kıymet bilmeyen koca

Fedakarlikta bi yere kadar..
krndi adima konusayim böyle bir adamla
yapamazdim allah korusun
evimde yedigim önde yemedigim arkada
cok şükür calisip parada kazaniyorum
Sorumluluk sahibi olmayan beni somuren
bir kocayi istemem
bekar kalirim daha iyi.

Fedakarlikta bi yere kadar..
krndi adima konusayim böyle bir adamla
yapamazdim allah korusun
evimde yedigim önde yemedigim arkada
cok şükür calisip parada kazaniyorum
Sorumluluk sahibi olmayan beni somuren
bir kocayi istemem
bekar kalirim daha iyi.
Sömürüleceğini bilsen evlilikte,zaten evlenmezsin.ne yazık ki bunu evlendikten sonra yaşayabileceğini bilecek kudrette değiliz.....umarım karşına değerini bilecek biri çıkar....

Ben geleceği düşünüyorum borçlar bittince birikim yapıp ev,araba alalım diyorum.adam elimdeki 2bine göz dikiyor
bu adam saf galiba ablacim benim babamda boyleydi amcam yuzunden islerini batirdi toparladi ama parayi evine getirmeyi tercih etmedi annemde sizin gibi sabretti hatta hatirliyorum el isi yaparak para biriktirirdi en sonunda babam bzi koye götürmek istedi kalıcı olarak annemde orada asla gecinemeyecegimizi ve yapacagi birikimlerin yine amcamlarin bogazina ve keyfine gideceginden bosandi babamdan ama ben bi evlat olarak yapiyorum bu yorumu sonrasinda uzulen cocuklar oluyo eger esiniz cocuklarinizi seviyo ve onlarin uzerine titriyosa bosanmayin
Esinizle bu konuyu sakin kafayla ve uzunca konusun anlayacagi ve anlasabilecgnz bi sekilde eger duzelme olmazsa karar sizin benim hcbi bilgim yok bu konuda kusura bakmayin Allah ıslah etsin esinizi

Benim babamda hiç hakkını savunmazdı sonra büyük birhaksızlık oldu öyle ancak anladı yanibizim için bir musibetbin nasihatten iyi oldu 20 yıl durumu anlamayan babam sonunda anladı ama biraz gec oldu. Muhtemelen eşinizde büyük bi olay olunca çark edecek ama o zamans kadar sizin ömrünzden gidiyor işte

Benim babamda hiç hakkını savunmazdı sonra büyük birhaksızlık oldu öyle ancak anladı yanibizim için bir musibetbin nasihatten iyi oldu 20 yıl durumu anlamayan babam sonunda anladı ama biraz gec oldu. Muhtemelen eşinizde büyük bi olay olunca çark edecek ama o zamans kadar sizin ömrünzden gidiyor işte
Ne yazık ki yaşadı desem yeridir kredi kartı borcu yüzünden hapse girecekti neredeyse,o gün kardeşlerini ailesini aramıştı evini yaptığı kardeşi banane dedi diğer kardeşler de olduğu halde yokdediler en son beni aradı ben bilezikleri verdim,hapse girmekten kurtuldu sonra ne oldu biliyor musunuz?o bilezikler onu parasıymış,kardeşleriyle yine hiçbirşey olmamış gibi...ben dış kapının mandalı oldum...

bu adam saf galiba ablacim benim babamda boyleydi amcam yuzunden islerini batirdi toparladi ama parayi evine getirmeyi tercih etmedi annemde sizin gibi sabretti hatta hatirliyorum el isi yaparak para biriktirirdi en sonunda babam bzi koye götürmek istedi kalıcı olarak annemde orada asla gecinemeyecegimizi ve yapacagi birikimlerin yine amcamlarin bogazina ve keyfine gideceginden bosandi babamdan ama ben bi evlat olarak yapiyorum bu yorumu sonrasinda uzulen cocuklar oluyo eger esiniz cocuklarinizi seviyo ve onlarin uzerine titriyosa bosanmayin
Esinizle bu konuyu sakin kafayla ve uzunca konusun anlayacagi ve anlasabilecgnz bi sekilde eger duzelme olmazsa karar sizin benim hcbi bilgim yok bu konuda kusura bakmayin Allah ıslah etsin esinizi
Çocuklara çok düşkün görünüyor ama geleceklerine bir çivi çakılmayınca anlamıyorum o sevgiyi...

Çocuklara çok düşkün görünüyor ama geleceklerine bir çivi çakılmayınca anlamıyorum o sevgiyi...
Allah yardimciniz olsun ne diyeyim ben babamdan uzun sure uzak kaldim ve gorevini yapmadigi icin ona kirginim yani. Umarım Allah'in izni ile duzelme olur

Kizlar konunun devamini acmistim,kapatilmis okursaniz sevinirim...sevgiler...

Back
X