- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
Kızlar inşallah mayıs ayında bir kızım olacak çok merak ediyorum nasıl bir duygu kız annesi olmak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annen daha güzel cevabını verir bu sorununKızlar inşallah mayıs ayında bir kızım olacak çok merak ediyorum nasıl bir duygu kız annesi olmak
Aminnnnn canım. Kız çocukları babaya düşkün olur diyolar bu da beni üzüyo birazBenimde kızım olucak karmaşık duygular içindeyim çok farklı yani inşallah saglicakla kucağımiza alırız cnm
Allah gönlüne göre verir inşallah <3Sizle aynı zamanlarda doğum yapıcaz.
Ben henüz kontrole gitmediğim için cinsiyeti henüz öğrenmedim.
19'unda öğrenicem inşallah. Kız olmasını çok istiyorum.
Aminnnnn canım. Kız çocukları babaya düşkün olur diyolar bu da beni üzüyo biraz
Beni de çok sevsin hep babaya gitmek istemesin :)Üzmesin.
İkisini birbirine düşkün görünce daha çok hoşunuza gidecek bence.
Allah gönlüne göre verir inşallah <3
Beni de çok sevsin hep babaya gitmek istemesin :)
:) ben paylaşamayacağım galibaSiz annesisiniz tabi ki çok sevecek.
Ne güzel Allah bağışlasın :) biraz daha vakit geçince yazarsınız o zaman :)Bi oğlum var oğlan annesi olmak çok güzel bi duygu:) ikiz kızlarım var onlar daha iki aylıklar ama kız annesi olmanın nasıl bi duygu olduğunu henüz anlayamadım ben ama:)
Yani Ben daha çok uykusuzluk bolca gaz kusmuk ağlama sesleri falan yaşadığım için henüz anlayamadım anneliği:))) ama anne olmanın dünyadaki en güzel duygu olduğunu söyleyebilirimNe güzel Allah bağışlasın :) biraz daha vakit geçince yazarsınız o zaman :)
Bu sözleri duydukça daha da sabırsızlanıyorum biran önce doğsun istiyorum :)Yani Ben daha çok uykusuzluk bolca gaz kusmuk ağlama sesleri falan yaşadığım için henüz anlayamadım anneliği:))) ama anne olmanın dünyadaki en güzel duygu olduğunu söyleyebilirim
Oğlumun gözlerini görmeden önce hiç mutlu olmamışım diyorum
Benimde bi oglusum var ve bana cooook düskün.. gelir gider öper beni cok tatli.. 2 bucuk yasinda olmasina ragmen sevgiisni gösteriyor bana.. anneeeeem diye bi sariliyor tabiki dünyalar benim oluyor :))Ne güzel Allah bağışlasın :) biraz daha vakit geçince yazarsınız o zaman :)
Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim sonra hem uykusunda bile özliceksiniz :)Bu sözleri duydukça daha da sabırsızlanıyorum biran önce doğsun istiyorum :)