Kıyaslama

Mavi siyah

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
842
908
23
42
sizdede oluyor mu ailemde kardeşlerim benimle kendilerini kıyaslıyor beceriklilerimiş saf değiller milletin kızları yok bilmem ne ben eşimden ayrıyım eşim beni kandırdı altınlarım ve mülküm onda şu an ayrıyız kardeşlerim yüzüme vuruyor milletin kızı saf değil yok herşeyi biliyo bilmem ne ben hiç birşey bilmiyormuşum gibi hissediyorum artık özgüvenimi eşim ve ailem yerle bir etti ben memurum çalışanım hayattan ve hiç birşeyden zevk almıyorum ne yapayım bilemedim yerimde olsanız ne yapardınız

şu elalem neymiş be arkadaş ! herkes akıllı ,herkes dört dörtlük mutluysa ,,iyiyse bu konular neden açılıyor ozaman ..yok öyle birşey elalem napmış lafına takılmayıp hayatını yaşayacak insan kendi doğrularıylahem emin olun kimse yalnız sizi konuşcak kadar mutlu değil o elalem dedikleri hayali karakterler yok öle bir dünya !

Isinizde varmis malim mulkum onda diyorsunuz bosaninca esit paylasiliyor benim bildigim, ne bicim aileniz varmis sizin soyle bir durumda yaninida olacaklarina elestiriyorlar cok ilginc. Bosanin uzaklasin hayatiniza bakin.

Ben hata yaptım kabul ediyorum beni ben olduğum için seven bi eş seçemedim iyi niyetli davrandım kandırıldım ailemde yüzüme vuruyor Can'ım yandığı için de kafama takıyorum

Kendinize ayrı bir ev tutarak başlayabilirsiniz, gelirinizde varmış,mümkün oldugunca az görüşün, boşanan tek kadın siz degilsiniz, güçlü olmazsanız önüne gelen laf sayar.

Isinizde varmis malim mulkum onda diyorsunuz bosaninca esit paylasiliyor benim bildigim, ne bicim aileniz varmis sizin soyle bir durumda yaninida olacaklarina elestiriyorlar cok ilginc. Bosanin uzaklasin hayatiniza bakin.
İyiler aslında ama çok laf sokuşturuyorlar Can'ım sıkılıyo

Düşmez kalkmaz bir allah derler hata bizler içindir. Kimseyi takmayın ve yönünüzü çizin.

Ailenizle aranıza mesafe koyun. Ağzı olan konuşmasın. Çok şükür ki memursunuz, hayatınıza bakın.

Sizin yerınızde olsam bı ev tutar ve kafa dınlemeye bakardım.Hatalar insanlar içindir ama bu sekılde yuze vurulması aılen tarafından dahi olsa oldukca kırıcı sızın adınıza cok uzuldum

Kardeslerinizle acik acik konussaniza ,beni kocam dedim adam aldatti zaten uzuluyorum,siz neden devamli ustume geliyorsunuz ,basimin gozumun sadakasi olsun ,mal benden kiymetli degil desenize ,
Onlarin mi gozu varmis ,malinizda kendileri degil eniste yiyince mi dert olmus ,
Nedir bu kadar olay ,iyi niyetinizi suistimal etmis

Yok aslında farkına varm
yok aslında farkına varmadan söylüyorlar çünkü bu duruma düşmem onları da sinir ediyo. Ben de üzülüyorum aslında iyi niyetimin suistimal olması beni çok üzüyor mal falan dan ziyade .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…