Pek girmiyorum ya cok yogum geciyor zaten iki gecedir Oglumla ugrasiyorum dun gece acile goturduk gece 3 te anca eve geldik simdide atesi yukseldi uyandida ilac verdim uyutmaya calisiyorum buraya bakiyodum :) CanfebNevreste
Pek girmiyorum ya cok yogum geciyor zaten iki gecedir Oglumla ugrasiyorum dun gece acile goturduk gece 3 te anca eve geldik simdide atesi yukseldi uyandida ilac verdim uyutmaya calisiyorum buraya bakiyodum :) CanfebNevreste
Sagol yok ya kan tahlili falan yaptilar enfeksyon varmis atesi cok tukselince hastaneye goturduk normalde goturmezdim. Serum takmak istediler bir turlu damaryolu acamadilr 4 kere deldiler kollarini en sonunda kizdim baska bisey bulun diye mahfoldu cocugum aglamaktan
Sagol yok ya kan tahlili falan yaptilar enfeksyon varmis atesi cok tukselince hastaneye goturduk normalde goturmezdim. Serum takmak istediler bir turlu damaryolu acamadilr 4 kere deldiler kollarini en sonunda kizdim baska bisey bulun diye mahfoldu cocugum aglamaktan
Yaa yavrum,zaten ateş halsiz bırakıyor birde iğneyle delip duruyorlar çok sinir bozucu.bizde hiç gitmek istemiyorduk o yüzden.Çabuk toparlar inşallah Allah şifa versin
Yaa yavrum,zaten ateş halsiz bırakıyor birde iğneyle delip duruyorlar çok sinir bozucu.bizde hiç gitmek istemiyorduk o yüzden.Çabuk toparlar inşallah Allah şifa versin ♥
Öylemi bize bisey demediler ama iyilesirse goturmem ya bir hafta amtibiyotik bitene kadar bence iyilesir gerek yok bidaha aglamasin korkuyo zaten hastaneye girdigmiz anda. Halbuki hic gitmeyiz hastaneye ama unutmuyo cocuk yinede orayi