kız aç mı ?? ne yedi ??

CoffeCoffe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
1.787
2.303
cidden çok gerginim... bazılarınız biliyor, kv ile yaşıyorum daha dogrusu o bızımle ama tam tersi gibi hayatımız !!!!!!!! bugun kızım annneannesıne gıtmek ıstedı, esımle sabah anneme bırakıp işe geldik..kv yine herzamanki gibi arayıp '' ne yedi ?? karnı açmıı ?? gelip alıyımmıı ?? '' gibi laflar edip annemin canını sıkmış, tabi bende gerildim..

yokk sevgili kv, sen yokken biz bu cocugu ac bırakıyoruz, fotosentez yapıyo, haberin yokmu yoksa ?? bunu diycem birgün dayanamıyorum valla billa yaa....sanıyor ki bir kendi bakabilir.. benimki anne değil !!!!!!!

cidden dayanamıyorum!!!

Son düzenleme:
Çocuğun annesi benim farkındaysan deseydin. .
aç bırakıyorum ben evladımı sanki. ..
hergün dip dibe olmak ona bu yüzü vermiş..
ayrı eve çıkmayı istediğinizi söyle. .

cidden çok gerginim... bazılarınız biliyor, kv ile yaşıyorum daha dogrusu o bızımle ama tam tersi gibi hayatımız !!!!!!!! bugun kızım annneannesıne gıtmek ıstedı, esımle sabah anneme bırakıp işe geldik..kv yine herzamanki gibi arayıp '' ne yedi ?? karnı açmıı ?? gelip alıyımmıı ?? '' gibi laflar edip annemin canını sıkmış, tabi bende gerildim..

yokk sevgili kv, sen yokken biz bu cocugu ac bırakıyoruz, suni teneffüs yapıyo, haberin yokmu yoksa ?? bunu diycem birgün dayanamıyorum valla billa yaa....sanıyor ki bir kendi bakabilir.. benimki anne değil !!!!!!!

cidden dayanamıyorum!!!
Sizin konunuzu saha önce okumuştum biliyorum
Okullar kapanınca diyordunuz galiba kaynaşmanız ayrı eve çıkacaktı be yaptınız gitmiyor mu

en ufak bır sozde aglayıp gıtmeye kalkısıyor...tam yaslılık psıkolojısıne gırdı, kendı evlatlarından cok ben cekıyorum bu durumunu bile!!!
ay giderse gitsin ya.kv ne açık açık söyle annem bizden güzel bakar aklın kalmasın diye.alınırsa alınsın

bir ev bulduk studyo, gayet guzel mis gibi, anlaştık, 2 haftaya güya gidecek.. ama size içimden geçeni soyleyeyım; gıtmeden ınanmıycam!!!!!!!!!!

Sizin konunuzu saha önce okumuştum biliyorum
Okullar kapanınca diyordunuz galiba kaynaşmanız ayrı eve çıkacaktı be yaptınız gitmiyor mu

ay anneme onu dedımm.. desene dedımm sen neden hep bunu soruyorsun kı ??? tabıkı de bakıyorum yedırıyorum benımde canım cıgerım desene dedım.. annemde cok gergındı.. bız alısık degılız bu tur seylere garıbımıze gıdıyo oyle kalıyoruz malesef....

ay giderse gitsin ya.kv ne açık açık söyle annem bizden güzel bakar aklın kalmasın diye.alınırsa alınsın

bir ev bulduk studyo, gayet guzel mis gibi, anlaştık, 2 haftaya güya gidecek.. ama size içimden geçeni soyleyeyım; gıtmeden ınanmıycam!!!!!!!!!!
Biliyorum o duyguyu , bende bütün eşyalarım hazır evim dayalı döşeklerini olduğu halde evime ayak basmadan inanmamamıştım kaynanamın evinden kurtulduğuma
Allah sizi de kurtarır inşallah iki hafta sonra güzel haber yazarsınız buraya

aynenn, ev bulduk, kontrat imzaladık, hatta depozitoyu bile ödedik ama ben aslaa inanmıyorum gitmedende inanamıycam, dün tüp bitti meselaa aldık yenısını taktırdık dıyokı ''bu bıze 4 ay gıder'' ya böle hiç gitmiycek gibi davranması bıle artık bana asırı rahatsızlık verıyor..o sebepten o tasınmadan asla ınanmıycam :KK43:

Biliyorum o duyguyu , bende bütün eşyalarım hazır evim dayalı döşeklerini olduğu halde evime ayak basmadan inanmamamıştım kaynanamın evinden kurtulduğuma
Allah sizi de kurtarır inşallah iki hafta sonra güzel haber yazarsınız buraya

X