoop kirli sepetine o yüzden belli başlı kıyafetlerimi kullanırım,bu konuda bir ara ciddi ciddi psikiyatriye gitmeyi düşündüm çok can sıkıcı bir durum çünkü:KK43:

Çok pisim, çünkü çocuklarım var. Biri sürekli üstüme kusar, öteki gözyaşlarını yakama kurular, sümük de olabilir, insan bazen ayırt edemiyor. Hadi onlar bir yana ben çok terleyen bir insanım. Ceket, mont gibi şeyleri her gün yıkamıyorum tabi ama giyilme sıklığına göre onları da normal bir insana göre daha fazla yıkıyorumdur. Hayat işte, değişik sebepleri olabiliyor,biz çok yıkamacı insanların. :KK53:
Beni anlatmışsınız 😄 çocuklu kadınların en büyük sorunu bu sanırım,kıyafet olayını geçtim artık benimkiler mutlaka arabada giderken ayakkabılarıma basar camdan bakıcaz kucağında oturucaz diye resmen çiğniyorlar ayaklarımı 🤦‍♀️ Terleme olayı maalesef bende de oluyor hamileliğimden sonra oldu bende bekarken böyle birşeyim yoktu :KK42:

Abiyeler dışında yılda bir giydiğim kıyafet yoktur. Her sene dolabimi tararim , bu sene bunu çok az giymisim ya da hiç giymemisim diye ayiririm demek ki bunları sevmiyorum derim ve hooop dışarı atılır ihtiyacı olan birine. Kullanmadığım şeyleri depolamaya sevmem severek aldığım şeyi de hevesle sürekli giyerim. Sen giymezsen çocuklarına mi kalacsk giy gitsin mezara goturmiceksin ayrıca yaşlanınca bu kadar yakışmıcak şimdi giyebilecegin kadar eskir valla ben bu mantiktayim

bu konu benim çok hoşuma gitti.
eskiden ben de parfümlerime kıyamazdım. dolapta tutar önemli günlerde sıkardım.
ahh kafam parfüm imza işte kullansana. dolap beklemekten eskidi gitti çoğu.

Giymediğiniz kıyafetleri bana gönderirmisiniz ihtiyacım varda 18 yaşındayım hiç bişey alamıyorum herkes farklı farklı giyiniyo ama ben giyinemiyorum olmadığı için sadece 2 takım elbisem var onları giyinip duruyorum utanıyorum artık hep ayni şeyleri giymekten

hiç açımam...
alırken 'bunu özel günler için aldın ofiste giyme aleyna' derim kendime.
ama ofiste eskitmiş olurum.
hiç acıma derim :D

Bende suna takildim simdi bazi kiyafetlerin ustunde kuru temizleme yapiniz yaziyor giyip cikarinca makinede mi yikiyorsunuz onlari ben kirlendikce oyle kiyafetleri kuru temizlemeye veriyorum ama acikcasi bi kere giyip cikarinca yapamam :) evde temizleme yonteminiz varmi o tarz kiyafetler icin

Bende suna takildim simdi bazi kiyafetlerin ustunde kuru temizleme yapiniz yaziyor giyip cikarinca makinede mi yikiyorsunuz onlari ben kirlendikce oyle kiyafetleri kuru temizlemeye veriyorum ama acikcasi bi kere giyip cikarinca yapamam :) evde temizleme yonteminiz varmi o tarz kiyafetler icin

benim kurutma makinemde kisa bir program var - kuru temizleme isareti var uzerinde, adini bilmiyorum :KK53:,
koyuyorsun soyle yarim saat bir ceviriyor, parfum kokusu, sigara kokusu gibi seyler kalmiyor, tabi lekeliyse ayri da, hani bir iki giymeyle sadece koku varsa bunlari yok ediyor diyeyim.

Benim ceket ve kaban dışında öyle kurutemizleme yazan kıyafetim yok. Onlarda sürekli gitmediğim için sürekli kurutemizleme vermiyorum

Geçen gün ben de gardırop açtım.
1 yil boyunca giymediğim o kadar kıyafetim varmış ki hatta 3 yıl elime almadığım.
Abiye de dahil.
Hepsini çıkardım dolabimdan yorgan hurcuna doldurdum anca ona sığdı. Yardım paketine atıp kurtulucam.
Allah im affetsin ne kadar israf etmişim de haberim yokmuş.
Simdi dolabima açıp açıp bakıyorum.
Sanki sırtımdaki yükü kaldırıp attım. O kadar hafifledim ki.

Üzerine de azıcık alışveriş yaptım napim dolap bomboş göründü gözüme.
İnşallah yaza kadar başka da alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

Ben yeni aldığım çoğu kıyafeti evde bile giyiyorum. 🤩 duştan sonra mis gibi güzel giyinmek beni inanılmaz mutlu ediyor. tabi şıkır şıkır ağır şeyler giymiyorum. Eskisin.. yenisi alınır. Kıtlıkta değiliz ya. parada elbet kazanılır alınır. Dünyada son kalan kıyafetler bizim dolabımızdakiler olmadığına göre.. benim ablamda böyle. o kadar çok alışveriş yapar ki.. gider en dandik kıyafetleri giyer sonra eskiyecek diye. :) şaşırıyorum ona da.

Back
X