Ay ne güzel sizde benim gibisiniz. Ben de çok eskiyince atıyorum anca. Renkleri aynı solmayan bir sürü var giysim 6 senelik nerdeyse. Atasım gelmiyor. Yeni gibiler. Eski giysiler daha kaliteliymiş gerçekten. 2 sene önce aldığım tişörtün önü hep delik delik olmuş. Dikip evde giycem.Bi tane polar pijamam var 8 sene olmuştur rengi kırmızı hala solmadı yeni gibi. Dedim evlencem yeni alırım çeyize .atarım onu da dedim. eskimiyor bir türlü atamıcam giyerim yine. NapayımEn eski giysiler 8 yıllık orasını burasını yaptıracam diye kenara attığım şu an giyilse giyilir sırıtmaz...ama en eski giydiğim 12 yıllık 2 kabanım var onları her kış mutlaka giyerim bir kac kez de olsa dilleri olsa da konuşsalar
ünide aldığım halen giydiğim elbisem şuan dolabımın kapağında asılı meselamerhaba hanımlar
Bugün kışlıkları hurçlara kaldırdım. Yazlıkları çıkardım. Bazı kıyafetlere baktım 5-6 yıllık kıyafetlerim var ve hala ilk günkü gibiler atsam mı dedim sonra kıyamadım.çok eskimiş tişörtlerim vardı onları evde giymeye karar verdim. Mesela lisede aldığım bi badim vardı daha yeni elden çıkardım yaşım 28 düşünün
Merak ettim. Sizler kaç sene giyiyorsunuz kıyafetlerinizi.
Yırtılana kadr giyiyorummerhaba hanımlar
Bugün kışlıkları hurçlara kaldırdım. Yazlıkları çıkardım. Bazı kıyafetlere baktım 5-6 yıllık kıyafetlerim var ve hala ilk günkü gibiler atsam mı dedim sonra kıyamadım.çok eskimiş tişörtlerim vardı onları evde giymeye karar verdim. Mesela lisede aldığım bi badim vardı daha yeni elden çıkardım yaşım 28 düşünün
Yalnız değilmişimmerhaba hanımlar
Ne kadar süre giderse o kadar açıkçasımerhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?