kiyaslanmak.. endişe duyuyorum...

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.792
15.481
Merhaba arkadaşlar iyi geceler...
canım çok sıkkın... konuya geleyim fikirlerinize çok ihtiyacım var...

haftaya pazar bi doğum günü ne davet edildim kuzenimin ve oraya gideceğim nasipse...

gecen aksam ablamla konusuyordum telefonda nasıl bi hediye alalım diye... ufak bişey alalım gitsin dedi...

bende dün gittim ufak bişeyler aldım takı süs eşyaları falan... maddi değeri fazla değildi. ..
Bu aralar maddi durumum pek iyi değil çünkü ev aldım ve yeni taşındım. ..
ablam özel bi markadan hediye almış ve 100 vermiş hediyeye...

endiselenmeye başladım çünkü ister istemez kiyaslayacaklar zor durumda kalacağım. .. cunku benimde kuzenim onunda... Kendimi çok kötü hissediyorum açıkçası... ne yapacağımı şaşırdım...

bana ufak tefek bişey alalım diyip kendi marka alması ve insanların karşısında zor duruma düşer miyim diye düşünmeye başladım. .. gece gece kafama takıldı napicammm ben yaaa..
:KK43:

hediyenin markasından çok zevkli ve işlevsel oluşuna bakarım ben. herkes bütçesine göre alır sonuçta.

Sana layik degil ama ile baslayip manevi degerinin buyuklugune burgu yaparak bitirdigin cümlenle damardan gir

Maddi durumunuz yoksa az miktarli ama düşünceli bi hediyeyi kiyaslarsa kiyaslasinlar. Ablaniz sizin yerinize de bir sey aliverseymis madem.

iste bu yüzden dogum günü kutlamalarina karsiyim. gitmiyorum kutlamiyorum kafam rahat. :KK51:

hediyenin büyüğü küçüğü olmaz hediye hediyedir onu düşünüp onun için birşeyler almışsınız hiç üzülmeyin bence boşverin

adı ustunde hedıye . ılla buyuk meblalar odenerek alınması gerekmez. hee dersenız kı bızım aılede onemlıdır ya da kuzenım takıntılıdır bu konuda hıc gıtmeyın bıle . onların gosterıs merakları ugruna canınızı sıkmanıza strese gırmenıze degmez.

Hiç rahatsız olma.Hediyeler güzeldir.Hediye olduğu için güzeldir.Michael Kors çantada,hoş bi kolyede bende aynı etkiyi bırakır kesinlikle.Hoş bi hediye olması baştan ayağa yeterli.Ve normal bi insan aksını düşünmez ve beklemez.Ki kuzeniniz anormal bi insansa,zaten bi kaybınız olmayacak demektir :KK69:

Arkadaslar kuzenim biraz lüks düşkünüdur markasiz parfümü dayı yok birazda ondan endiseliyim... hep lüks yaşar çok harcar...
benim hediyem ona basit gelebilir ama ablamın tamda istediği gibi marka...
nasıl anlatsam bilmem. .. Düşünsenize bi hediyeyi acıyor oooo süper bişey çıkıyor. .. diğerini acıyor basit bişey...
bende hediyenin maddi boyutuna asla bakmam ama o biraz lüks düşkünü ondan endişeliyim...

Bence kötü hissedecekseniz gitmeyin o gün o anda birşey uydurun.
Daha sonra gelememiştim diye aldıklarınızı verirsiniz hem sonradan bile olsa birşeyler aldığınızı bilmek daha anlamlı olur kuzeniniz için

her sene her sene doğum günü kutlamak nedir ki yaa sonu gelmeyen birşey. siz hiç kutlayip onları cagirdinizmi kuzeniniz size o lüks markalarından birşey aldimi?
herşeyi gectimde yeni ev almış yerlesmissiniz o masrafların arasından yinede gonlunuzden koparak bi hediye almışsınız bi zahmet "aaa bu ne markasiz, sıradan" gözüyle bakmasınlar..
sanırım milyoner olsamda insanlardan pahalı bisyler bekleyemem ben yaa

Merhaba arkadaşlar iyi geceler...
canım çok sıkkın... konuya geleyim fikirlerinize çok ihtiyacım var...

haftaya pazar bi doğum günü ne davet edildim kuzenimin ve oraya gideceğim nasipse...

gecen aksam ablamla konusuyordum telefonda nasıl bi hediye alalım diye... ufak bişey alalım gitsin dedi...

bende dün gittim ufak bişeyler aldım takı süs eşyaları falan... maddi değeri fazla değildi. ..
Bu aralar maddi durumum pek iyi değil çünkü ev aldım ve yeni taşındım. ..
ablam özel bi markadan hediye almış ve 100 vermiş hediyeye...

endiselenmeye başladım çünkü ister istemez kiyaslayacaklar zor durumda kalacağım. .. cunku benimde kuzenim onunda... Kendimi çok kötü hissediyorum açıkçası... ne yapacağımı şaşırdım...

bana ufak tefek bişey alalım diyip kendi marka alması ve insanların karşısında zor duruma düşer miyim diye düşünmeye başladım. .. gece gece kafama takıldı napicammm ben yaaa..
:KK43:

keşke en büyük derdimiz hep böyle olsa:KK51: verirken bu seferlik böyle olsun daha iyisini sana doğum günün olmasada alırım dersin verirken bu bi çok şeye değer zaten bence

Rahat ol.englisj homeda indirimde güzel şeyler oluyor.

Luks marka takıntılı kuzenın sana daha önce ne hediye etmişti?

Ayrıca luks takılıyorsa 100lıralık parfüm pekte onun klasmanına uymaz..

Valla ben mınık hedıyelerle daha mutlu olurum açıkçası..hiç kasma ver gitsin

Gidene kadar, gidip de orda ay beğenecek mi ay beğenmeyecek mi endişesi yaşayana kadar
Bu ay biraz sıkışıp daha iyi bir hediye alırım rahatlamış şekilde giderim:)

Hm, ben olsam baska hediyelere bakinirdim ya.
Ben rahatsiz olmazdim bana oyle bi hediye verildiginde.
Ama hic hos degil herkesin yaninda kuck dusmek.
Baska hediyelere bakinirdim, tabi yine butcemi asmiycak sekilde.
Yok bulamadiysam araya bisy girdi diye gitmezdim dogun gunune.

Dogrusu yanlisi diye degil ben olsam ne yapardim diye dusunerek yazdim:KK59:

X