• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiz arkadasim kokuyorr

Ay en hassas olduğum tahammül edemediğim şeydir kötü koku :KK43:
Arkadaşınla konuşmalısın.. Bi yolunu bul konuş yani :mad:

Ayy midem kalktı.
Acaba biz nasıl kokuyoruz yaa
Gecen bi arkadaşımın da ağzı kokuyordu.
Valla koku çok önemli

Ay tırstım mantar demek böyle koku yapıyor
Mantar olursam pimpiriğimden ölcrm kesin :/ Allah korusun

Mantar varsa bile her gun dus alinip kiyafetler degistirildiginde koku yapmaz. En azindan o derece yapmaz. Arkadasinizin hijyen sorunu var bence.

Ayy midem kalktı.
Acaba biz nasıl kokuyoruz yaa
Gecen bi arkadaşımın da ağzı kokuyordu.
Valla koku çok önemli
Aynen ben de bunu düşündüm
Ben vücut spreyi kullanmam mrsela kk dan biri bana nasıl kullanmazsın ne biçim kokarsın vs demişti kimse kokuyorsun demedi şimdiye dek ama vücut auramı bozmym diye kimyasal diye kullanmadım acaba diyprum kullansam mı :KK17: deodorantları da hep vücuduma değil kıyafete sıkarım .nasıl anlıcaz kokup kokmadığımızı:p

Koku konusunda hassasiyetim yoktur pek. Burnumda iyi değildir bu konu da. Ama ağız kokusu ve ter kokusuna tahammül edemem. Allaha şükür ne terim kokar ne agzim. Temizliğe çok dikkat ederim ondan mi bilemeyeceğim.
Siz 5 yıldır hergun bu kadının kokusuyla ugrasiyormussunuz yazık günah size de. Söyleyin kurtulun. O da biraz dikkat etsin kendine bi zahmet. Koltuklara sinip 3 gün çıkmayacak kadar bir koku ancak pislikten olur bence. Deseniz kokusu var hafif geliyor bazı insanların teni kokuyor ına yapacak bir şey yok ama 3 gün çıkmıyorsa el insaf

Valla ben burdan tiksindim sizdekide iyi sabırmış uyardınız dinlemedi,git Dr diyorsunuz umursamıyor ben olsam keserim ilişkimi tahammül etmek zorunda değilsiniz,kendisine saygısı olmayan bir insanın kime saygısı olur orası tartışılır....

Cok yakin arkadasim cok iyi anlasiyoruz
en kötü zamanlarimda hep o oluyor yanimda
ama cok pis kokuyorr resmen migdem bulaniyor
Güzellikle anlatabilirsin yakın arkadaşınsa niye cekiniyosun ki başkaları tarafından da aynı düşünülmesini istiyomusun seviyosan arkadaşını ona yardimci ol

Bari koltukların üzerine örtü ser de temizlemesi kolay olsun :KK53:

Aynen ben de bunu düşündüm
Ben vücut spreyi kullanmam mrsela kk dan biri bana nasıl kullanmazsın ne biçim kokarsın vs demişti kimse kokuyorsun demedi şimdiye dek ama vücut auramı bozmym diye kimyasal diye kullanmadım acaba diyprum kullansam mı :KK17: deodorantları da hep vücuduma değil kıyafete sıkarım .nasıl anlıcaz kokup kokmadığımızı:p

Vücut spreyi ne ola ki?
Roll on tavsiye ederim. Terlemeyi nasıl da önlüyor

Cok yakin arkadasim cok iyi anlasiyoruz
en kötü zamanlarimda hep o oluyor yanimda
ama cok pis kokuyorr resmen migdem bulaniyor

Ya azıcık sert yazıcam kusura bakma. Belli ki onun en yakın arkadaşı sen diilsin, en yakın arkadaş dost biz de olan eksikleri güzel bir dil ile ifade edendir. Düşün başkalarının yanına giderken de kokuyordur, onlarda rahatsız oluyordur bunu fark etmene rağmen arkadaşına neden söylemiyorsun koku için bir çok çözüm var.

Eşime de mantar var ama koku falan yok, çeşitleri var heralde, anlamadım,tuvalet temizliğine de dikkat etmiyor sanırım

Dayanamadim baktim az once. Ayak mantari ve vajinal mantar ikisi de koku yapiyormus. Ama ikisininde kremi tedavisi var. Arkadaşın iyi bir doktora gitsin bence.

Cnm arkadasin nereli dogu tarafindakiler hayvan yagi kullaniyolar yemek yaparken oda agir olduklari icin vucuttan terle cikiyo ya koku yapabiliyo iki komsum var ole ikiside kokuyo evleri birine girebiliyorum ama oteki annesi filan asansore binmisse afadersin eve zor atiyorum kendimi cikarmamak icin

Dayanamadim baktim az once. Ayak mantari ve vajinal mantar ikisi de koku yapiyormus. Ama ikisininde kremi tedavisi var. Arkadaşın iyi bir doktora gitsin bence.
benimde mantar sorunum var yeni başladı ara ara oluyor sonra geçiyor ama kokuyor muyum bilmiyorum :( deodrant ve vucüt spreyi kullanıyorum ama ...

Bende bunu merak ediyorum
vajinada olan bi mantar bukadar kiyafetlerine sinebilirmiki

vajina mantarı böyle kokmaz ki. hatta kokar mı onu da bilmiyorum, birkaç kez mantar olmuştum ama her gün iç çamaşırı değiştirdiğim için bir koku duymadım ki burnum kokulara inanılmaz hassastır. oturduğu yer kokuyor ceketi bile kokuyor diyorsun. acaba koku tam olarak nerden geliyor? belki kişisel temizliğine de fazla dikkat etmiyordur. bizim bir komşumuz vardı bize gelip gittiğinde böyle garip bir koku olurdu. bir gün oturduğu yeri bi kokladım allahım. tarif edemiyorum yoğun bir ekşi ekşi bişey:KK57: kimi insan aynı iç çamaşırını banyodan banyoya değiştiriyor ne yazık ki. haftada bir değiştiren var.

Back
X