• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız annesi olmak nasıl bi duyguuu

Kız annesi olmak bambaşka birsey.... nefesim benim.. Rabbim in en güzel hediyesi bana.. evet babaya aşık ama o da akşamları gördüğü için gün boyu benimle.mesela odaya giriorum heyecanını anlatamam...canimdan parçam:KK200: rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin

Duygusal olarak çok yoğun bişey. Kötü bişey yaşadığımda hep elimi açıp allahım kızıma bunları yaşatma diyorum . Onun evlenip gidecek olma ihtimali beni çok üzüyor. Kızım can kızım diye seviyorum onu. Babasına çok düşkün bi çocuk her kız gibi.. doğduğundan beri babasının kokusuyla uyuyor ilk baba dedi. Babasını öpüp babammmm diyor. Bana annecim babasına Babiş diyor. Evlat kokusu koklayım kızım gel diyorum boynunu açıp burnuma dayıyor. Benim boynumu koklayıp ohh diyor. Kız çocuğu çok farklı ağlaması üzülmesi bile. Küsüyor bize bazen içim parçalanıyor . Herşeyimiz pembişş . Elbiselerimiz çeşit çeşit. Kızımda çok süslü :-) bizim saçlarımız çok maşallahı var. İki yandan bağlıyoruz bide kocaman fiyonklu tokalar.. anlatılmaz kızçem yaşanır. Allah hayırla kavuşmayı nasip etsin. Her anaya bi oğul bide kız nasip etsin :-)

Kız annesi olmak cok guzel bir duygu benim üc kızım var hayat hep renkli ve neseli bizde uc kiz kardesiz arkadasa hic ihtiyac duymadan buyuduk hala da oyleyiz birbirimize bagliyiz

Ilk hamileligim ve son 8bucuk haftamiz ;) aslinda bakarsan ilerisi icin endiseliyim.. uzun vaadeli düsününce korkup üzülüyorum.. Rabbim karsisina Allah lorkusu olan merhameti olan imanli biriyle karsilastirsin diyorum. Ben Babama asik ona hayran bi kiz olarak büyüdüm. Hep Babam gibi bir eşim olsun diye dua ettimki öyle de oldu hamd olsun. Bu yönden bakincada kiziminda Babasina asik ona hayran bir kiz olarak büyüsün istiyorum. Sevgiyi babasindan görsün ki disardaki erkeklere kanmasin. Karar verecegi zaman zorlanmasin. Hayirlisini secsin.. offf yine damara bagladim :D
Yinede kizimi 4 gözle ve heycanla bekliyorum ;) Babasi daha simdiden ona cok asik :)

Cnm bnm de 2.kızım geliyor inşallah şimdiden süslü patikler elbiseler almaya başladık bence her annenin bir kızı mutlaka olmalı kız evlat merhamet dolu sonsuz sevgiyle dolu her yaşında .. kız oldugu için babanın eli ayağı sürekli üzerinde olacak hadi erk büyüdümü bi rahatlık oluyor ister istemez ama kızlar oyle değil babalar en cok kızlarını sever kızlar da babalarını..büyük kızım 12 yaşında ve elim ayağım şuan bana her yaşımda destek olacak hastalansam ilk olarak kızım gelecek en mutlu anımı yaşatan da sevgili kızım Allahım sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin evlatlarımıza ve hayırlı allah korkusu olan insanlar cıkarsın karşılarına bu yüzden erkek annelerine çok iş düşüyor oğullarımızı efendi saygılı bireyler olarak yetiştirelim

Kızlar inşallah mayıs ayında bir kızım olacak çok merak ediyorum nasıl bir duygu kız annesi olmak
ürküyor insan.. tek hissettiğim bu.. ülke, şartlar, bulunduğumuz durumlar.. ürküyorum ben.. ürkmeyen, cesur, mert, akıllı, mantıklı bir kadın yetiştirmek çok zor.. en zoru kız annesi olmak.. en zoru bakışları aydınlık bir kadın yetiştirmek..

Ben hep oğlum olsun isterdim ama kızım olacak ilk başta farklı geldi şimdi ise iyi ki diyorum :) :) iyi ki kızım oluyor iyi ki Durum geliyor :) yorumlarınız için çok teşekkür ederim :)

Benim de bi kızım olacak mayısta. Şimdiden babasına olan tepkileri farklı saatlerce tepinip duruyor benim canımı okuyor babası elini karnıma koyduğu an sakinleşiyor :D

Benide tam tersi babasına düskün olması hoşuma gidiyor. Ikimizden olan biri ve gene ayni adama aşik.
Babasıyla güzel bağlarinin olacak olmasi. Bilmiyorum ben kizim olsun cok isterim.
İlk zamanlar üzüyodu beni ama şimdi resmen bayılıyorum eşimin karnımı severken söylediklerine canım :) baba kız çok başka olcaklar eminim ki :) hem nerde görülmüş ki babayı sevip anneyi sevmemek dimi beni de çok sevicek muhakkak :)

Kızlar farklı oluyor,helede o kıyafetleri yokmu saçlar deseniz harika tokalar filan..
Bendede var 1 tane bebek hele giyinince büyüdüğünü o zaman anlıyorsunuz..
Annelik işte..

Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah hamile arkadaşlar,bana da dua ederseniz çok memnun olurum bu mübarek günde.iki oğlum var şu anda 6 haftalık hamileyim,bir kızım olmasını çok istiyorum öncelikle hayırlısı,sağlıklı olanı ne işe o tabiki.ama rabbim biliyor gönlüm kız istiyor.simdiden Alalh razı olsun hepinizden

Kızım var 3,5 yaşında şimdi de ikinciye hamileyim size şunu söyleyeyim doktor ikinci çocuğunuz da kız olacak desin dünyalar benim olabilir:KK49: tabiki evlat kız erkek farketmez ama kız çocuk başka bi tatlı Allah sağ salim birbirinize kavuştursun inş :KK46::KK46::KK46:

İlk zamanlar üzüyodu beni ama şimdi resmen bayılıyorum eşimin karnımı severken söylediklerine canım :) baba kız çok başka olcaklar eminim ki :) hem nerde görülmüş ki babayı sevip anneyi sevmemek dimi beni de çok sevicek muhakkak :)
Butun cocuklugumda anneme cok eziyet ettim kiskancligimdan ama ne zaman genc kiz oldum en yakin arkadasim, is birlikcim oldu. Simdi gunde annemin sesini 5 kere duymadan yapamiyorum. Annemde bana beddua eder gibi kizin olacak o zaman goruscez diyor

Back
X