- Konu Sahibi CakilTasi_
-
hayılısı olsun inş. hep güzel günlerine, mutluluğuna şahit olsun eşyalarında
Düğündee yakınmış.Canımm hepsii çok güzelll Allahım huzurla kullanmayı nasip etsinn..
çok güzel sınıflandırmışsın eşyaların hakikaten hepsi birer kıymet taşı gibi rabbim mutluluğunu bozmasın güle güle güzel günlerde kullanman dileğiyle
Aynenn canım Sennn düğünee kadarr durmaksızınn devammmmm et
Aldıkların çok güzel, ağız tadıyla kullanmak nasip etsin Rabbim.... :)
Canım benim çeyizin hazır herşeyin tamam maAşallah
sarev nevresim takımıın ve uyku setlerine bayıldım
Rabbim hepsini güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Bişey sormak istiyorum..
ütünü phlıps almışın
nasıl karar verdin ben hiç karar veremiyorum yahu
çokkk teşekkür ediyorum önce :))) bende çok kararsızdım ütü konusunda internetten baya araştırdım, philipse karar verdim. teyzem azur serisinden başka bir ütü kullanıyodu ve çok memnundu. onu da bildiğim için azur serisinden almaya karar verdim. açıkçası o seride fiyatı bana en uygunda buydu.. ne çok fazla ne de az.. pişman olacağımı sanmıyorum :)) yalnız biraz ağır, onu da bil yani :)
canım ya verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim, inan bende o kadar araştırıyorum ki kimi tefal diyor kimi phlıps, galiba senin soylediklerinden sonra bende phlıps alıcamağır olması daha iyi işte çok güç kullanmadan ütülenir miss gibi
çok güzel ve mantıklı bi çeyiz alışverişi olmus cnm, devamını da bekleriz mutluluklar diliormmm
Hayirli olsun hepsi cok güzeller güle güle kullan insaAllah
Yarim elma cam kaselerinin aynisi bende de var ama fotografini ekleyemedim topicimde internette bulamadigim icin :) Benim cok hosuma gidiyor onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?