Kiz arkadasdan hediye almasi ?

yukarıdaki maddeleri sıraladıktan sonra, son cümlenize "inanılır gibi değil ama" gibi bir ifade kullanmanız enteresan olmuş. Maddelerinizi inanarak mı yazdınız diye düşündüm ben de, neden şaşırıyorsunuz ki arkadaş grubunuzda aşk yaşanmamasına..

Sarkastik olmaya çalışıyordum, ya da ironi de diyebilirsiniz. Karşıt düşünceyi kabulleniyormuş gibi gözükerek aslında içten içe eleştirmek yani.

Bende kıskanırdım bu durumu açıkçası. Çok yakın bi kız arkadaşım sevgilisi olan bi erkeğe aşık. Erkek bunu biliyo ama sevgilisi bilmiyor hatta üstüne ikisini çok yakın arkadaş olarak biliyor. Ve arkadaşım doğum gününde ya da başka zamanlarda hediye alır ona.
Bu tarz şeyleri gördükten sonra şüpheci yaklaşmamak anormal olurdu benim için.
Tamam güven olmalı erkek hiç bişey hissetmediği için kızı reddediyor. Ve hayatında ki kızdan vazgeçmediğine göre onu seviyor.
Yine de arkadaşımı hayatında tutması hata.
Ben böyle bi durumun içinde olsam bilmeyi isterdim mesela.
Senin durumun nasıl bilmiyorum ama hissettiğin bişey mi var kızın bakışları vs sevgiline?

belkide oda kıza dogumgununde hediye almıstı kızda ayıp olmasın diye aldı yani yanlıs bir durum yok kızın farklı davranısları falan vardır tamam ama cokda buyutme bence

cogunuz normal demis kiz erkek arkadasligina. Bencede cok normal sonucta benimde erkek arkadaslarim var ama sınırları bilmek gerekir diye düsünüyorum. Sonucta etrafda 'arkadasiz' laflarin arkasinda cok sey gördügüm duydugum oldugu icin bu konuda fikirlerim biraz degisti.
Ufak birsey almis olsa kitap kalem vs. tamam derim
ama özellikle giyim kazak gibi mesela özel birseydir diye düsünüyorum.

Neyse fazla büyütmedim zaten az önce sadece üzüldügümü tekrar belirttim kendi ellerimle süpriz yapamadigim icin konuda kapandi zaten. En cokta benim videoya sevinmis :) Bakalim yolladigim kargo nezaman ulasacak

Back
X