Kız anneleri bebeğinize hangi ismi koyacaksınız?

Biz kararrımızı verdik Özge olsun istiyoruz ailelerimizle de paylaştık amaaa kayınvalidem hala hergün ismi ne olacak diye soruyor ve isim araştırıyor bize...

Oda bir tuhafmış yani Özge olcak demişsiniz işte neden öyle yapıyo beğenmiyor demekki

canım duru koysana anlamı da kendıde cok guzel
Çok yakın arkadasimin kızı'nin adı maalesef

Bizim kızımızın adı Yağmur olacak. Eşim ilk çocuğumuzda kız olursa Bahar olur diyordu,erkek oldu ve Güneş koyduk adını. Oğlum 4,5 yaşında ve eşim 4,5 yıldır kızım olursa Bahar olacak demeye devam etti. Cinsiyetini öğrendik, abisine de söyledik kız kardeşin olacak diye.Önce Ceylin olsun adı dedi. 2-3 gün sürdü sonra bi gün babasına 'baba sen kardeşimin adını Bahar düşünüyorsun ama ben de Yağmur düşünyorum' dedi, çok masum ve mahçuptu söylerken. Bi daha fikir değiştirmedi. Soranlar oldu isimi kesin mi diye biz babasıyla değişebilir belki dedik ama oğluş benim kararım kesin dedi. Bizede alışmak düştü. Gerçi kullandıkça sevdikte,Güneşlede uyumlu. Zaten doğa ile ilgili olsun diyorduk. Oğlum bizi zor bi işten kurtardı. Hem kardeşini kabüllenmesi de kolay olur deddik. Arkadaşlardan beğenmeyen oldu,biri abisi bebeği kabüllensin diye saçma sapan bir isimi de kabül mü edeceksiniz dedi. Yağmuruda beğenmemiş hiç. Ben de Yağmur saçma sapan bi isim değil, biz beğendik Güneşin bulduğu isimi dedim. Ama nasıl bu kadar rahat yorum yapıyorlar bilmiyorum. Ben kesinlikle böyle yorum yapamam. Bu arada hangi isim olsa insan bebişi gelince alışıyor,seviyor,isim çok canınızı sıkan bir isim değilse arka planda kalıyor.(Zoraki konulan büyüklerin isimleri gibi)

Güneş ve yağmur çok güzel isimler. Yegenimin adı yağmur.bende güneş koysam güzel olur :))
Insanların bulduğumuz isimler hakkında yorum yapmalarina tahammul edemiyorum bende sanki fikirlerini soran var.en iyisi söylememek karar vermedik demek.

Biz kararrımızı verdik Özge olsun istiyoruz ailelerimizle de paylaştık amaaa kayınvalidem hala hergün ismi ne olacak diye soruyor ve isim araştırıyor bize...

Olsun nasılsa sen karar vermişsin gerisini boşver

Oda bir tuhafmış yani Özge olcak demişsiniz işte neden öyle yapıyo beğenmiyor demekki

Biz de uzun bir süre Özge olsun mu diye düşündük ama Ayşe,Fatma gibi bol konulan isimlerden olması ve unisex olması bizi biraz daha düşünmeye itti.

Bu arada ailelerin karisma isinide anlamis degilim. Herkes kendi cocuguna isim koysun, siz kendi cocugunuz olan bizlere isim koymussunuz birakin biz de kendi cocuklarimiza koyalim.
Bizimkiler karismiyor ama benim annem hoslanmadi ben de takmadim :) kayinvalide de bisi demedi

henüz anne değilim ama bu topikler çok ilgimi çekiyor. :1:

şimdiden düşündüm ben kızımın ismini.

'Duru- Su' yada 'Duru Öykü'

biz ılgın koyuyoruz yanına çok isim düşündük ama bi türlü içimize sinmedii .. bi bu aralar ılgının yanına zeynep olabilir diye düşünüyoruz ama yok yok sadece ılgınn :) anlamı: akarsu yanında yetişen pembe beyaz çiçekli küçük ağaççık ..

Bizim cift isim olacak, elvin nisa, eda ceylin, daha kombine edemedigimiz begendigimiz isimlerse gokce, begum, sare, beril, miray, sima, ebrar, erva. Anlasildigi uzere cok kararsiziz

benimde 5 aylık bi prensesim var babası melek istedi ben nehir derin melis yada aylin istedim en çok aylini beğendi babamız yanında melek aylin koyduk kuzumuzun adını.

Back
X