kız anneleri göbişinizden aşağıya çizgi oluştu mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sece
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sece

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
462
11
623
Zonguldak
merhaba
dün bir komşum geldi ve kafam karıştı . 11.5 haftalıkken ki ultrasonda doktorum %80 erkek demişti . 17.5 haftalıkken gittiğimizde hem kordon bağı var bacağının arasında bide bacakları kapalı ama %80 kız dedi . ben dayanamadım 10 gün sonra başka bir doktora gittim oda göstermiyor falan dedi önce ama sonra kız dedi kendi doktoruma haftaya cumartesi gidicem .
dün bana komşum geldi o erkek olucak diye biliyordu bende dedim ki hayır kız olucakmış bana dediki göbek deliğinden aşağıya çizgi oluştu mu bende evet var dedim o zaman erkek olucak dedi onun gelininde erkek varken oluşmuş ama kız varken çizgi çıkmamış arkadaşım doğum yaptı erkekti ama onunda çizgisi vardı
anlamadığım şu kız bekleyenlerde çizgi oluşmuyor mu? tamam kesin tanı değil halk arasında inanılan bişey ama ben bütüm mavi aldıklarımı pembe yaptım benimle beraber arkadaşlarım ve görümcemde pembe yaptı bidaha maviye dönme ihtimali var mı ?

merhaba
dün bir komşum geldi ve kafam karıştı . 11.5 haftalıkken ki ultrasonda doktorum %80 erkek demişti . 17.5 haftalıkken gittiğimizde hem kordon bağı var bacağının arasında bide bacakları kapalı ama %80 kız dedi . ben dayanamadım 10 gün sonra başka bir doktora gittim oda göstermiyor falan dedi önce ama sonra kız dedi kendi doktoruma haftaya cumartesi gidicem .
dün bana komşum geldi o erkek olucak diye biliyordu bende dedim ki hayır kız olucakmış bana dediki göbek deliğinden aşağıya çizgi oluştu mu bende evet var dedim o zaman erkek olucak dedi onun gelininde erkek varken oluşmuş ama kız varken çizgi çıkmamış arkadaşım doğum yaptı erkekti ama onunda çizgisi vardı
anlamadığım şu kız bekleyenlerde çizgi oluşmuyor mu? tamam kesin tanı değil halk arasında inanılan bişey ama ben bütüm mavi aldıklarımı pembe yaptım benimle beraber arkadaşlarım ve görümcemde pembe yaptı bidaha maviye dönme ihtimali var mı ?

canım keske netleşmesini bekleseydin bazen değişebilio tabi ama hayırlısı inşallah o cizgi işini gec bence benim kızımdada vardı cizgi

sebeyza teşekkürler tamam o zaman birazcıkta olsa için rahatladı gerçekten

çizgi bende yok bebiş kesin kız ama ben o çizginin bütün hamilelerde olduğunu duymuştum son aylara doğru çıkıyormuş bence sen komşunu takma kafaya kendi doktoruna gittiğinde bir daha sorarsın cinsiyeti

tabiki soracağım beyaz bulut ama insan huzursuz oluyor işte bide haftaya cumartesi gidicem kendi doktoruma

canım ,benim ilk hamileliğimde kızım oldu ama bu çizgi vardı..şimdi ikinci hamileliğim o eski çizgi koyulaştı ama henüz cinsiyetini bende bilimiyorum .. senin baya olmuş ya ..dr.a giderken tatlı bişiler yiyip git ozaman sürekli döndüğü için daha rahat görünürmüş.. bu gün bende gittim dr.a benimkide göstermedi .. birdahaki gidişimde tatlı yicem .. hayırlısı olsun artık..

ben de bütün hamilelerde olur diye biliyorum ama bende oluşmadı o çizgiden, kızım olacak, belki son 3 ayda çıkar.. bilemiyorum ama şimdilik çizgi mizgi yok..

Ah be güzelim dinleme komsuyu falan kafanı karıştırmasına izin verme kimsenin . Bu bahsettiğin çizgi çoğu gebelikte görülen ve gebelik sonrası kaybolan renk değişikliğidir.Benim kızım olacak kısmetse evet o çizgi var ama ablamın oğlu oldu ondada vardı .
bak bu sitenin yardımı olur umarım http://gebelik.org/dosyalar/cilt.html:CüvCüv:
Huzurlu ve mutlu bir hamilelik sürmen dileğiyle

arkadaşlar çok teşekkür ederim . benim resmen delinin biri kuyuya taş atmış gibi oldu galiba ama artık bebişimin cinsiyeti değişsin istemiyorum ben ona kızım demeye o kadar alıştım ki
allah hepimizin yardımcısı olsun
hepinize iyi geceler

benimde var ama henüz cok belli degil.bence ileride daha belirgin olurlar.ve de her gebelikete oluyor diye biliyorum.kız erkek farketmiyor

merhaba

Benim de bebişim erkek ama çizgi yok canım, bende kız bebek bekleyen annelerde o çizginin daha önce belirdiğini duymuştum

kızlar kesinleşti artık hurafe olduğu kızdada erkektede çıkıyormuş bu çizgi ben oldukça derin araştırma yaptımda

Ağustosda kızım oldu ve bende de oluştu böyle bir çizgi. Ben de aksine kız çocuk bekleyenlerde olur diye duymustum. Amaaann hepsi boş, olacağı varsa kızı erkeği farketmiyor oluyor.

kizlar ben ogluma hamileyken bendede vardi o cizgi dogumdan bir iki ay sonra cizgi yok oldu

Kızlar o çizgi bende de var hatta gittikçe koyulaştı ama cinsiyetimiz erkek olarak görünüyor-tatlicadiarzu- ayrıca diğer arkadaşlarında dediği gibi her hamilelikte olmamakla beraber, çoğu kişide oluşuyor gebelik çizgisi. Cinsiyetle ilgili bir şey değil

canım yaa belirsizlik ne kötüü tahmin edebiliyorum.ama bildiğim ve gördüğüm kadarıyla hemen hemen bütün annelerde kız erkek farketmiyor ve bu çizgi oluşuyor.hatta bi arkadaşımın kızı oldu 1 yıl sonra hala çizgi karnında belirgin bir şekilde duruyordu.

Benim kızımda yukarıdan aşağiya dogru vardı komple yanı yarımsa erkek dediyorlar ama pek inanmamak lazım

Back
X