- Konu Sahibi nomunomuchua
Gelen her yoruma cevabın kocamı sizden iyi tanıyorum siz benim kadar bilmiyosunuz ...konuyu ilk açtığında da bilmiyoduk sen biliyodun, fikir sormanın amacı neydi, o zamanda pekala kocanın neden öyle davrandığını kestirebilmiş olman gerekirdi, açıklamaları hemen kabul gördüğüne göre baştan beri ve içten içe sen de diyodun adam haklı diye
Bir konu sahibini dibine kadar haklı buluyorum ve sen haklısının savaşını veriyorum ilk defa tövbe estağfurullah
Azminizi, sabrınızı gerçekten takdir ediyorum. Gelen bildirimi okuyunca yazmadan duramadım yine.
Başka üyelere karşı savunmak kolay da konu sahibini, kendisine karşı savunmak hakikaten yorucu geliyor.
Hicbir şeyin farkında olmayıp "kocam haklı çünkü beyim bilir" diyen bir kadın olsa kendisine getirmek için yazılır da şu durumda şahsen boşa kürek cektigimi hissediyorum.
Umarım verdiginiz örnekteki gibi kötü durumlarla karşılaşmaz.
Gerci ev içindeki huzursuzluk, aynı konu üzerinde tekrarlanan tartışmalar ve saygısızlık bile bana yeterdi.
Yalnızca bir hayatımız var ve bunu bizi üzen insanlara adamak, mutsuzlugu hayatımızda kabullendigimiz kronik bir problem yapmak için yaşam sandıgımızdan da kısa.