Bizim kızımızın adı Yağmur olacak. Eşim ilk çocuğumuzda kız olursa Bahar olur diyordu,erkek oldu ve Güneş koyduk adını. Oğlum 4,5 yaşında ve eşim 4,5 yıldır kızım olursa Bahar olacak demeye devam etti. Cinsiyetini öğrendik, abisine de söyledik kız kardeşin olacak diye.Önce Ceylin olsun adı dedi. 2-3 gün sürdü sonra bi gün babasına 'baba sen kardeşimin adını Bahar düşünüyorsun ama ben de Yağmur düşünyorum' dedi, çok masum ve mahçuptu söylerken. Bi daha fikir değiştirmedi. Soranlar oldu isimi kesin mi diye biz babasıyla değişebilir belki dedik ama oğluş benim kararım kesin dedi. Bizede alışmak düştü. Gerçi kullandıkça sevdikte,Güneşlede uyumlu. Zaten doğa ile ilgili olsun diyorduk. Oğlum bizi zor bi işten kurtardı. Hem kardeşini kabüllenmesi de kolay olur deddik. Arkadaşlardan beğenmeyen oldu,biri abisi bebeği kabüllensin diye saçma sapan bir isimi de kabül mü edeceksiniz dedi. Yağmuruda beğenmemiş hiç. Ben de Yağmur saçma sapan bi isim değil, biz beğendik Güneşin bulduğu isimi dedim. Ama nasıl bu kadar rahat yorum yapıyorlar bilmiyorum. Ben kesinlikle böyle yorum yapamam. Bu arada hangi isim olsa insan bebişi gelince alışıyor,seviyor,isim çok canınızı sıkan bir isim değilse arka planda kalıyor.(Zoraki konulan büyüklerin isimleri gibi)