Kız Arkadaşıma Hissettiğim Duygunun Anlamı Var mı?

Bence arkadaşlığını daha sık istiyorsunuzdur eğer çok iyi anlaşıyorsaniz. Herkesin hayatı kendine ama insan iç içe bulununca ister istemez etkileniyor. Kadın kadına bir iliski de olduğunu bildiğiniz için merak ediyor olabilirsiniz. Bilemiyorum ama güzel bir konu.
evet iyi anlaşıyoruz. birazda yaşadığımız durumu yadırgar onlara yansıtırsam arkadaşlığımız bozulabilir korkusu da var çünkü kimse bu konuyu eminim benim kadar önemsemedi.

Geçenlerde girdiğim ve hala çıkamadığım o duygunun birilerine anlatınca rahatlayıp yok olabilmesi umuduyla konuyu açıyorum.
Evli bir çift arkadaşımız, çift olarak evliliklerine +1 alıyorlar ve bu kadın oluyor.
Ben ve eşim için bu durumun herhangi bir önemi yok çünkü biz arkadaşız ve herkesin kendi hayatı saygı duyuyoruz.
Geçen günlerde birlikte tatile gittik ve aşırı eğlenceli dolu dolu sorunsuz 5 gün geçirdik. Tatilin son günlerine doğru yine gece geç saatlere kadar dışardaydık bulunduğumuz mekanda yeni insanlarla tanıştık ve kaldığımız otele +1 olarak döndük. Gece herkes kendi odasına döndü.
Sabah kahvaltı için haberleştiğimizde ben +1 kişisi de gelecek diye biraz gerildim. hissettiğim ilk duygu buydu ve hala sorguluyorum neden böyle hissettim bilmiyorum. Neyse ki indiğimizde bizi bekleyen sadece çift arkadaşımız olduğunu görünce rahatladım ve istemsiz bir mutlu oldum bu mutluluk duygusu neden oldu onu da sorguluyorum. gülüp eğlenip geceyi yorumlayıp kahvaltı yaptık +1 konusu da asla açılmadı.
Tek araçla gelmiştik gelirken coşkulu eğlenceli yolculuk, dönerken benim sessizliğime boğulmak üzereyken kendime geldim ve bir şey olmamış gibi onlarla eğlenip şarkılara eşlik ettim.
Şimdi hissettiğim duruma gelince sanki kız arkadaşım benim sevgilimmiş de ben +1 kişisinden kıskandım gibi bir his içerisindeyim günlerdir. Hissettiğim gerginliği ve o mutluluğu sorguluyorum. Kız arkadaşım sürekli aklımda kıza aşık olmuş gibiyim, döndüğümüzden beri 2 defa konuştuk eşlerimiz görüştü bir kaç defa ben de aşık gibi kızdan mesaj bekliyorum sosyal medyadan stalklıyorum. Bu neyin duygusu ben hemcinsimden mi hoşlanıyorum diye düşünmekten kafayı yiycem.​
Yakınlarda onların +1 siz olacakmışsınız gibi duruyor :)

Sana uzak bir şeyi yaptı. hatta genel anlamda birçok kişiye göre aykırı ve uzak, anormal… sen buna cesaret ettiği için ona içten içe hayranlık duymuşsun. Aykırı olan birçok şeyin böyle bir etkisi vardır. Aşk falan değil seninki rahat ol
kız arkadaşımın yerinde olmak olaya +1 olmak vs asla böyle bir düşüncem, olurum sorgulamam yok.
benim ilgim kız arkadaşıma. ona hayranlığım olabilir ama bulunduğu konuma asla. onun eşi +1ler beni ilgilendirmiyor.
Kız arkadaşımın bana olan ilgisi azalır mı değişir mi sorgusu içimde galiba

bu tatildeki artı1 diğer çiftin artı1i mi
bi de nasıl eğlenmeye gittiniz artılı döndünüz böyle kolay mı ya
ben şimdi artı1 istesem nerde arayacağımı bile bilmiyorum
hadi bi ortamda beğendik hadi gel nası oluyo
karşındaki höst dese nolcak
bu işler adanada olmuyo muydu ya
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
aklımda deli sorular

kız arkadaşımın yerinde olmak olaya +1 olmak vs asla böyle bir düşüncem, olurum sorgulamam yok.
benim ilgim kız arkadaşıma. ona hayranlığım olabilir ama bulunduğu konuma asla. onun eşi +1ler beni ilgilendirmiyor.
Kız arkadaşımın bana olan ilgisi azalır mı değişir mi sorgusu içimde galiba

merak olabilir mi

Back
X