• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıyamet koptu..

Ben yeni okudum adamın üstüne çok gitmissin söylemediğin laf kalmamış bana bişey verdiği yok demissin üç kuruşluk huzur bilmem ne insan kocasına böyle şeyle dermi kendi parana çok guveniyon Her al dua et orada seni dovmemis benolsam başardım

Biz bu kadar geniş değiliz valla.İş arkadaşında olsa arabaya binmen yanlış.Adamda haliyle kıskanmış Şen'de damarına basmışsın.Hatalısın bence.Git özür dile öp barışın bence baksana Ne güzel kıskanıyor seni

Biz bu kadar geniş değiliz valla.İş arkadaşında olsa arabaya binmen yanlış.Adamda haliyle kıskanmış Şen'de damarına basmışsın.Hatalısın bence.Git özür dile öp barışın bence baksana Ne güzel kıskanıyor seni
İş arkadaşının arabasına binmek ne zaman genişlik oluyor lütfen herkesin hayat görüşüne saygı duyacak şekilde konusalım bu sizin görüşünüz bir diğerinin görüşü olmayabilir üslub yanlış.

Arkadaşım ben her sabah iş arkadasımın (erkek) arabasına binerek bazen de o benim arabama binerek iş yerine geliyoruz.
Hatta yol üstünde ki iş arkadaşlarımı bile alıyorum bazı zaman.
Şimdi biz geniş miyiz ? :)
Hiç şu köşeye arabayı çekip grup seks yapalım diye bir fantezi ile bütünleşmedik yani.
Hepsi de iş arkadaşlarımız yahu.
O zaman oturalım evlerimizde çalışmayalım.

Bilemedim eşinizi abisinin karşısında küçük düşürüp aşağılamış sınız küçük düşürmüşsünüz !
Bence sizin için endişelenen adamın fazla üzerine gidip üstüne fırçalamışsınız...

Neyse eşim gece çalışmasına rağmen beni götürmek için erken uyandı ve bana eve gel ben seni götüreceğim dedi.
Dolmuşla götürecek ama.
Bu tavrı çok mantıksız buldugum için yetisemeyiz sacmalama ben işimi bilirim Karışma bana diyerek inat ettim onunla gitmedim.

Vay sen misin dinlemeyen bir dünya laf saydı onun sözünü dinlemiyormusum da bilmem neymiş. Benle muhattap olma da sakin tek kelime etme de artist artist haller.

Neymiş o saate toplantı koyan geç kalana bir şey diyemezmis aracı olmayanı işten o zaman çıkanı hesap etmek zorundalarmiş savunması bu..

ben işveren olsam iş arkadaşını sapık gibi göreüyorsan gelme derim
böyle saçma birşey duymadım
kara cahil eşin

ama sen de haklı iken haksız olmuşsun
evet düşündüğü yanlış ama sen zaten mantıklı olanı yapmışsın

niye olayları tırmandırdın

neyse ikinizde çok haksızsınız

Arkadaşım ben her sabah iş arkadasımın (erkek) arabasına binerek bazen de o benim arabama binerek iş yerine geliyoruz.
Hatta yol üstünde ki iş arkadaşlarımı bile alıyorum bazı zaman.
Şimdi biz geniş miyiz ? :)
Hiç şu köşeye arabayı çekip grup seks yapalım diye bir fantezi ile bütünleşmedik yani.
Hepsi de iş arkadaşlarımız yahu.
O zaman oturalım evlerimizde çalışmayalım.

Eşim geçen sene şirket eğitimine ofisten bir kızla gitmişti. Yol da çok uzundu aman Tanrım yoksa :KK57:

Iyi geceler hanımlar.
Saatlerdir kendime gelemedim.
Çok ciddi sorunlar yaşadık ama en kötü kavgamizda bile böylesi yaşanmadı.

4 buçuk yıldır ilk kez eşim olacak adamdan korktum..

Açıkçası bilen bir kaç kişi beni de hatalı buldu.
Yine de şahsen kendimde suç bulmuyorum.
Ama sizin de fikrinizi almak istedim.

Bugün iş çıkışı bir toplantıya katılmam gerekiyordu ama yetişmek için sadece 25 dk gibi bir sürem vardı ve benim yürüme yolum araç bekleme vs rahat 1 saati bulacak bir durumum söz konusuydu.
Bu toplantıya benimle birlikte gidecek olan iş arkadaşı vardı.
Düşünün aynı anda çıkıyoruz aynı yere gideceğiz kendisinin özel aracı var.
Bu durumda onunla gitmemin en mantıklı olan olduğunu düşündüm.
Yalan söylemek içime sinmedi açıkçası..
Eşimin bu konudaki hassasiyetini biliyordum. Tek bayan senden eğer başka bir adamın aracında işin yok der hep.
Bense bu konuda onunla hiç bir zaman anlaşamadim. Yolumuz aynı beni aracına davet eden iş arkadaşıma siz gidin yok demek bana çok ayıp geliyor.

Neyse eşim gece çalışmasına rağmen beni götürmek için erken uyandı ve bana eve gel ben seni götüreceğim dedi.
Dolmuşla götürecek ama.
Bu tavrı çok mantıksız buldugum için yetisemeyiz sacmalama ben işimi bilirim Karışma bana diyerek inat ettim onunla gitmedim.

Vay sen misin dinlemeyen bir dünya laf saydı onun sözünü dinlemiyormusum da bilmem neymiş. Benle muhattap olma da sakin tek kelime etme de artist artist haller.

Neymiş o saate toplantı koyan geç kalana bir şey diyemezmis aracı olmayanı işten o zaman çıkanı hesap etmek zorundalarmiş savunması bu..

Gittim döndüm surat bir karış.
Ise gidecekti yemek yaptım yemeğini ye dedim konuşma benle diye tersledi.
Iste o noktada dayanamadım ve defol git ise bir daha da gelme diye üzerine gittim.
Bu benimle başa çıkamayip annemden vuruyor beni.
Ne zaman boşancam desem- kabul çok doluyum tepemi attirdikca diyorum..
Kardeşlerime geçen tartismamizda nomu boşanmak istiyor anneme soyleyin suna bir şey desin falan demiş.

Annem dedi bunu ciddiye almamislar şaka yapıyor demişler kendisi bizimkiler sık sık işletir çünkü .

Ben de evet şaka yaptı işi gücü yok falana kivirdim.

Ama içten içe sinir olmuşum.
Hadi bu sebep oldu abisini aradım ve şuna artık soyleyin gitsin gelmesin eve annen yakın dedim.
Bana bir şey verdiği yok üç kuruşluk huzur verecek onu da veremiyor madem istemiyorum gerizekalıyı falan dedim.
Kabul kendimi kaybettim.

Ama cidden çok sinirlendim.

Hepsini duydu.
Geldi sen ne biçim konuşuyorsun diye üzerime yürüdü bir sürü bağırdı yıktı evi.
Sinirlerim gerildi ben ağladım.

Sonra abisi onu aradı.
Onunla konuşurken o da ağladı.
Beni umursamiyor hiç takmiyor.
Ben de insanım hata yaptım diye kocası değil miyim beni dinlemedi gitti istemiyorum dediysem bitmiştir falan ağlayarak zirvaladi.

Zaten izni yokmuş çok bunalmış da mis mis mış..

Bu adamın 4 buçuk yıldır en büyük kavgamizda tavrı en fazla surat asmak küsmek olmuştu.
Bugun canavar çıktı içinden.

Soruyorum şimdi ben mi yaptim ?

Çalışan iş arkadaşlarının bay/bayan müşterek birlikte yolculuk etmeleri gayet normaldir. Bunun adı genişlik değildir. Bu durumdan istifade edecek kötü niyetli zihniyetler varsa zaten kişi buna istemiyorsa müsade etmez. Bence buradaki sorun bir erkeğin arabasına binmende filan değil. Eşinin doğru yada yanlış böyle bir duygusu varsa senin başka şahıslarla gitmeni istemiyorsa ve sen tüm konuşmalarına rağmen onun bu fikrini değişteremediysen eşine saygı duyup kendi doğrundan bile vazgeçmelisin. Bence sen eşini beni dolmuşla götürecek derken bile rencide ediyorsun. Gerekirse yürüyerek bırakır o senin eşin ve karısına sahip çıkıyor imkanları dahilinde korumaya çalışıyor, doğru yada yanlış bunu tartışmıyorum bu eşinin doğrusu ve sen buna saygı duymalısın. O da yetmiyormuş gibi aileye yansıtıp hakaretler ediyorsun, bence sen ruhen yorgunsun ve tahammülsüzlük var, bencilce ve saygısızca tavırlar bunlar. Ben evlenmeden önce son derece özgür biriydim kimseye hesap vermezdim, ama şimdi eşime gittiğim geldiğim her yeri haber veriyorum ve asla onun istemediği şeyi yapmıyorum, bunu hesap verme yada güvensizlik olarak görmüyorum , sencil yada bencil davrandığımız sürece biz olamayız bunun farkındayım , mantık dahilinde birbirimize saygı duymalıyız, eşini çok küçük düşürmüşsün düşünsene yahu adam ağlamış, bence senin sinirlerin bozuk , evlilik uyumdur ve birbirini olduğu gibi kabul etmedir, bu tepkiyi veren eşin bence en çokta senin o saatte toplantıda olmana bozulmuştur, erkekler böyle maalesef.. ama anlayış olmazsa mutluluk olmaz, uzun oldu belki ama çok üzüldüm duruma ,, konunda haklı iken haksız olmuşsun, eşinle tüm samimiyet ve içtenliğinle aynı buradaki gibi bence dertleşip sorunlarınızı konuşarak çözmeli ve ikinizde birbirinizden özür dilemelisiniz..

Son düzenleme:
valla okurken ben ayıpladım sizi,sen ona nasıl davranmışsan o da sana öyle davranmış ,çalışınca kendimizi birşey mi sanıyoruz acaba?Bence gidip özür dile sana vurmadığı için şanslısın ,eşinin değerini bil,biraz şımarıksın hepsi bu

Çalışan iş arkadaşlarının bay/bayan müşterek birlikte yolculuk etmeleri gayet normaldir. Bunun adı genişlik değildir. Bu durumdan istifade edecek kötü niyetli zihniyetler varsa zaten kişi buna istemiyorsa müsade etmez. Bence buradaki sorun bir erkeğin arabasına binmende filan değil. Eşinin doğru yada yanlış böyle bir duygusu varsa senin başka şahıslarla gitmeni istemiyorsa ve sen tüm konuşmalarına rağmen onun bu fikrini değişteremediysen eşine saygı duyup kendi doğrundan bile vazgeçmelisin. Bence sen eşini beni dolmuşla götürecek derken bile rencide ediyorsun. Gerekirse yürüyerek bırakır o senin eşin ve karısına sahip çıkıyor imkanları dahilinde korumaya çalışıyor, doğru yada yanlış bunu tartışmıyorum bu eşinin doğrusu ve sen buna saygı duymalısın. O da yetmiyormuş gibi aileye yansıtıp hakaretler ediyorsun, bence sen ruhen yorgunsun ve tahammülsüzlük var, bencilce ve saygısızca tavırlar bunlar. Ben evlenmeden önce son derece özgür biriydim kimseye hesap vermezdim, ama şimdi eşime gittiğim geldiğim her yeri haber veriyorum ve asla onun istemediği şeyi yapmıyorum, bunu hesap verme yada güvensizlik olarak görmüyorum , sencil yada bencil davrandığımız sürece biz olamayız bunun farkındayım , mantık dahilinde birbirimize saygı duymalıyız, eşini çok küçük düşürmüşsün düşünsene yahu adam ağlamış, bence senin sinirlerin bozuk , evlilik uyumdur ve birbirini olduğu gibi kabul etmedir, bu tepkiyi veren eşin bence en çokta senin o saatte toplantıda olmana bozulmuştur, erkekler böyle maalesef.. ama anlayış olmazsa mutluluk olmaz, uzun oldu belki ama çok üzüldüm duruma ,, konunda haklı iken haksız olmuşsun, eşinle tüm samimiyet ve içtenliğinle aynı buradaki gibi bence dertleşip sorunlarınızı konuşarak çözmeli ve ikinizde birbirinizden özür dilemelisiniz..
takdir ettim.Ben de çalışıyorum ve senin gibiyim

valla okurken ben ayıpladım sizi,sen ona nasıl davranmışsan o da sana öyle davranmış ,çalışınca kendimizi birşey mi sanıyoruz acaba?Bence gidip özür dile sana vurmadığı için şanslısın ,eşinin değerini bil,biraz şımarıksın hepsi bu
Hayırdır ? vurmadığı için şanslı mi ?!
Bi kendinize gelin.

Bu arada benim eşim ilginçtir iddia için kirayi faturayi hiç aksatmadi..
Hepsini vaktinde ödedi.
Bizim gezmemizden falan da kısmadi.
Ya da bana harcama demedi..
Borç yaptı işte olay o..

Ama kaybettiklerini geri almak istedi açık açık diyor.

Önce bana iyi bir hayat sunmak istediği için başlamış.
Kimseden eksiğim olsun istememis.
Sonra da bitsin bu borçlar sana bir sürü zarar verdim ben yaptım ben duzelteyim istedim diye devam ettim dedi.

Çok kaybettiği kadar çok kazanmanin tadını da almış biri.
Umut var o yüzden. .

Neyse artık yok inşallah :/
Yorumlarınıza ara ara denk geldiğimde "benim niye öğrencilik hayatım boyunca böyle bir öğretmenim olmadı ki" diye hayıflanırım.Öyle naif öyle içli, merhametlisiniz.Ne olursa olsun hayatın sizden bunları götürmesine izin vermeyin :)
.İddiayı 3-5 liralık bir oyun zannediyordum sizin hikayeyi duyana kadaro_O
Onun gibi birşey değil ama işim gereği para batıran çok insan tanıdım ben.Başlamasına neden olan umuttur doğru.Battıktan sonrada aileyle yüzleşmek çok zor olur ama daha da zoru yaşattığı hayal kırıklığına dayanmaktır.Suçluluk hissine telafi etme isteği,pişmanlıkta eklenince devamı geliyor işte.
Belliki kalan bir borç var ve bu yaşam kalitenizi önemli ölçüde etkiliyor. E haklısınızda olanların hiçbiri sizin suçunuz değil ama gerçekten onu kurtarmaksa niyetiniz affetmekse bu konu bir daha açılmamalı.Basit bir kıskançlık olayı "senin yüzünden arabamız yok olabilirdi" ye geldiyse onun düşüneceği şey kaybettiklerini kazanmaya çalışmaktan başka birşey olamaz.Şu saatten sonra eşiniz ne keyif için oynar ne hayalleri için.
İnsanlar hata yapar.Siz ne kadar acı çekiyorsanız onun sizin en az iki katı bir acıyla uğraştığını düşünün.İstemeden de olsa sevdiğinin üzülmesine neden olmak kolay değil.

Günaydın nomu
Bilgisayarım bozuktu yeni yazabiliyorum

Konunu ilk okuduğumda seni haksız bulmuştum.

Başta kendince haklı bile olsan yine kendini haksız duruma düşürdün.Söylediklerin çok çok ağır geldi bana.Eşinin tepkisiz kalmaması normal.

Bir yandan da patlayacaktın bir yerden.Geldin geleli huzursuzdun.Ne oraya ne insanlara alışamamıştın.Yine eşin yüzünden sevmediğin bir duruma katlanıyordun üstelik önünde 7 yılın vardı.Tahammülün tükenmek üzereydi yani.

Ailene anlatamıyorsun.Arkadaşın yok .Eşin desen gece evde yok.Hem kimi kime anlatacaksın.Ufak bir kıvılcım patlamaya yetti.

Sen eşini affetmedin sadece devam etme kararı aldın bir şans verdin.Öfken hala içinde duruyor ama.Benzer duyguları bende yaşadığım için çokta kızamıyorum sana.Eşime yaptığı aptallıklar yüzünden uzunca bir süre kızdım.Söylendim bağırdım çağırdım.Sonra sonra söylemeyi bıraktım.İkimiz içinde daha iyi oldu.

Ya devam etmemek gerekiyor yada devam edeceksende sürekli hatırlatmamak.Başına kakmamak.Sen bu adama şans verdinmi verdin o zaman eskiyi sürekli önüne getirmeyeceksin.Hele hiç aşağılamayacaksın.Boşan daha iyi.

Umarım eşin hatasının gerçekten farkına varmıştır ve tekrarlamaz.

Adam senelerce kumar oynamıs paraları batırmıs, bu kadın olmasa borclarını odeyemıcek belkıde hayatına son verecek o derecede yalnız bır adam.
Kım sanslı bu adamla evlı oldugu ıcın bu kadın mı , yoksa sahsen benım basıma gelse anında kapının onune koyacagım ama onu yannda tutan bır karısı oldugu ıcın ADAM mı sanslı ?

Kafama bir şey takıldı Nomu.Eşin siz evlenirkende meslek sahibiydi düzgün bir maaşı vardı değilmi.Sende mütevazi parada pulda gözü olmayan bir insandın.Nasıl olduda eşin bu duruma düştü.

Yani düğün için sen istemediğin halde yüklü borcun altınamı girdi.Hazırlıksız acelemi evlendiniz.Ailesimi hallediyor sanıyordunuz.

Yani daha az masrafla yine evlenebilirdiniz.İkinizde çalışıyorsunuz eve 6-7 bin para giriyor taksit taksit alırdınız.Eşinin durumunu kafamda oturtamadım.

evet şanslı ama sen yanlış anladmışsın.Şanslı çünkü bu tarz bir sinir de adam
Hayırdır ? vurmadığı için şanslı mi ?!
Bi kendinize gelin.
vurabilirdi ki Allah korumuş,bence fevri davranan adamların üzerine gidilmemeli çünkü hiçbir sonuç alınamaz,ikincisi de bu kadar eşini alaya alarak sinirle de olsa başkalarına anlatmasını yadırgadım, inşallah düzelirler

Back
X