- 23 Mart 2015
- 607
- 977
- 33
- Konu Sahibi FAZLANAZLI
Allahtan kilo derdimiz yok terziye gidip eşyalarımı daralttırmam baritamam çaylar kahveler benden sonrada fal bakar sallarız :)) oh oh çok iyi gelsin kilolar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahtan kilo derdimiz yok terziye gidip eşyalarımı daralttırmam baritamam çaylar kahveler benden sonrada fal bakar sallarız :)) oh oh çok iyi gelsin kilolar![]()
kız evimi yurdumu yeni buldum geleydiniz neler yapardım ben :) sana söz yediricem börekten şifa olsunVuuuvvvv... Ellerine sağlık
Kız sen börek falan yapardın da neden bize yapmadın bakayım![]()
allahtan yok iki kilo daha alabilirim alamıyorum gerçi börekler çörekler yapalım da yiyelim vvallaAllahtan kilo derdimiz yok terziye gidip eşyalarımı daralttırmam bari![]()
teşekkür ederimEllerinize sağlık :) yarışmada başarılar![]()
çok teşekkür ederimCok güzel görünüyor vede cok degisik
.. basarilar dilerim![]()
teşekkür ederimmÇok güzel görünüyor ben bunu çok begendimeline sağlık başarılar dilerim
![]()
teşekkür ederimeline sağlık canım başarılar![]()
teşekkür ederimElinize sağlık
Başarılar![]()
teşekkür ederim harbicimEllerine sağlık canım,çok güzel görünüyor. Yarışmada başarilar![]()
çok teşekkür ederimellerinize saglikyarismada basarilar dilerim
![]()
En sevdgm böreklerdn biri yarismada basarilar diliyorum ellerne saglk![]()
bu böreğin yapılacağını tahmin etmiştim bu yüzden önce davrandım :) çok teşekkür ederim kek yarışmasında da bütün yapacağım tarifler yapılmıştı börekte elimi çabuk tuttum diyelim size de bol şanslar sizinki de çok güzelaklımda olan börekti midye böreği ama yapılınca vazgeçip diğerini yaptım benden önce davrandınız
boş şans yarışmada emeğinize sağlık![]()