Kıyıya vurmuş balina!!!

sbzkara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
482
9
318
35
arkadaşlar moralim çok bozuldu. ben ailemden uzakta başka bir şehirde yaşıyorum senede 2 en fazla 3 kere gidiyorum. kardeşimin bir senelik
ilişkisi var gayette ciddiler. kardeşim çok seviyor. aramızda mezhep farkı var. biz ailecek kızı kabullendik. her neyse kızla sözde aramızda iyi. kardeşim körükörüne baglanmış durumda kıza.. yani şöyle diyebilirimki hepimizi yok sayıyor beni herazaman arayan kardeşim ben aramasam aramıyor.. ç annemlere gittigimde tartışıyorlarmış. diye hoşgeldiniz diyip yanıma gelmedi kızla konuştu bu gerçekten çok zoruma gitti. ve bugün diğer kardeşim bana dedi ki.. abla senin hakkında konuşuyorlardı.. abim boşver dedi yengemde.. aman boşver o kıyıya vurmuş balinayı.. öyle zoruma gittikine diyecegimi bilemediin. Allahtan beni ayda yılda bir görüyor. ben ne yaptım ki bu lafı hakettim.. kardeşime darıldıgımı söyleyecegim ama öteki kardeşime kızacak mesajlarımı niye okuyup ablama yetiştirdin diye. ben ona benim kız kardeşim yok inşaallah seninle abla kardeş oluruz çok isterim dedim.. hiçbirşey yapmamışken hakkımda konuşuyorsa ve bu duruma kardeşim ses çıkartmıyorsa elden ne gelirki..

Son düzenleyen: Moderatör:
yengen sana kıyya vurmuş balina dedi sanırım
kırıldınsa git yüzüne sen benim için böyle böyle demişsin de utansın

millette ne laflar var
ılk kez duyuyorum kıyıya vurmus balına ha ne ayıp
sıze boyle bırsey dıyene rahatsızlıgınız soyleyın ndenını sorun

kardeşim hiç birşey dememiş zaten benim zoruma giden de o oldu.. başka şehirlerde yaşıyoruz. malesef kardeşimin sevgilisinede söyleyemem kardeşimin burnundan getirir mesajlarımımı gösteriyorsun diye oda bana anlatan kardeşime patlar... olan kardeşime olur yani.. bilmiyorum bir insan bukadar mı değişir kızla tanıştıgından beri evime gelmedi.. kıskançlıkmı yapıyorum bilmiyorum. ama çok üzülüyorum

Ne sorunlu insanlar var ya sevgilisini ailesinden kıskanan, onlar hakkında konuşan kadın beyin özürlünün tekidir
Ne olursa olsun arar ağzıma geleni söyler kapatırdım
Edebini bilsin terbiyesiz

asıl sorun onu söyleten kardeşimde! içim içimi yesede birşey söyleyemem. açıkcası bu ortalıgı karıştırmaktan başka bir işe yaramaz. ama bir yandanda içim içimi yiyor. biraz önce aklıma geldi salı günü beni aramış kardeimin sevgilisi. bende musait olup arayamadım bugünde bunları duyunca aramak gelmedi içimden acaba bunun içinmi söyledi bilmiyorum

Şimdiye kadar yaptığım hiçbir şeyden pişman olmadım ama yapmadığım her şey için pişmanlık duyuyorum. Git ara o terbiyesizi ağzına geleni say, içinde kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…