• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıyamet koptu..

Vallahi çoğu kişi seni haksız bulmuş ama ben o kadar hatalı bulamadım
Belki eski konularını bildiğimden

Birincisi eğer ayni yere giden bir is arkadaşım varsa ben de arabalarina binerim beraber İstanbul -izmir yapmayacağız heralde bir 20 dk gideceği yer ayni olan iki insan var sadece
Çoğu evli veya bekar arkadaşımın arabasina bindim ne onlar bana kötü baktılar ne ben onlara nefret ederim böyle pis düşüncelerden
Ki esin kendisi de gelip seni arabasıyla alip goturmeyecek sen tek başına dolmuşa binmeyi bilmiyor musun da kocanla bineceksin saçmalığa gel

İkincisi kumar borcu yapacağına gidip kendine araba alaydi da bu sorunu yasamayaydiniz böyle kocaman kocaman hatalar yapıp üstüne erkeklik taslayanlara gıcık oluyorum

Ve son olarak eğer o zamanında senle kavga ederken anneni aramak gibi bir saçmalık yapmasaydı sende intikam gibi bir duyguyla onun abisini aramayacaktin

Ama sende de hatalar var nomu eğer affedip yola devam etme karari verdiysen bunu sürekli olarak her şeyi basina kalkarak onu yok sayamazsin
Keşke üzerine gelmeseydin hic konusmasaydin olaydan sonra
Neyse olan olmus artik umarım huzura kavusursunuz

Evet nomu zaten herşeyin altında yatan sebep senin affettim dediğin şeyleri affedememiş olman..

Bak affetmek yada affetmemek senin kararın kimse seni yargılayamaz hangisini seçersen.. ama affettim zannederek kendini yıpratıyorsun. olmuyor sanki... sen bu adamı affedemiyorsun ve hem kendini hem onu hapsediyorsun mutsuzluğa...

2 sene daha geçer mi sence böyle? yada 2 senenin sonunda ne olacak? bu senelerin izi ömür boyu kalmasın üstünüzde?

Mevzu arabaya indin bindin değil.. senin ona gerizekalı demen de bundan değil, onun beni hiçe sayıyor diye ağlaması da bundan değil...
+1

Oncelikle Eşinizin is arkadaşınızın arabasına binme olayında tamamen sizin yanınızdayim. eşlerin birbirinden talepleri tabiki olur ama bu mantıklı olur. Hem eşini çalışacak hem de o iş yerinde arkadaş ilişkilerine saçma sapan kısıtlamalar getirilecek. yok öyle üç kuruşa beş köfte. Eşim denen kişi özelliklede kadın erkek mevzularında bana güveneçek ve en önemlisi de işime ve işyerinde hiç bir olaya karşımaz. ben yıllardır böyle yaptım.
Gelelim tartışmaya, bu konuda iki tarafta haksız. Tahammülsuzluk her iki tarafta da sınırda, ayrıca kavgaları aileleri araya sokmak işi iyice yoksa sürer.
Ağzınıza sağlık

Kızlar telden yazıyorum farkediliyordur.
Kötü yazım için özür dilerim.
TOplu cevap yazayım en iyisi.

TAksiye savuracak paramiz yok akilsizligi yüzünden..

Eski konularımdan bilirsiniz çoğunuz.

Bana asıl cinnet geçiren de bu oldu.

Hanı neyin gururu neyin artistligi bu?
Hakkin var mı be adam?

Iç sesim bunlarla doldurdu beni coştum.

Kafasini kullansaydi da arabamiz olsaydı.
Kafasini kullansaydi da bir taksi parasını bile düşünmek zorunda olmasaydık..

Bu konuda yazsam roman olur.
Size ordan görünen dilindeki gerizekalinin Çirkinliği biliyorum. .

Ama ben gece rahatsizlanip acillik oldugumda araba ya da taksi bulma sıkıntısını yaşadığımda, ya da bugünkü gibi durumlarda hep bu sinir krizine giriyorum icimde. .

Ona söylemeyip içimde büyüttugum gerizekaliydi o..
ZOrla söyletti Üzgünüm. .
Ben sizi çok iyi anliyorum,gecmiş bazen insani o kadar dolduruyorki öfke hiç dinmiyor.
Bazilari maddiyat olayini birak artik , affet unut demiş.
Bu sadece maddiyatla ilgili birsey değilki,
senelerce o paralari biriktirmek için kendimizden kesiyoruz,az yiyoruz az geziyoruz az giyiniyoruz .
Birde hayellerimiz yikiliyor,belki bir ev alinacakti şimdi sen kac sene daha zor koşullar altinda koşturmak zorundasin.
Arkadaşlar para olayini unut diyorsunuzda hepimizde para için çalişiyoruz.
Para bazen huzur demektir.
sadece ailelere bildirmeseydiniz iyi olurmuş.

Ne mi yaptin? Bunu bize mi soruyorsun. Senin de masallah esinden altta kalir yanin yokmus.

Kızlar selam..
Çok şükür bugün daha iyiyim.
Barışma seksinden olabilir..
Dizilerdeki tutkulu psikopat aşkı yaşamayı sevdiğim içindir..:KK14:
Çok güzel sevişiyor da benim herif.
Bu yüzden bırakmiyorum zaten..

Normalde yorumlardan faydali bir şey çıkarmaya gayret ederim.
Bana yazan herkesin yardimci olmak istediğine inanırım normalde.

Ama bazı yorumlar içimi acıttı sahiden..

Sizin süper kocalariniz sizi 10 yıl sonra bile hayal kırıklığına ugratmasin inşallah. .

Gerçi ugratsa da sorun değil.
Tek seferde tüm güzellikleri bir çuvala koyar, içine de kocanızı atar, bağlar çöpe atarsınız.
Sizin kadar güçlü değilsem demek..
O da benim acizligim olsun..

Son durumu merak edenlere..

Konuştuk, beni yok sayma artık güven dedi.
Hata yaptım ben sebep oldum evet arabamız olabilirdi ama olmadı.
Bu istemediğim halde başka adamın arabasına binebilecegin anlamına gelmiyor.
Ben sana binme dediysem binmemeliydin.
Toplantıyı o saate koyan salak düşünsün geç kalmani sen değil.
Herkesin arabasi olacak, tam vaktinde yetişecek diye bir şey yok.
Bunu düşünmesi gereken sen değilsin. .
Ben hatamdan döndüm sana, kardeslerime söz verdim yanından gecmiyorum.
Senden de esin olduğumu unutmamani istiyorum.
Bu halimden korktun öyle mi?
Yüzünde o korkuyu görünce senden çok ben üzüldüm.
Ama tekrarı halinde bundan beterini görmeye hazır ol onu da söyleyeyim dedi..

Bunlar onun fikirleri..

Ben daha çok dinledim.

Bir daha aileme bir şey duyurmaya kalkma sakin. Ne kavgası edersek edelim ne dersem diyeyim dedim.
Tekrarı halinde sen de her şeye hazırlıklı ol dedim ben de..

Sen de bana zırt pırt bosanmaktan bahsetme o zaman dedi. .

Onunla laf konusunda yarısamam.
Bazen sinir bozucu kayinvalidelere benziyor..

Iste böyle. .

Bazı yorumlar bknz:Aok

Tek sefer dediğin 3.sü olmaz inşallah dediğimiz bir mesele, neyse

Barışma seksi de iyi biseydir onda alınacak birşey yok, diğer fikirlerim ise 31 yıllık tecrübem, teyzem de 3 çocukla bahar seymen aşkı arayanlardan, bana göre sıkıntı sana göre adı tutku olabilir, tercih seçim tarz, bişey diyemem Eses07 Eses07 ile olan ikili konuşmamız evlilik hakkındaki fikir alışverişimizdi o kısım

Konuya dönersem, ifadeleri ziyadesiyle tehditkar,daha beteri nedir diye düşündüm...bu cüretini senin gidip yanaşmana bağlıyorum

Adam geçmişte yaptığı hataları sindiremiyor , bu hatalarından dolayı iplenmediğini düşünüyor bence.
Ezik hissediyor kendini konu sahibesine karşı , o yüzden bu tehtitkar tavırları . Kendini güçlü bir şeyleri yapabilir gösterecek kendince.
Sözünü geçirebileceğini düşünüyor böyle.
Klasik Türk erkeği mentalitesi baskı ve korkuyla söz geçirmek ... (Şimdi bunu dedim ya benim kocam yapmazcılar atlarlar bana :KK53: taam bacı senin kocaya bişi demiyom zaten. )

Adam geçmişte yaptığı hataları sindiremiyor , bu hatalarından dolayı iplenmediğini düşünüyor bence.
Ezik hissediyor kendini konu sahibesine karşı , o yüzden bu tehtitkar tavırları . Kendini güçlü bir şeyleri yapabilir gösterecek kendince.
Sözünü geçirebileceğini düşünüyor böyle.
Klasik Türk erkeği mentalitesi baskı ve korkuyla söz geçirmek ... (Şimdi bunu dedim ya benim kocam yapmazcılar atlarlar bana :KK53: taam bacı senin kocaya bişi demiyom zaten. )

Ha işte burada konu sahibi ne yapacak o önemli, erkektir egosunu pamuklara saralım mı diyecek kadınların geneli gibi, yoksa hayır abi hem suçlu hem güçlü olamazsın mı diyecek

Göreceğiz

Ha işte burada konu sahibi ne yapacak o önemli, erkektir egosunu pamuklara saralım mı diyecek kadınların geneli gibi, yoksa hayır abi hem suçlu hem güçlü olamazsın mı diyecek

Göreceğiz

Bu işin sonunda konu sahibesi mutlu olur umarım. Anladığım kadarıyla bir şeyler için çok mücadele vermiş , arka toplamış .
Böyle kadınlar hep mutlu olsun.

nomunomuchua nomunomuchua , konularının çoğunu okudum hatalı olduğunu (kendimce ) düşündüğüm konularda yorum yaptım . Aksi düşüncedeysem yorum yapmamaya gayret ederim .
Kırıldığın mesajda da asla bir dalga yoktu ve keşke öyle olsa demek kötü değil ki . Eşin özür dilemiş , gönlünü almıştır güzel bir ortam oluşmuştur diye dilemek kötü olmada gerek . Bu arada kimse mükemmel evliliği yaşamıyor zaten şanslı istisnalar hariç . Yine de kırdıysam özür dilerim asla istemem bunu .

Sen ne biçim konuşuyorsun diye üzerime yürüdü bir sürü bağırdı yıktı evi.

Bu adamın 4 buçuk yıldır en büyük kavgamizda tavrı en fazla surat asmak küsmek olmuştu.
Bugun canavar çıktı içinden.

Kırmızı ifadeler ilk yorumdan, diğeri ise eniştenin son ifadesi, alt alta yazınca bir bana mı ürkütücü geliyo bilemiyorum

Nomu;
Sevindim bir şeylerin tatlıya bağlanmasına ama zaten bağlanmalıydı. Esas problem bu tarz her evlilikte yaşanan sorunlar değil çünkü.
Sorunlarını geçmişe bağlayarak büyütmekten vazgeçmelisin. Bu durum; forumda milletin eski konulara bakıp bakıp "sen sus daha kocanla şöylesin bla bla, kime akıl veriyorsun şu halinle" demesinden öteye gitmiyor. Geçmişte yapığı hata/lar şu anki durumda söz sahibi olmasını engellememeli(bunu affettiğin için söylüyorum).
Bir de merak ediyorum sen tam olarak neyi affettin? Kumar oynamasını diye biliyorum ben ama tartışmalarınız hep başka yönlerden oluyor ve başka şeylere kafayı takıyorsun. Bu borcun etkisini her alanda zaten göreceksin, buna kendini hazırlasan iyi olur. Ama madem destek olacaksın, madem ben affettim dedin o zaman affetmemiş gibi davranamazsın. Bu sıkıntının her etkisinde olayları başa saramazsın. Her parasal sıkıntıda "yapmasaydın" diyemezsin.
Yorumların da hepsini ciddiye almak zorunda değilsin. herkes kendi hayatına göre yorum yapıyor ve herkesin ilişki dinamiği farklı. Falanca ilişkide gerizekalı denmesi büyük bir kavga sebebiyken benim günlük lafımdır misal. Kendi ilişkini en iyi sen bilirsin, kocanın katlanılacak ve katlanılmayacak yönlerini en iyi sen bilirsin.

Son düzenleme:
Sen ne biçim konuşuyorsun diye üzerime yürüdü bir sürü bağırdı yıktı evi.

Bu adamın 4 buçuk yıldır en büyük kavgamizda tavrı en fazla surat asmak küsmek olmuştu.
Bugun canavar çıktı içinden.

Kırmızı ifadeler ilk yorumdan, diğeri ise eniştenin son ifadesi, alt alta yazınca bir bana mı ürkütücü geliyo bilemiyorum

Ona göre benim yıktı ortalığı olarak gördüğüm tepkisi az bileydi.
Kendimi yine iyi bile kontrol ettim diye düşünüyor.

Ben uykumdan erken kalkmışim gecesinde yine ise gitcem.
Yeter ki sözümü dinle birlikte gidelim pesindeyim.
Senin umrunda olmadı elin adamıyla bastin gittin.
Üstüne geldin alttan almadın bir de abim arayip gerizekalıyı istemiyorum bla bla dedin.

Bu durumda benim kadar sakin kalacak erkeği zor bulursun.

Ama aynı konuda ikincisi yaşanırsa bu kadar sakin kalacağımı sanmıyorum demek istedi..

Valla ben kavgamı neden ettim?
Ekşın olsun diye mi sence?

Eşimi her daim pamuklara sarmalayacak kadın olsam böyle bir kavgaya gerek bile kalmazdı.

Bana göre eşim haksız yıktı ortalığı mesela.
Ama kadınların %90 i burada benim eşim daha beterini yapardı dedi.
Kısacası eşimin tepkisini onlar bile az bulabildi.

Tamamen bakış açısı yani..

Seymen'le Bahar'in aşkını hep birlikte hayran hayran izledik de hic küfür etmedik değil.

Ama pek cok aşk, ara ara ortaya çıkan belli dangozlukları affedebiliyor..

Ben de bu evlilikte karakterime yakışmayan çok şeyi yuttum biliyor musun?
Kendime çok zaman ben de şaştım.

Hanginiz evliliginizde hiç bir şey yutmadan mutlu mesut yillari devirdiniz desek kaç kadın ben hiç bir şey yutmadim yutmam diyebilir?

Kimi kV nin bir kötü sözünü yuttu.
Kimi görümcesinin iftirasini.
Kimi kocasının ihanetini, yalanını, sapikca bir teklifini, kumarını..

Kimi kadın o kadar şanslı bir azınlıktan oldu ki, hiç bir şey yutmasına gerek kalmadı.

Eşime 2. kez şans verdim 3 olmaz inşallah olursa da bizim sonumuz buraya kadarmış derim onu da buraya yazarım.

Hep beraber biz demiştik diyen olur, aptalligina yan diyen olur, boşver gözlerinle gördün için rahat keskesiz bitirdin pişman olma diyen olur.

Yeniden evlilik şuan korkunç geliyor zaten.
Sapik mi çıkar katil mi bilmem.
Beni pek iyi bir şey bulmaz ama o kesin.
Anneden gelme bir kara baht ve bu pis dünyada mutlu olabilmemize engel aşırı iyi niyet söz konusu..

Bu yüzden belki de hiç bilmedigim birinin yeni yamuklari ile tanışıp ugrasmak yerine, bildiğim eşimin olan yamuklari üzerinde düzeltme çalışması yapmak daha kolay geliyordur..

Düzelmeyecegini anladigim yerde tek başıma bir ömrü tercih edeceğim..

Hayırlısı olsun..

Back
X