Direk artık kıyafet vermemeye karar verdiğinizi,kişi ayırt etmeden kimseye vermek istemediğinizi .Kendi içinizde böyle bir döneme girdiğinizi söyleyip konuyu kapatacaksınız Bunun için iletişimi kesen olursa hayatınızdan asalakları temizlemiş olmanın mutluluğuyla yolunuza devam edersiniz......Kızlar merhababen kıyafetlerimi arkadaşlarımla paylaşırdım. Düğüne giderken bir yere giderken benden isterler ayakkabı çanta osu busu bende verirdim. Arkadaşımın kardeşi beni çok sever hep ister bende istediğini al giy derim. En son verdiğim baya geç almıştım. Bazen de kendim almaya gidiyordum. Artık düşündüm paylaşmak istemediğime karar verdim. Çünkü ya geç alıyorum ya ben gidip alıyorum yada giymek istediğim de o an alamıyorum burda olmuyor veya onun getirmesini bekliyorum. Ben artık kıyafet çanta ayakkabı gibi şeyleri paylaşmak istemediğimi vermek istemediğimi onlara kırmadan nasıl söyleyebilirim? Bunun için darılan da darılsın umrumda degil sadece kırmadan nasıl söylemem gerekir isterlerse bana fikir verin lütfen
Gerçekten umrunuzda degilse o zaman bize soylediklerini soyleyin. Iyi niyetle paylaşmışsınız ama zamanında geri getirmemişler. Bu onların ayıbı. Sizde bu iyi niyetinizden vazgeçmişsiniz hakli olarak.Kızlar merhababen kıyafetlerimi arkadaşlarımla paylaşırdım. Düğüne giderken bir yere giderken benden isterler ayakkabı çanta osu busu bende verirdim. Arkadaşımın kardeşi beni çok sever hep ister bende istediğini al giy derim. En son verdiğim baya geç almıştım. Bazen de kendim almaya gidiyordum. Artık düşündüm paylaşmak istemediğime karar verdim. Çünkü ya geç alıyorum ya ben gidip alıyorum yada giymek istediğim de o an alamıyorum burda olmuyor veya onun getirmesini bekliyorum. Ben artık kıyafet çanta ayakkabı gibi şeyleri paylaşmak istemediğimi vermek istemediğimi onlara kırmadan nasıl söyleyebilirim? Bunun için darılan da darılsın umrumda degil sadece kırmadan nasıl söylemem gerekir isterlerse bana fikir verin lütfen
bilmiyorum ama bence bahaneye gerek yok kimsenin kafasinda sacma sapan düsünceler gecmesin, şeffaf olsun herkes,Kızlar merhababen kıyafetlerimi arkadaşlarımla paylaşırdım. Düğüne giderken bir yere giderken benden isterler ayakkabı çanta osu busu bende verirdim. Arkadaşımın kardeşi beni çok sever hep ister bende istediğini al giy derim. En son verdiğim baya geç almıştım. Bazen de kendim almaya gidiyordum. Artık düşündüm paylaşmak istemediğime karar verdim. Çünkü ya geç alıyorum ya ben gidip alıyorum yada giymek istediğim de o an alamıyorum burda olmuyor veya onun getirmesini bekliyorum. Ben artık kıyafet çanta ayakkabı gibi şeyleri paylaşmak istemediğimi vermek istemediğimi onlara kırmadan nasıl söyleyebilirim? Bunun için darılan da darılsın umrumda degil sadece kırmadan nasıl söylemem gerekir isterlerse bana fikir verin lütfen
Hayır demekte zorlanmıyorum aslında sadece kırmak istemiyorum iyi insanlar oldugu içinİstediklerinde hayır demekte zorlanıyorsanız bahane bulacaksınız.
Yada daha istemeden bir şekilde bir daha kimseye kıyafet vermeyeceğim diyeceksiniz.
Cilt problemi yaşıyorum,doktora gittim,kıyafetlerini yıkamadan giyme,kimsenin giydiği şeyi giyme vb şeyler söyledi,bulaşıcı olabilirmiş artık kimseye birşey vermeyeceğim,kimsenin birşeyini de giymeyeceğim deyip geçin. Sorana bunu söyleyin ki zaten olabilecek birşey bu. Bir cilt rahatsızlığı,mantar ne bileyim uyuz falan olabilirsiniz bu şekilde. Bence hoş değil. Hele ayakkabı falan asla yani.Hayır demekte zorlanmıyorum aslında sadece kırmak istemiyorum iyi insanlar oldugu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?