En sevmediğim şeylerden biridir ve benim de kokma fobim vardır. Evet, cidden var. Kötü kokmaktan korkuyorum ve buna çok dikkat ediyorum. Durup durup kendimi koklarım falan kokuyor muyum diye. Giysilerini falan da aynı şekilde. Kimyasal kullanmasak daha iyi tabi ama bu konuda deotak gayet iyi bence. Benim eski oda arkadaşım ter kokardı ama nasıl bi koku, odayı kokuturdu resmen. Eskiden daha berbattı tabi durumu. Dışarıdan gelip üstünü değiştirdiğinde midem bulanırdı kokudan. Ter kokmasa başka bişey kokardı. Yatağı falan, kokardı yani. Üstelik uç günde bir falan banyo yapardı. Ben birkaç kez ima ettim falan anlamadı. Çok belli ki kendisi duymuyordu o kokuyu yani. İnsan kendi kokusunu nasıl duymaz bunu da anlamıyorum. Arada en azından kokla bari kendini, değil mi? Neyse, kız kokuyordu işte. Deodorant kullanmazdı. Çamaşırlarını da haftada bir falan yıkardı. Öteki oda arkadaşım resmen pisti. Yatak çarşafını ayda bir değiştirir, çamaşırını iki ayda bir falan yıkar, banyosunu da haftada bir yapardı. O da kokardı. Sonuç olarak ben odamı değiştirdim ve şimdi odamdaki kızlarda böyle bir sorun yok. Pislik başka birşey.